שחקן תמשיך בתרומתך ושימותו הקנאים והשקרנים
Printable View
שחקן תמשיך בתרומתך ושימותו הקנאים והשקרנים
האם אתה לא רואה פקיעה מעל 1180
סוגרים כל יום קולים ופותחים פוטים כאילו אין מחר
תודה והצלחות
המחירים שהשגתי היו רחוקים.
ההפסד הצטמצם.
תודה לשחקן.
GSK
נשארו לא 2 פוטים כתובים 1180 אלא 2 קולים כתובים 1180 כל השאר נכון
איך אף אחד לא עלה על זה בכל השרשור אני לא יודע
רק הצלחות
להלן הקובץ מצורף ותקנו אותי אולי אניטועה ....מי יודע עם כל הבלאגאן שנוצר פה באסטרטגיה :oops:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
מצטער - טעות סופרציטוט:
פורסם במקור על ידי rono968
מישהו יכול לציין כמה בטחונות דרוש עכשיו?
מכיוון שלי יוצא יותר מ4000
הבטחונות קפצו פתאום למעלה?
שלום רב לכולם,
אכן גם לטעמי אסטרטגיה מעניינת מאוד, אשר אפשר ללמוד מניהולה המון.
כמובן מצטרף לכל המחמאות לשחקן...
אולם יש לי שאלה לשחקן, ואשמח לדעות של כולם בנושא...
ראשית שרי האוצר של האיחוד האירופי מכונסים כעת בבריסל בדיונים בנוגע לדרך הסיוע ליוון, מסתמן כי ישנן דרישות קשות ממנה לפני שיאושר הסיוע המיוחל. כך נראה שיש חשש כי האופטימיות בדבר סיוע למדינה האירופית תתפוגג בקרוב, עמה יש סיכוי לשינוי סנטימנט בשווקים עקב חשש לבעיות דומות בשאר האיחוד האירופי (ספרד, פורטוגל...). מניתוח מפת הפוזיציות מסתמן כי פקיעה אידאלית מבחינת השחקנים הינה במדד 1130, השחקנים אשר כתבו אוכפים בתחילת החודש על מדד 1130 מוגנים עד 1175 בקירוב (ולחילופין עד 1085), וכך בהתאמה לפוזיציה שלנו, נראה כי סביר שהפקיעה תהא מתחת ל-1180.
אולם מצד שני, כאשר הרווח המקסימאלי לשחקנים הינו במדד 1130*ישנו סיכוי, שאכן בעזרת שינוי סנטימנט עקב אי אלו בעיות, המדד יכול לרדת בקלות ל- 1130 ואף פחות, אנחנו כרגע בפוזיציה מוגנים עד 1140. האם לא נכון לקחת משנה זהירות, ולכתוב את P1130, עם הגנה ב-1110, ההבדל הינו של 100 שקל פחות ברווח, בפקיעה בתחום האופטימאלי לנו. אולם יתר בטחון ורוגע בנוגע להתגשמות האפשרות לירידות. שסיכויה לא נמוכים לטעמי.
לסיכום, האם לא עדיף כבר מעכשיו להחליף המכירה של פוט 1140 ב-1130, כאשר זה מתבטא בוויתור על 2 נקודות בתטא בלבד, ושינוי משמעותיבדלתא לטובתנו, במידה ונעבור לירידות. כאשר אם נשארים ברמות הנוכחיות אפשר ביום חמישי כבר לעבור חזרה לפוט 1140.
תודה מראש לכל העונים,
מאיר
אמת - הבטחונות קפצו. לא הייתה ברירה אם רוצים לצאת ברווח משמעותי. שימו לב שהמנה שעבדנו איתה עד עכשיו היא יח' אחת מכל אופציה. הכתיבות היום היו בהכפלה של פי 2 בקולים ופי 3 בפוטים.
אצלי הם קפצו רק לאחר מכן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
עם 8 חתיכות, אני ממש על הקצה.