היי רונן
הכוונה שלי היא במסחר לזמן קצר מאוד (דקות, עשרות דקות או שעות לכל היותר)
אני מבין את הערתך להשתמש במדד הגלום כאינדיקטור לשינוי במחירי האופציות, למעשה זו שאלת הביצה והתרנגולת (שהרי הגלום מעיד על השינוי שכבר חל במחירי האופציות)
Printable View
היי רונן
הכוונה שלי היא במסחר לזמן קצר מאוד (דקות, עשרות דקות או שעות לכל היותר)
אני מבין את הערתך להשתמש במדד הגלום כאינדיקטור לשינוי במחירי האופציות, למעשה זו שאלת הביצה והתרנגולת (שהרי הגלום מעיד על השינוי שכבר חל במחירי האופציות)
רונן, תודה על המידע. ניסיתי לחפש תוכנת "פרדיגמה" עך ללא הצלחה - מילה יותר מדי נפוצה בשביל GOOGLE. האם תוכל לתת איזהשהו לינק או לפחות להצביע על אוניברסיטה בה ניתן לחפש אותה?ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
ואיזה תוכנות לניתוח טכני מומלצות? יש תוכנות חינמיות?
תודה מראש.
אולג
לגבי "פרדיגמה" זו תוכנה שאינה מופצת לציבור. היא משמשת בעיקר בתיהשקעות ומנהלי קרנות נאמנות גדולות.
בפעם האחרונה שנתקלתי בה באוניברסיטה, היא היתה קיימת בחוג לכלכלה של האונ' העברית ובאונ' תל אביב, אבל זה היה לפני מספר שנים.
בזמנו היא היתה מותקנת גם בספריית בית אריאלה בתל אביב אבל אינני יודע מה המצב היום.
אני כמעט בטוח שאם תפנה בשאילתה מסודרת לבורסה בתל אביב, תקבל מהם את המידע.
לגבי תוכנות לניתוח טכני:
קיימת תוכנה חינמית (לא רעה) שנקראת "ביזטרייד" המספקת מידע של עד 10 שנים לאחור בתל אביב (ברוב הניירות, לא בכולם).
לגבי מניות חו"ל - יש רבות הנפוצה שבהן היא stockchart איתה אתה יכול לקבל נתונים באינטרנט ואף לנתח גרפים ללא תשלום. אם תרצה לשמור את הניתוחים שלך, יהיה עליך לשלם סכום סמלי בכל חודש.
שבוע טוב ובהצלחה,
רונן
רונן, תודה רבה. הורדתי את BIZTRADE ושיחקתי קצת - באמת תוכנה נחמדה. רק חבל ישי בה רק מחירים היסטוריים ואין תשואות, מכפילי רווח וכו'....ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
תשואות מכפילי רווח וכו' (עד 12 חודשים) אתה יכול למצוא בביזפורטל ובדהמרקר (אולי גם בגלובס).ציטוט:
פורסם במקור על ידי solegro08
אני משתמש בביזפורטל לצורך העניין.
בהצלחה,
רונן
רונן שלום .
עם איזה כלים מומלץ להשתמש בטווח היומי ותוך יומי?
תודה
מעצם השאלה אני מתרשם (ואולי אני טועה) שאינך בקיא בשיטת הניתוח הטכני.ציטוט:
פורסם במקור על ידי bpy
הכלים העיקריים המשמשים את ה"טכנאי" הם מחירים ומחזורים.
לכלים אלו מצטרפים עשרות כלי עזר והיריעה כאן קצרה מלהכילם, אלא אם אתה מתכוון שאפתח כאן קורס וירטואלי, ואין לי כוונה לעשות כן.
לא רוצה להשמע כמתחמק ולכן, רק לסיבור האוזן (או העין), לאחר ניתוח הגלים והמגמות, מציבים קווי מגמה לשלושת הגלים, רמות תמיכה והתנגדות, מחפשים תבניות ועוד ... ומקבלים החלטה. רק לאחר מכן מתחילים לבחון אוסילטורים שונים (מתנדים), ועושים בהם שימוש בעיקר על מנת לאשר או לשלול את ההחלטה שהתקבלה (וגם לעיתים ככלי עזר לתזמון או כ"תמרורי אזהרה").
אוסף הכלים והאיתותים הוא גדול, והחלטה מתקבלת על בסיס הצטברות המידע המתקבל.
אם זה באמת מעניין אותך, מציע לך להתמקצע בתחום.
בהצלחה,
רונן
קודם תודה על התשובה.
ושנית כבר הגשתי בקשה להרשם לקורס.
ושאלתי זו הופנתה .
כי קראתי תגובה שלך לפני דקות על גליי אליוט.
ושעזרתם היא לניתוח בטווח הבנוני .
ברור שאני רוצה להתמקצע.
ואני יעשה הכל ללמוד את הנושא על בוריו .
תקרא שוב ...
גלי אליוט מסייעים לניתוח סופר-גלים (מעל חמש שנים) ולא לטווח הבינוני (חודשים אחדים).
מאחר ושאלת על טווח יומי ותוך יומי - אין כל רלוונטיות מבחינתך בכלי זה.
מצפה לראותך בקורס,
רונן
מה יש כבר תאריך
מקום
שעה?
לא קבלנו קריאה לעמוד דום!.