Re: ניהול פורום ניתוח טכני
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aliza668
רוני להסיק מסקנות לבד :!:
העתיקו את האתר שבנינו בעמל רב
מצרות עין קנאה ורצון להשיג לקוחות בדרכים
לא דרכים, אז מה לא מובן כאן?
סומכת על קהל המשתמשים שלנו שידע לתמוך
ולהוקיע את התופעה המזעזעת החדשה שצצה לה
וכמו מילות השיר "לא נפסיק לשיר, לא נפסיק לשיר"
:d ככל שהם מתבוססים יותר ברפש ,זה מראה את גודל ההבדלים
ודיינו!!!
לרוני וגם לאלו שלא כל כך מבינים מה הולך פה בזמן האחרון.
(כל מה שכתוב בהמשך, זה על דעת עצמי בלבד, אני לא יודע משהו שאתם לא יודעים, וזו רק דעתי האישית על מה שמתנהל בזמן האחרון).
1. מי שפתח את האתר המתחזה, יהיו מטרותיו אשר יהיו, בפועל רק יורה לעצמו ברגל.
2. אילו האתר המתחזה היה קצת יותר מקצועי, הייתי אומר שהוא סתם בדיחה לא מוצלחת, אבל לא רק שהוא נראה "כמו הצרות שלו", אלא כנראה גם יספק תעסוקה ללירן מורנו.
3. ישנן כמה דרכים להתמודד עם הצלחה :
א. להצטרף אליה (If you can not beat then, join them)
ב. לפתוח משהו דומה, ולנסות לשכפל את ההצלחה של המקור
ג. להתנגח, להשתלח, לשים מקלות בגלגלים, להטריד, להכפיש, וכו', וכו'......
אז:
1. האתר המתחזה מזכיר לי את סיפור שלגיה, בקטע של "מראה, מראה, שעל הקיר, מי היפה בכל העיר" , רק שבמקרה שלו מי שאידיוט ומכוער זו המראה בעצמה.
2. אם ישנם כאלו שטרם שמו לב עד כמה האתר שלנו ייחודי ויוצא דופן, אפשר רק להעריך שהאיכות שנמצאת כאן (ולא שם) מדירה שינה מעיני לא מעט אנשים, בין אם חלקם מתחום התקשורת, אחרים בעלי אתרים בנושא שוק ההון, או אפילו בעלי אינטרסים בניירות ערך בעייתיים החוששים מסקירות ואזהרות שחקן.
3. א. אני התמודדתי עם ההצלחה של האתר הזה בדרך הפשוטה ביותר, הצטרפתי אליו ואני מנסה לתרום כפי יכולתי וכפי שזמני הפנוי מאפשר זאת.
ב. בשביל לפתוח משהו דומה ולשכפל הצלחה, צריך קודם כל שיהיה מישהו דומה לשחקן, ליכולות שלו, לאופי שלו, לרצון לתרום, ליכולת לתקשר עם כל אחד בגובה העיניים ולסובלנות שלו.
ג. בשביל לנסות לקלקל ולהזיק, לא צריך יותר מדי שכל. אמר פעם מישהו שהמתחרים הקשים הם המתחרים החכמים, ולפי מה שהספקתי לראות באתר "לא שחקן מעוף", כשבורא עולם חילק את השכל הם לא עמדו בתור הנכון.
הספיק לי ביקור אחד באתר המתחזה, הספיק לי כדי להבין את התת רמה שלו, לחוש את "הפחד בעיניים" שלהם ולהפנים עוד יותר עד כמה יש לנו ביד (באתר שלנו) משהו שלא יסולא.
עליזה את צריכה לרשום פטנט על השם שלך :)
Re: ניהול פורום ניתוח טכני
גיל כל הכבוד!!!
אתה מתנסח נפלא ומבטא את מחשבותיהם ודעותיהם של רבים מהחברים בהומור ובתבונה.
ישר כח!
דנה