השירות הישן לא מבוטל.
השירות החדש הוא נסיוני ופחות רלוונטי לאסטרטגיה .
בכל מקרה השירות החודשי הקבוע הרבה יותר זול מהשירות הזה במידה
ואתה רוצה לעקוב אחרי אסטרטגיות.
Printable View
השירות הישן לא מבוטל.
השירות החדש הוא נסיוני ופחות רלוונטי לאסטרטגיה .
בכל מקרה השירות החודשי הקבוע הרבה יותר זול מהשירות הזה במידה
ואתה רוצה לעקוב אחרי אסטרטגיות.
- תודה על שרות SMS החדש, ויש לי שאלה: "האם תהיה אפשרות לקבל SMS אם מדד הבסיס יעלה מעל לערך מסוים? או ירד מתחת לשער מסוים?
- כי זה ישחרר אותנו, העבדים הנרצעים למוניטור, כך שאם נקבל SMS כנ"ל, אז ורק אז נרוץ למוניטור כדי לבדוק את הפוזיציה בזמןאמת, אז תודה מראש על הישום העתידי, ובהצלחה לכולם, תודה
לאחר תקופת הרצה ראשונה של השירות, עולה כי צריך לשכלל אותו, על מנת שאנשים יוכלו להרשם, אבל לא לקבל סתם הודעות.
הרעיון הוא שרק הודעות שמתחילות באותיות SMS יועברו. זאת אומרת שאם למשל מישהו פותח נושא המכיל אסטרטגיה, ורוצה לתת לאנשים אפשרות לעקוב אחריה, הוא יפתח כל הודעה המכילה הנחיה ב SMS. סתם שאלות, ודיונים לא יעברו. הדבר דורש כמובן שיתוף פעולה ובגרות של המשתמשים.
זה נראה עדיף מאשר לתת לאנשים אפשרות להרשם לאדם ספציפי, שכן התפעול עלול להיות מורכב.
מה דעתכם?
האם אפשר להירשם למייל בלבד ?
אני רק מספר חודשים באופציות וכרגע מתרכז בשוקת שלמדתי באתר בינואר ובאסטרטגיות בודדות בלבד, כך שה-SMS הוא יותר מדי עבורי כרגע.
והאם שירות זה עולה ?
זה לא מבטל את השירות החודשי זה בנוסף לכל המכורים :-)
שלום,
נרשמתי לקבלת מייל אבל לא מעט פעמים או אולי אפילו בכל המיקרים ששחקן נותן תיקון ובעצם פותח נושא חדש אני לא מקבל מייל.
מה אפשר לעשות.
תודה
תודה על השירות. :!:
האם ניתן לשלב את האתר עם פסבוק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מנהל טכני
בהחלט. זה בתיכנון הקרוב.ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
מנהל טכני שלום!!
נרשמתי לפני מספר יחמים לשירות, וקיבלתי הודעות SMS של משתמשים אחרים שמגיבים, ולא את האסטרטגיות של שחקן.
אודה לך אם תוכל לעזור לי כיציד להירשם כדי לקבל רק את אלו הרלוונטיות של שחקן