אנחנו רואים שבאמת היום 1120 הוא מעין גבול - אין לי מושג אם זה בגלל שחקנים, מוסדיים או ציבור.
אבל בינתיים זה קל - יהיה הרבה יותר מענין אם הלילה יהיה אדום באמריקה ומחר החוזים אדומים -> יותר בהלה בציבור.
בכל מקרה משעמם לא יהיה...
Printable View
אנחנו רואים שבאמת היום 1120 הוא מעין גבול - אין לי מושג אם זה בגלל שחקנים, מוסדיים או ציבור.
אבל בינתיים זה קל - יהיה הרבה יותר מענין אם הלילה יהיה אדום באמריקה ומחר החוזים אדומים -> יותר בהלה בציבור.
בכל מקרה משעמם לא יהיה...
1) אני לא כ"כ מאמין בקורלציה לאורך זמן. ולראיה בעת שהשוק בארה"ב קרס לרמות השפל (600 ומשהו בs&p ו 6000 ומשהו בדאו) השוק בת"א ירד מתון בלבד. ומי שלא מאמין שיבדוק אותי בבקשה... ראיה נוספת היא מרחק השווקים בארה"ב ואירופה משיא כל הזמנים והמרחק בת"א. הכלכלה בארץ פשוט במצב יותר טוב.ציטוט:
פורסם במקור על ידי navhmjep
2) אי אפשר להסיק כלום ואין מי שיודע מה יהיה אחרי הפקיעה ומי שטוען שיודע הוא שקרן ונוכל. כל מי שעוקב אחרי השוק יותר מיומיים ראה הרבה פעמים איך השוק לא עושה "מה שמצופה ממנו".
3)מחר אתייחס קצת למפה לפברואר.
4) המפה היא כלי עזר ולא כלי החלטה בלבדי.אפשר להסיק על ציפיות השחקנים, אבל גם הם מדי פעם מוכים.
גם לי!!!ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
תודה רבה,
תמשיך להשקיע בנו :d
טוב, אם פותחים את קופת ההימורים אני אומר פקיעה 1135-1140. דאו עולה כרגע ב 0.5%, מחזורים נמוכים שמשחקים לידי השחקנים. נראה לי שאחרי הפיספוס בחודש שעבר החודש הם יביאו את המדד לנקודה שהם רוצים.
נקווה שההימור הזה יצא טוב יותר מההימור שנתתי בחודש שעבר (שגם עלה לי לא מעט כסף).