הסקירות שלו מצוינות
ויש לנו אחלה אתר
בהצלחה לכולם
Printable View
הסקירות שלו מצוינות
ויש לנו אחלה אתר
בהצלחה לכולם
אוהבים אותך יוסי (ילד שלנו מוצלח :-) )
הי יוסי
אתה אלוף. מה זה משנה מי זה שחקן מעוף.
הקורס היה מאלף. בטוח ארשם לעוד אחד.
כאחת שמגיעה מתחום התקשורת- מציעה לך לא להתייחס ולא להגיב.
בסוף זה עובד הכי טוב.
מירב
יוסי(אתה)אלוף
יוסי,כאחד שהשתתף בקורס נגזרים תחתך,אני חייב לציין שאתה אדם מוכשר,הגון ואוהב לעזור,אני בטוח ביושרך ויתרה מזאת שמה שכתוב בכתבה היה מסולף,בכל אופן לאבאמת משנה מי זה שחקן המעו"ף אבל כן חשוב שיש אנשים כמוך במערכת הנפלאה הזאת.
ישר כח באשר תלך
עם כל המעט כבוד שנותר לביזפורטל (והמילה "מעט" עוד עושה עימם חסד), צריך מאד להתאמץ בשביל להוציא כזו כתבה מעוותת, וצריך כישרון אמיתי להעלות "יצירה" כל כך עקומה.
ולחשוב שאתר "שחקן מעוף" צמח במקור מתוך הטוקבקים בביזפורטל,
ואולי זה מוכיח את האמרה "מערימת הזבל הכי גדולה צומח הפרח הכי יפה".
לשחקן מעוף - זה ברור שמנסים ועוד ינסו לחשוף את שמך, חבל שעושים זאת בדרך כה שלילית, אבל קשה לצפות מביזפורטל לסגנון אחר.
כמישהו שעוד הספיק להתכתב איתך ב- 1:1 במהלך 2008, אמנם איני יודע מי אתה אבל יודע מה אתה, ובעיני אתה אחד האנשים הכי חיוביים שנתקלתי בהם.
ליוסי אלוף - ביזפורטל רק שכח לציין את אותן שעות רבות אחרי הלימודים (לפעמים אפילו יותר משעות הלימוד הרשמיות) שהמשכת להסביר ולהעמיק, ולא ביקשת אפילו אגורה אחת עבור אותן "שעות נוספות". ואת מה שביזפורטל לא ציין כלל ,כי פשוט אינו יודע, זה שאותם 950 ש"ח שעלה הקורס היו אחת מההשקעות המוצלחות ביותר שעשיתי.
בתודה
יוסי תמשיך אנחנו אוהבים אותך. אתרי הכלכלה גם גלובס וגם ביזפורטל מקנאים באתר שחקן מעוף"
אני לא מבין ממש בתקשורת, וגם אני חושב שלא צריך לעשות מזה רעש עיתונאי.
הכתבה כל כך מגמתיתוחד צדדית, שזה זועק מכל מילה.
איך מישהו בכלל מעלה על דעתו שיש כאן ניצול של אנשים תמימים.
לדעתי יש כאן בהחלט ניצול ברור - כולנו מנצלים את טוב ליבו וכשרונותיו של שחקן מעוף.
אני די מתחיל בנושא הנגזרים. לא מצאתי אף אתר אחר שממש מלמד איך סוחרים באיסטראטגיה ואיך מנהלים אותה.
אחרי שעברתי קורס נגזרים בסיסי של מספר חודשים, ראיתי שאני לא יודע מספיק, אבל אין את מי לשאול.
רק אצל שחקן מעוף ראיתי אתר עם מקום שניתן לשאול בו שאלות ולקבל תשובות מלמדות, גם על שאלות של מתחילים.
כל הכבוד לשחקן מעוף!!!
יוסי ישר כח אתה מרצה מצויין ואיש מקצוע מהשורה הראשונה
הקורס שלך פשוט תענוג
מצטרף לכל מה שנאמר פה.
צ'רלי
ביז(יון)פורטל.
שקרים,הכפשות וניסיון להוציא את שחקן רמאי.
גועל נפש.
חוסר הפרגון בתרבות הישראלית כבר עבר כל גבול.
אני מתבייש ונעלב באופן אישי בשכם.
אל נא תיפול רוחכם.
כולנו מאחוריכם.