- הייתה אפשרות לסגור ברווח "במינימום התוך יומי" של אתמול -1.01%- 1196.9, ולא סגרנו כי כולנו כיבינו את המוניטורים, כולל שחקן, וכולנו החלפנו בגדים חגיגיים לכנס, והאסמס שנשלח לא נשלח, אבל אנחנו סומכים על התיקונים של שחקן, תודה
Printable View
- הייתה אפשרות לסגור ברווח "במינימום התוך יומי" של אתמול -1.01%- 1196.9, ולא סגרנו כי כולנו כיבינו את המוניטורים, כולל שחקן, וכולנו החלפנו בגדים חגיגיים לכנס, והאסמס שנשלח לא נשלח, אבל אנחנו סומכים על התיקונים של שחקן, תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
אסט 1/3 נמצאת כרגע עם 285 רווח. האם לסגור???
בתודה מרדי
עדיין בהפסד כ- 210 ש"ח ליח'.
רווח או הפסד? אני רואה שמתחיל שוב להיווצר פער.
אני הסתדרתי - תודה רבה! :d
כמו שאמרתי, אני בהפסד כ 210 ש"ח ליח'. האסט' שלי מגינה עד 1211 בפקיעה. מתחילה לשלם מעל 1211 וקצת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
האמת היא שזה נראה לי די הגיוני שאם אנחנו נמצאים על גבול הכניסה לכסף (במונחי פקיעה) יומיים לפני הפקיעה, שהאסט' תהיה על גבול רווח/ הפסד.
היי שחקן
אני בצעתי את האסט כולל כל התיקונים דקה אחרי קבלת הSMS עלפי המחירים שהיו באותו הרגע ונכון לעכשיו אני בהפסד כמו שכתבתי לפני כן.
הי,
גם אני עדין בהפסד.
כ- 250 ש"ח לכפולה אחת של האסט'
תודה
ד.
היי,
עדיין בהפסד של 200 ש"ח,
מתכנן לקנות בחזרה פוט 1190 ב- 95 ש"ח ולכתוב פוט 1200 ב-240 ש"ח (לפי מפת הפוזיציות נכתבו אתמול הרבה על 1200).
דעתכם ??
הי ניר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניר74
הפתרון שלך אומנם מזיז את הגבולות בכחמש נקודות למעלה, אך בהתאם מקרב מאוד את רגל הפוט לסטרייק, וכך מגדיל את הסיכון.
אני חשבתי לעבוד דרך הקולים, כלומר, לקנות בחזרה את קול 1200 (בהפסד) ובמקומו לכתוב שני קול 1220 ולשם הקטנת בטחונות לקנות שתי יחידות של קול 1240.
פתרון זה פוגע קלות בטווח ההגנה בצד הפוטים, ובמחירים הנוכחים נותן לנו הגנה עד 1222, אולם בהתאם מקטין לנו את התקבול הסופי.
דעתכם?