אכשיו הכול ברור
תודה על התגובה המהירה.
לילה טוב
Printable View
אכשיו הכול ברור
תודה על התגובה המהירה.
לילה טוב
רונן יקר,
כתבת:
אתה יכול לנהל מעקב אחר מניה גם אם אינך צמוד למסך במהלך המסחר, באמצעות פורטפוליו אינטרנטי שיאותת לך כאשר המניה מגיעה לנקודת הסטופ לוס באמצעות אס.אמ.אס למשל ... (גלובס דהמרקר ואחרים מאפשרים לך אופציה זו, חלקן חינם ואחרות בתשלום).
חיפשתי באתר דהמרקר את האפשרות, והגעתי "קרוב" (מצאתי כל מיני אפשרויות של משלוח הודעות כתובות וכו') אבל מה שהצלחתי למצוא הוא שירות בו אני שולח (מיוזמתי) בקשה לשער מניה כלשהי, ואני אמור לקבל חזרה הודעה עם השער הנוכחי.
שאלתי היא האם ישנם שירותים מבוססי "טריגר" (שהוא בעצם ה-SL, או קרוב לו) בהם במידה והמניה חצתה את אותו טריגר, אני אקבל הודעה כתובה? כמו כן, האם שירות ה-SMS שאמור להיות מושק באתר זה בקרוב אמור לבצע פעולות אלו?
תודה מראש,
אבישי
שלום רונן,
קודם כל הכבוד על היוזמה של התיק לדוגמא - זה מבורך.
אני עדיין לא מחזיק את כל המניות שיש בתיק אלא חלקם, רציתי לשאול בקשר ללאומיובזק כתבת שיש איתות קניה לשניהם השאלה שלי היא אם לקנות מנה שנייה מחר?(לקחתי מנה ראשונה במניות העוגן). השאלה השנייה היא בקשר לאיתמר ואמות לשניהם גם כן נתת איתות קניה, לאיזה חלק בתיק הם נכנסות? אם בכלל? ומתי? אתה תעדכן כאשר היא תכנס לתיק או שהאיתות קניה מספיק?
תמשיך כך ותודה על העזרה!
נתתי גם קישור לשירות בגלובס (בו אני עושה שימוש) בשירות זה ניתן להגדרי כעשרים פרמטרים שונים (טריגרים) ולקבל התראה על כל אחד מהם במייל ו/או במסרון.ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishais
למיטב ידיעתי, שירות המסרונים באתר משרת רק את צרכי שחקן_מעו"ף.
שבוע טוב,
רונן
מיקומה של כל מניה הוגדר בפירוש במבנה התיק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי idan_f1
אם קנית כבר מנה ראשונהבלאומי, אתה יכול להשלים את הפוזיציה ביום ראשון.
בזק- איתות קניה ניתן רק עכשיו, והמשמעות היא כניסה לפוזיצה במנה ראשונה.
אם כבר נכנסת, אתה יכול לחזק.
לא כל מניה שאני מציג לגביה איתות קניה, תכנס לתיק. לתיק יש תקציב מוגדר ומוגבל.
איתמרתיכנס מחר לתיק, במרכיב הריסק. אמות, לא תכנס לתיק.
הנחיות מפורטות לגבי מחר, ינתנו באשכול התיק, במהלך הלילה.
שבוע טוב,
רונן
רונן, כתמיד - תודה, תודה!ציטוט:
פורסם במקור על ידי mronen62
תודה על התשובה עכשיו הכל מובן
שיהיה בהצלחה
רונן היי,
במניות העוגן א.ק. עדיין לא הגיע ובכל זאת הצעת לנו לקנות. מדוע?
מה א.ק. של מניית איתמר?
הסיבה היא שהמניות האלו בתיקון מינורי כעת והרכישה המידית לא תשפיע על האחזקה לטווח ארוך, גם אם ימשיכו לרדת זמן מה, להפך ההמתנה תגרום לך לקנות בשער גבוה יותר (מה עוד שמנייתציטוט:
פורסם במקור על ידי orit456
לאומי כן סיפקה איתות קניה - חפש הודעה בפורום).
איתמר- חפש את ההודעה על איתות הקניה בפורום.
שבוע טוב
רונן
שלום רונן,
ראשית כל אני שמח שהפורום נפתח שוב ושאתה איתנו.
רציתי לשאול לגבי הרכב המניות בתיק:
כיצד אתה קובע מהי מניית עוגן בתיק? האם מניית עוגן נשארת בתיק גם כאשר יש תיקון ברמה משנית (שבועית) או שגם מניות אלו יכולות לצאת מהתיק?
כיצד קובעים מהם מניות "גוף" ומניות "ריסק" האם השיוך למדד כלשהו(TA100, תלטק וכד') או על פי תנודתיות המניה?
תודה.
ניר