תסתכל על הסנופי ותראה שאיך שנסגרה הבורסה ולא יכולת יותר לתקן- הוא עלה את כל הירידה
Printable View
תסתכל על הסנופי ותראה שאיך שנסגרה הבורסה ולא יכולת יותר לתקן- הוא עלה את כל הירידה
- אייל, אני מעדיף את כיס על דמי, כי זה הדם שלי, אבל גם אני הסתכלתי על הסנופי, וגם אני ראיתי איך וול סטריט מתעללת ומכאיבה למדדי אירופה, שנסגרו ללא יכולת לתקן
- ואכן כי כן, וול סטריט גם עלתה את כל הירידה, אז מדדי אירופה יעלו את כל הירידה בפתיחה, וזה יעזור לכיס למלא את הכיס, ולצבור דמים(=Money) כחול הים, ואולי יתקיים בו הפסוק: "ויצבר יוסף בר כחול הים הרבה מאד עד כי חדל לספר כי אין מספר"
- ולידידנו, כיס, נעניק עוד סיוע, מקווי התמיכה של דאו(=כחול), של סנופי(=אדום), ושל נסד"ק(=ירוק), אז מה הוא צריך יותר מזה? הוא צריך גם לדעת את שער הפקיעה הרצוי "ליד הנעלמה", כי אין חכמה ואין תבונה ואין עצה לנגד "היד הנעלמה", אז בהצלחה לפקיעה, תודה
שתי הערות :ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
1. מה שעשה דמי כיס זה בפירוש קניית פרפר ולא מכירתו, כי במכירת פרפר מוכרים את הצדדים וקונים את האמצע, ודמי כיס קנה את הצדדים ומכר את האמצע (שזה בעצם קניית פרפר).
ולראיה- בקניית פרפר רגיל (לא רחב) הסיכון המקסימלי לעולם אינו יכול להיות מעל 500 ש"ח (אפילו אם קונים אותו 2 דקות לפני סיום המסחר ביום רביעי, ואפילו אם קונים אותו בדיוק בכסף כשהמדד עומד על סטרייק עגול) ולעומת זאת כשמוכרים פרפר הסיכון התיאורטי לעולם לא יהיה פחות מ- 500 ש"ח
2. אם קונים פרפר בכסף, עדיף לקנות אותו כפי שעשה דמי כיס מכיוון שאז מתעסקים עם שתי אופציות בכסף ועוד שתי אופציות מחוץ לכסף, בעוד שבקניית פרפר בכסף ע"י 4 אופציות מאותו סוג מתעסקים עם שתי אופציות בכסף, אופציה אחת מחוץ לכסף ואופציה אחת בתוך הכסף.
ומדוע העדיפות - מכיוון שמרווחי הקניה/מכירה על אופציה מחוץ לכסף לרוב קטנים יותר מאשר באופציה בתוך הכסף, ובנוסף, בגלל שוני בדלתא בין אופציה מחוץ לכסף לזו שבתוך הכסף, באם תוך כדי ביצוע הפעולות תתרחש תזוזה פתאומית של המדד, הנזק הפוטנציאלי גדול יותר באופציה בתוך הכסף מאשר מחוץ לכסף.
בברכה
נשמע שהרווחת איזה 200 ש'ח, לא ? עברת את שחקן באחוזים !!!
נכון. גם קצת מתח, וגם מתנה 200 ש"ח. מי צריך יותר מזה כדי לפתוח את יום חמישי. :dציטוט:
פורסם במקור על ידי dragon74