Re: סגירת הרשמה לאתר וניקוי אורוות
אני אומנם לא משתתף הרבה בצאטים אבל קורא את כל הסקירות של השחקן ומאז שאני באתר אני מחכה בקוצר רוח ליום ראשון.
שמתי לב לתופעה שהשחקן ציין לעיל ואני תומך במהלך שנעשה
אני רוצה להוסיף ולציין שאני משקיע כבר שלוש שנים בערך ומאז הסקירות של השחקן השתנתה כל צורת החשיבה שלי והדרך שבה אני סוחר.
זאת ההזדמנות להודות לשחקן ולצוות מהנהלי הפורום
כל הכבוד,
חשוב
באמת
לשמור על הרמה והאיכות ולא על הכמות !!!
יישר כח
מאיר טל
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
אנשי החיכוכים: כל מיני אנשים, לרוב זוגות קבועים שכל המטרה שלהם ניגוח - יורחקו לאלתר, ובאמת שלא מעניין אותי מי התחיל ומי אשם. את זה תשמרו לילדכם בגן.
אני מודה ומתוודה שאני לאחרונה עונה על הקטגוריה הזאת משום שגם אני כבר לא סובל את ההלוך ילך כאן והגעתי לפחות מאפס סובלנות וסבלנות
חבל שהממשלה לא נוקטת אותה גישה משובחת כמו שלך! המדינה היתה ניראית הרבה יותר טוב!!! חזק ואמץ והמשך בדרכך הנכונה.
הגיע הזמן לעצור את כל אלו המנסים להריץ מניות ולהפיל אחרים בפח
כמו ששחקן מעוף אמר כל המלצה למניה צריכה להיות מגובה בנתונים
יישר כח והמשך כך
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
מרגיש לא בנוח עם הודעה זו של שחקן.
"מי ישמור על השומרים?"
מהי התבטאות בלתי ראויה? על סמך איזה קריטריונים יוחלט שנעשה ניסיון להריץ מניה? היום אסור לדבר על מניות נפט, ומחר?
עוד בתחילת ימיה של המדינה, בפס"ד קול העם, הוגדר חופש הביטוי "כזכות עילאית".
מעצם מהותו כזכות, חופש הביטוי בא להגן על התבטאויות שלא בקונצנזוס.
מאידך, כיוון שזכויות מהדור הראשון באות להגן מרגלה הגסה של המדינה ובנוסף חלות במרחב הציבורי, אין תחולה ביחסים בין פרטים. כלומר בביתי הפרטי איני חייב לכבד חופש הביטוי של האחר ובאפשרותי להסותו. ולמעשה זה מה ששחקן אומר.... ואני כמשפטן לעתיד מסכים עם כך, ביתי הוא מבצרי וזכות היא לי לנהוג בו כחפץ רצוני. גם זו זכות עילאית (למי שמתעניין בכך מומלץ לקרוא את "על החירות" של ג'ון סטיוארט מיל, מחשובי הפילוסופים הפוליטיים).
אני בהחלט מגנה התבטאויות בלתי ראויות באתר, בין אם בפורומים ובין אם בצ'אט. אבל מקבל תחושה לא נוחה מהטלת סנקציה חמורה עם "יד קלה על ההדק". וכן, אני מודע לכך שמי שלא מעוניין לעמוד בכללים לא חייב ויכול לעבור לאתר אחר.
הייתי מעוניין לראות יותר הדגש על רוח האחווה, הלימוד תוך הפרייה הדדית והשיתוף. לשמור על רוח האינטרנט באופן כללי. וזה מצד כל חברי האתר.
אולי אפשרי לנקוט במדרג סנקציות, וזאת כנגד מקרים קיצוניים בחומרתם.
איציק
ליבי חצוי בין הסכמה ברמה הפילוסופית-עקרונית עם המסר המסתייג של ITSIK מחד* לבין הסכמה עם יתר התגובות כאן מאידך. נכון, הודעות בצ'ט בסגנון "רציוווווווו עד סוף החודש 300%!!!!!!1" מעוררות גיחוך ומשוות לצ'ט אווירת גנון; אבל הדבר שמציק לי אישית הוא הסגנון הירוד והניסוח מחוסר הטעם, ופחות מטרידה אותי הסכנה המעשית שמישהו ישגה בהפעלת שיקול דעת בגלל הודעה צרחנית של משתמש זה או אחר. מי שמתפתה לסחור במניות על-סמך התלהבות של חבר לצ'ט ומקבל החלטות בהתאם למספר סימני הקריאה המופיעות על המסך, ראוי לשאול אם יש לו לאדם כזה האחריות והבגרות שהן תנאי אלמנטרי לכל סוחר בבורסה. צנזורה היא אמנם כלי הכרחי מצד המערכת לשם הגנה על ביטחון אישי, אלא שניחוחות טוטליטריים מתחילים לעלות כשצנזורה הופכת לכלי המרכזי של המערכת ונעשה בה שימוש יתר.
אולי אין מנוס, בהתחשב בנסיבות הקיימות ובפרט ברגישות המיוחדת של שחקן לחברי האתר ובתחושת האחריות האישית שלו לכל מי שמושפע ממנו ישירות ובעקיפין, מהנהגת
אמות
מידה מחמירות. בשורה התחתונה יש רק לקוות שתימצא הדרך לאזן בין רבגוניות (מסחר במניות חלום ודיון עליהן כשר ולגיטימי גם אם הדבר לא מתיישב עם הרוח השמרנית והזהירה ששחקן מעודד) לבין שמירה על רמת מקצועיות ורמת אמינות גבוהות.
*הערה לעצמי: לקרוא את על החירות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
מרגיש לא בנוח עם הודעה זו של שחקן.
"מי ישמור על השומרים?"
...................
איציק
איציק, קח את הדברים בפרופורציה. עם כל הכבוד לצ'ט, לא קורה שם שום דבר חשוב. יש לו ערך חברתי ותו לא. זה לא מקום לניהול דיון. ולכן, כן צינזור לא צינזור, לא ממש משנה. הדבר האמיתי הוא בפורומים. ובפורומים לא ראיתי שיש בעיית קשקשת.
לשחקן מעוף
יישר כח גדול .