רונן אתה באמת מאמין שניתוח טכני יכול לחזות עתיד של מניה כמו אפריקה.
כי אם כן זה שקול ללחזות "האם יהיה הסדר טוב או לא "
ולחזות האם הבנקים יסכימו להסדר או יערערו וכ"ד.
Printable View
רונן אתה באמת מאמין שניתוח טכני יכול לחזות עתיד של מניה כמו אפריקה.
כי אם כן זה שקול ללחזות "האם יהיה הסדר טוב או לא "
ולחזות האם הבנקים יסכימו להסדר או יערערו וכ"ד.
הגרף משקף את מה שידוע לכל. ואת הציפיות של כולם. כל מה שצריך זה לדעת לקרוא אותו.
התשובה היא כן. כמובן.
אני אינני שואל מה קרה ?, למה זה קרה ? או מי גרם לזה לקרות ?
הסיבות להתרחשויות אינן רלוונטיות מבחינתי.
אני מזהה את הכיוון וזורם איתו, כל זמן שהוא נמשך.
ועוד דבר לחשוב עליו -
כל מי שקנה היום "אפריקה" בעליות של עד 24%, קנה ממישהו שחושב הפוך ומכר את המניה מסיבותיו שלו ...
בהצלחה,
רונן
הרבה מסמרים היה לי היום בקרש...
ברור זה פוקס של חובבן מה שתיארתי פה,ברור ..גם עם דלק קבוצה שלא הסכמת שנבנית שם תעלה עולה זה גם היה לי שם פוקס יכול להיות , וגם עם ביוליין היה לי כנראה מזל שהתהפכה בדיוק על 50 פיבונאצי שציינתי ..יש מצב אם ככה אז אני רק מקווה שאוכל ללמוד ממך יותר כי מה שתיארת הוא נכון,זה היה פוקס ...אני רק מקווה שיהיו לי יותר טעויות כאלה...שוב תודה על ההארה ..לקחתי את הציור שהבאת ולמדתי ממנו רבות..אז תודה
אסף ידידי הצעיר,
שתה מים, ותרגע.
חוסר הביטחון שאתה מפגין מיותר ...
1) באפריקה חלקתי רק על עניין המשולש שהצגת. אפילו אתה ירדת מעניין המשולש מאוחר יותר ... אז על מה אתה מלין ?
2) בדלק קבוצה כל מה שהגבתי היה "יישר כוח" ... זו אמורה להיות מחמאה (ואתה צודק, באמת אין שם תעלה).
3) בביוליין כתבתי "מצטרף" ... והכוונה היתה מצטרף לדעתך ... כלומר, תומך במה שכתבת.
לא אוהב את הסגנון המתלהם שלך ואת גישת ה"אמרתי לך ..." תשתדל להמנע מזה בפורום הזה.
זה פורום ניתוח טכני והמטרה המרכזית כאן היא להציג ניתוח טכני ולא לסמן את טבלת "ההצלחות" שלך. בשביל הפגנות יש מספיק פורומים מסביב. כאן חשובה גם האווירה.
יש לפניך (למזלך) עוד עשרות שנים לצבור ניסיון ולהתמקצע, אז במקום להתלהם, תנסה אולי גם להקשיב ואולי אפילו קצת "ללמוד", מה אתה אומר ?
(הלוואי עלי בגיל 25 היכולות שלך)
תהיה לי בריא וחזק,
רונן
צודק
לפי דעתי...כרגע נראה שהמנייה נכנסה למומנטום חיובי בולינגר נפתח
המחזורים תומכים בעליה ממוצעים נעים מתחילים להתיישר ומתנדים באיתות חיובי,אפילו המימוש האסטרונומי שהיה אתמול לא הצליח לשבור את רמת התמיכה שציינתי,לעניות דעתי הולכים לסגירת הגאפ הראשון.
התנגדויות- היעד הקרוב באזור 5555,5990 פריצה אמינה של אזור זה תכניס אותה לגאפ שיסגר באזור 6905,עם התנגדות משנית 6150
תמיכה-4900 תמיכה חשובה לטעמי,אתמול זה דוגמא טובה לדיעה האישית שלי שמי שבחוץ צריך להכנס רק לאחר פריצה אמינה שלה,למרות שהיה 15 אחוז פער...
שוב זאת רק דעתי הפשוטה ואינה מחייבת למציאות לא המלצה ,שיהיה בהצלחה :d
עדכון קצר :P
אחרי כשבועיים בתנודתיות רבה לפי דעתי עדיין במומנטום חיובי ...עלתה בצורה חדה,מימשה ונשארה באזור בולינגר עליון ...התהפכה על אמצע בולינגר שמשמש כממוצע נע 20.
פריצה אמינה(מה שלא כל כך הצליחה לעשות פעם שעברה) של אזור 4870 יקח אותה למהלך עליות..יש לעבוד עם סטופ לוס
לפי דעתי המחיר שלה בפריצה זו מהווה מחיר נוח מאוד עם הרבה בשר לטווח של כשנה
לטווח קצר עדיין בעייתית עד שלא ייסגר הגאפ
לא המלצה חס וחלילה רק ד :P עה אישית...בהצלחה לכולם..
[TA75, נדלן15]
עדכון 31/12/09:
ב- 20 לדצמ' פרצה המניה בעקבות הסדר שהגיעה עם מחזיקי האג"ח, ותוך כך קבעה מגמה עולה.
הפריצה לוותה במחזור גבוה, אך נמשכה יום אחד בלבד.
מאז מתקנת המניה דרומה ונבלמה (בנתיים) ברמת 4600.
בימים האחרונים מנסה המניה (בשלב זה ללא הצלחה) לפרוץ את רמת השיא הקודם - 4870.
פריצה מעלה תהווה איתות חיובי, אך רק פריצת רמת ההתנגדות 5330 מעלה (במחזור גבוה) תהווה איתות קניה.
לעת עתה, לא תומכים המחזורים בסנטימנט השוורי.
המתנדים בטריטוריה שוורית אך בנטייה דובית.
שבירת הממוצע הנע (20) הממוקם כעת ב- 4633.30 מטה, תהווה איתות חולשה וככל הנראה תשגר את המניה למהלך דובי. זוהי נקודת המבחן הנוכחית למניה.
אז מה עושים?
- למי שלא בפוזיציה: בשום אופן אין לסחור נגד הכיוון.[/*:m:1vxofaif]
- לאלו שבפוזיציה: יש לחתוך הפסדים בעודם קטנים. סטופ לוס צמוד.[/*:m:1vxofaif]
בהצלחה,
רונן
בהחלט מסכים...
שלום רונן
אני חדש יחסית באתר וגם התבניות של הקערה או הספל הן חדשות לי והן מעולות במיוחד בזמן העליה.
לאחר ההתרסקות של מנית אפריקה נראהשהמניה הגיעה לקרקעית ואולי נבנה כאן לאט לאט תבנית דומה.
איך זה נראה בעניים היותר מנוסות שלך
תודה