Re: מפת פוז' פתוחות 17 ינואר
איציק[/quote]
אישית אני רוצה לבחון האם הכלי הזה הוא נכון לפחות ברוב הפעמים.
האם במשך תקופה עקבת אחרי מפת הפוזיציות וראית שהצפי הנצפה בהם מגשים את עצמו.
ברצוני להציע בתחילת שבוע ליצור פוזיציה בדמו באתר יחד עם פרסום המפה שלך ולבחון במשך השבוע האם
באמת
מפת הפוזיציות מגשימה את עצמה.
ברור שאין מאה אחוז השאלה האם ההצלחה של המפה היא חמישים אחוז או יותר?[/quote]
אפשר לנסות... אודה אם תבהיר כוונתך. כתיבת שוקת לפי הרגליים התחתונות והעליונות במפה?
איציק,
מאד מוסיפה הכתיבה שלך והעובדה שכרגע לא הרבה מגיבים עליה יחסית הינה ,לדעתי כמובן, שבסה"כ אתה מעדכן בעובדות שלא רבים "רואים" :ומצד שני אין פה ,יחסית לאתרים אחרים, "קשקשת לשם קשקשת".
בכל מקרה תודה על הסקירות שלך ובמידה ויש לך דברים נוספים בנדון במהלך היום ולא רק סיכום אשמח לקרוא.
:)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
איציק
אישית אני רוצה לבחון האם הכלי הזה הוא נכון לפחות ברוב הפעמים.
האם במשך תקופה עקבת אחרי מפת הפוזיציות וראית שהצפי הנצפה בהם מגשים את עצמו.
ברצוני להציע בתחילת שבוע ליצור פוזיציה בדמו באתר יחד עם פרסום המפה שלך ולבחון במשך השבוע האם
באמת
מפת הפוזיציות מגשימה את עצמה.
ברור שאין מאה אחוז השאלה האם ההצלחה של המפה היא חמישים אחוז או יותר?[/quote]
אפשר לנסות... אודה אם תבהיר כוונתך. כתיבת שוקת לפי הרגליים התחתונות והעליונות במפה?[/quote]
סליחה שלא התיחסתי אתמול . משום מה בתחילת דבריך לא מובא הציטוט בשמי.
לכך התכוונתי בתחילה לנסות בדמו לכתוב שוקת ואח"כ לנסות ביחד ליצור מודל שיתבסס על הללו.
אם
באמת
מפת הפוזיציות מראות כל כתיבות השחקנים וההנחה שיש להם אפשרות להשפיע על השוק אין כל סיבה שאנחנו לא נצטרף אליהם.
באופן כללי פילוסופית ההשקעות שלי תופסת שכל מודל שהוא רק חמישים אחוז ואפשר להשתמש בו רק בצירוף נתונים אחרים הוא כלל לא מודל.
לכן בכדי לבדוק האם מפת הפוזיציות היא פרמטר להתנהגות השוק עלינו ליצור פוזיציה שתתבסס אך ורק על הנתון הזה.
אקווה שהובנתי כראוי
אני מקווה לצאת אתך הבוקר לדרך. הרעיון הוא חדש ביחד נגבש אסט' בניסוי ותעיה עד שנגיע בעז"ה למודל מסודר וראוי.
ציטוט:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
תודה, אך ההיענות הדלה מרפה את ידי. כל הרעיון של האתר הזה בכלל הוא לפתח דיון ולהחליף דעות, אני לא מעלה דעתי בשביל עצמי אלא כדי לשתף אחרים וכדי לשמוע את דעתם.
איציק
איציק, אתה כותב הערכה יפה, ובסך הכל אין יותר מדי מה להתווכח עליה. זה בעיקר עובדות. אנשים קוראים ומודים לך. מה אתה מחפש בדיוק?
ציפיתי לדיון... דעות נוספות, הפרייה הדדית.