ok
שלחתי לו לפני יומיים
בכל אופן תודה על התגובה
Printable View
ok
שלחתי לו לפני יומיים
בכל אופן תודה על התגובה
הבנתי שחברת CBGN Finance היא בבעלותו של השחקן.
חיפוש של החברה בגוגל לא מעלה תוצאות...
וגם חבר שלי שהריץ בדיקה אומר שלא מצא חברה רשומה כזאת בארה"ב.
האם מישהו יכול להפנות אותנו (הספקנים הקטנים) למכורות מהימנים שבהם רישומים על החברה?
תודה רבה,
בברכה.
מה איכפת לך לעבוד בחברה שלא קיימת זה אומר אחד מהשתיים או שישלמו משכורת בלי לעבוד או ששלחת קו"ח חינם :d :d :dציטוט:
פורסם במקור על ידי Bursa_Guy
אני אספר לך משהו עלי ואולי מזה תסיק מסקנה. לפני שנים הייתי מנוי במועדון של מלון לרוםבירושלים שכיום נקרא ענבל. שלמתי כמה מאות דולרים לשנה והייתי בא לשם כל יום יומיים, קפה עוגנה ועיתונים חינם. הייתי חונה בחניון ועולה ללובי. יום אחד הודיעו לי שהכניסה לחניון רק לדיירי המלון. נכנסתי למנהל ושאלתי לפשר הדבר. הסברתי לו שאני עצמאי וכאשר יש לי שעה שעתיים זמן בין פגישה לפגישה אנו "נופש" בלובי של המלון. מנהל המלון האדיב מיד הזמין אותי למשרדו ואמר שלא זו היתה הכוונה. יותר מזה, הוא יסדר לי כרטיס הנחות עבור כל המסעדות במלון. כשישבתי חשבתי לתומי שיקח רק את פרטי הרלוונטים. להפתעתי הוא נכנס לחיי ושאל שאלות ממש אישיות שרק למס הכנסה אני מוסר. כששאל לשם חברתי,(החברה שלי) השבתי שמה m.b.g. והוא רשם. אבל הקיצור של שלושת האותיות הללו ביידיש זה (מיינעה בובעאס גישעפטן) העסקים של סבתא שלי. והייתי מקבל שנים מכתבים מהמלון למנכ"ל החברה הזו. המסקנה, כנראה שיש עניין לא לספר פרטים לא רלוונטים
שבוע טוב
דוד אריאל
ירושלים
סיפור יפה. :)ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
דמי כיס, זה אינו סיפור אלאאמת לאמיתה
עדיין מצוי ברשותי כרטיס הכניסה למועדון על שי חברת m.b.g.
דוד
כתבתם הרבה ולא אמרתם דבר. Bursa_Guy מעלה שאלה נכונה שראויה להתייחסות.
החברה קיימת.
לינק? מסמך? משהו?