ככה על בערך:ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
סיכמתי את המחיר של אוכף על הסטרייק, וסיכמתי את המחיר של אוכף 30 נקודות מהסטרייק. ההפרש בין שני אלו נותן הערכה לא רעה בכמה יעלה ערך האוכף לאחר תזוזה. זה לא כולל התייחסות לסטיית תקן כמובן.
Printable View
ככה על בערך:ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
סיכמתי את המחיר של אוכף על הסטרייק, וסיכמתי את המחיר של אוכף 30 נקודות מהסטרייק. ההפרש בין שני אלו נותן הערכה לא רעה בכמה יעלה ערך האוכף לאחר תזוזה. זה לא כולל התייחסות לסטיית תקן כמובן.
מעולה, החישוב הוא כמו שחשבתי (מתבססים עלהדלתא של כל אופציה).
כרגע הרווח על האוכף יהיה 300 ש"ח אגב, אבל אני סתם מתקטנן :)
לידידנו אשר בגולה
מצד אחד אתה חוזה דשדוש מדושדש מצד שני אתה קונה אוכף,אתה סגור על זה שהתטא לא תשחק את האוכף,שבועיים נשמע לי הרבה זמן ועוד עם כל החופשים באמצע? אםבאמת התטא לא משפיעה אז נראה לי שזה רעיון מצוין
הי קרנף. פליז, קרא שוב מה שכתבתי. הפרינציפ הוא שאפשר לנטרל את השפעת הטתא (הקטנה) על ידי מכירה של אופציות רחוקות מאד. זאת כאשר ה"תקציב" למכירה מגיע מהאוכף.ציטוט:
פורסם במקור על ידי קרנף
חשוב לציין שלא ניסיתי את זה עדיין. אבל זה נראה לי רעיון מעניין שיכול ללכת טוב. ובכל מקרה, אין הרבה להפסיד בשבועיים הראשונים. סטיות התקן בשפל, אז אין להן הרבה לאן לרדת. לאוכף יש רקדלתא חיובית, ותטא מנוטרלת.
דישדוש מדושדש, בפרספקטיבה של חודש, לא אומר שהמדד ידבק עם סופרגלו למקום אחד. הוא בהחלט יכול לנוע 30 לכאן 50 לשם.
דרך אגב אם תשימו לב מה עושה עליה קלה בסטיה.
היום הסטיה עלתה קצת ביחס לאתמול, ואוכף בכסף היה שווה במאתים ש"ח יותר מאתמול, על אופציות אפריל.
התחלתי לפתוח (איזה קטע זה לפתוח שקתות בישיבה על שטיח בטרמינל, לייד איזה שטקר...)
התחום שנראה לי 1040-1340. חתיכת מרחק. בנתיים לא מוגן. המטרה כרגע סתם לגרד כמה שקלים, על מנת שהביטחונות לא יעמדו משועממים שבועיים. 1040 לא תפס בנתיים. יש סבלנות. יתפוס, יתפוס. לא אז לא.
חוץ מזה קניתי אוכף על 1230. סתם בשביל הקטע.
וגם ראיתי בזמן הטיסה את המדד עוקף את המטוס בהמראה למעלה. מתי הנחיתה?
אתמול מכרתי 1340 ו1040 ב40 ש"ח. היום מורווח משני הצדדים.
דמי כיס,
בטחונות על c1340 חשוף הם כ 6800 ש"ח לאופציה.
נראה לי שללא הגנה, הניצול של הבטחונות לא משתלם.
זה עדיף מכלום.
השחיקה תגיע לקצוות קודם .
באופן כללי, כשאתם קונים הגנה - מה המינימום טווח מחיר מהכתיבה שאתם מוכנים לו?
לדוגמא אם כתבתם וקיבלתם 100 ש"ח, בכמה תהיו מוכנים לקנות את ההגנה?
ובלי קשר, יש מצב שהכתיבות שלי על 1300 (הגנות 1310, 1320) קרובות מדי. יהיה לי חודש מעניין...