הרעיון היא ביצוע מייד לאחר פקיעת החוזה הקודם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
Printable View
הרעיון היא ביצוע מייד לאחר פקיעת החוזה הקודם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
מנסיון רב שנים.
אל תעשה זאת לעולם אתה תפסיד הרבה כסף כיון שאי אפשר לקנות בדיוק בשער של הפקיעה ותמיד תקנה לעיתים יותר ולעיתים פחות.
חוזה סינטטי עדיף משיקולים של עמלות.
זאת בהנחה שתעבוד לפי הנקודות הבאות:
1. קניית חוזה סינטטי חדש לא בפקיעה אלא מספר ימים לפני הפקיעה ובנקודה שבה המדד נראה מדשדש (באזור הצהרים בד"כ).
2. סגירת חוזה סינטטי של החודש הנוכחי מיידית. הסגירה מתבצעת באמצעות יצירת קופסה כלומר מכירת חוזה סינטטי באזור המדד ולא בסטריקים המקוריים.
3. קניית חוזה סינטטי מספר ימים לפני הפקיעה תהיה זאת שתגרור את העמלה הגבוהה ביותר. כמה שתחכה יותר לפקיעה הסיכויים שהסחירות תהיה גבוהה יותר.
החסרון הוא בצורך לא לשכוח לבצע את הגלגול.
תודה סביון. הסבר בבקשה את הקטע המסומן - האם התכוונת שכדאי יותר לגלגל מס' ימים לפני הפקיעה בזכות הסחירות הגבוהה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי סביון
מה דעתך על נושא הדיבידנדים שבתעודת סל מקבלים ובאופציות לא. האם עניין זה לא מביא לכך שהעדיפות היא דווקא לרכוש ת. סל?
הייתי בטוח שכבר השארתי תגובה, אבל היא נעלמה.....
כעקרון, בשוק יעיל ומשוכלל אין הבדל.
הרי שאם יש הבדל, נאמר ותעודת הסל עדיפה, הרי שתקנה תעודת סל ותמכור בשורט חוזה. אז תהיה לך אסטרטגיה ללא חשיפה לשוק ורווח חסר סיכון. בשוק יעיל, הפער הזה ייסגר עקב ניצול הזדמנויות על ידי משקיעים וסוחרים.
לכן, אני מאמין שההבדל הוא זניח ונעלם ברמת העמלות והמיסוי. תזכרו שאם החזקתם תעודות סל לשנה בדיוק, והשוק עלה באופן רציף נאמר 10%, הרי רק בסוף השנה תשלמו את המס על הרווחים והרווחתם דחיית מס. לעומת זאת, אם כל חודש החוזה עולה 1%, הרי בכל גלגול תשלמו מס על הרווחים.
שורה תחתונה- צריך להיות זניח
לדעתי כדאי לקנות חוזה ולמכור אופצית call במרחק 6 סטריים.מה שמוסיף 8 אחוז לשנה בממוצע. מה שאני מבצע הוא קנית חוזה ומכירת 2 אופציות call במרחק 6 סטרייקים.
ומה קרה בחודשי העליות הגדולות?ציטוט:
פורסם במקור על ידי סום
אפ אני לא טועה הייו עליות של כ 8 אחוז בחודש ויותר, לא?
[quote=חביתוש]ומה קרה בחודשי העליות הגדולות?ציטוט:
פורסם במקור על ידי "סום":1h0zuobd
אפ אני לא טועה הייו עליות של כ 8 אחוז בחודש ויותר, לא?[/quote:1h0zuobd]
אם יש עליות חדות אז מרוויחים קצת פחות. אל תשכח/י שיש CALL קנוי מספר סטרייקים למטה.
השיטה שהוצגה טובה רק אם מניחים עליות בלבד.
ע"פ השיטה, אם רוצים להגן מירידות, יש צורך גם לקנות הגנה בדמות אופציות PUT כמה סטרייקים מתחת לחוזה בכדי להגן מירידות חדות. את קניית ה PUT ממנים ע"י כתיבת ה CALL הגבוה.
אהלן ,
אני מצטרף לתגובתו של haimn לעיל , ולטעמי ההבדל העיקרי טמון ביכולת שלך לנהל דינמית את סטיות התקן הגלומות בחוזה הסינטטי בכדי להרויח יותר או להפסיד פחות .
[quote=gsk]אם יש עליות חדות אז מרוויחים קצת פחות. אל תשכח/י שיש CALL קנוי מספר סטרייקים למטה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי חביתוש
השיטה שהוצגה טובה רק אם מניחים עליות בלבד.
ע"פ השיטה, אם רוצים להגן מירידות, יש צורך גם לקנות הגנה בדמות אופציות PUT כמה סטרייקים מתחת לחוזה בכדי להגן מירידות חדות. את קניית ה PUT ממנים ע"י כתיבת ה CALL הגבוה.[/quote:31arfp0k]
הנושא כאן הוא חוזה סינטטי או תעודות סל ללא התיחסות לגידור,
ברגע שאתה מוגבל לרווח של עד כ 6 אחוז לחודש החישוב לטווח ארוך משתנה ואם לוקחים בחשבון ריבית דריבית יכול להיות שתהיה פגיעה רצינית ברווחים.
אגב, גם כאשר קונים תעודת סל ניתן למכור קול או לקנות פוט.