Re: הודעה: על מנת לעודד השתתפות פעילה יותר בפורומים
רון - כל הכבוד על היוזמה וההתחדשות
מילה קטנה - לא לכל מי שקורא באתר ומשתתף בקורסים יש משהו משמעותי ומחדש לתרום בפורומים.
אחד החוזקות הגדולות באתר זה הוא שכמעט כל הודעה היא משמעותית ועם מידע אינפורמטיבי העוזר
באמת.
עובדה זו מאפשרת למתחילים ולוותיקים כאחד לקרוא בהנאה ולהשכיל. פורמים המלאים בהודעות שלא תורמות יוצרת קושי במציאת הודעות משמעותית ובכך גורמים בעצם לתורמים המשמעותיים להדיר מקלדתם (ראה כדוגמא את שחקן עצמו שבסופו של דבר מאס בפורומים הרגילים והקים אתר זה לדעתי בדיוק מסיבות אלו).
המניע שלך ברור לחלוטין ואף חיובי אולם לאבטוח שזו הדרך.
זו כמובן דעתי בלבד - והיא לא בהכרח טובה יותר מדעות אחרות. :)
RH כל הכבוד!
יש לי שאלה - לא הבנתי לגבי הקובץ שלך, האם בבחירת אופציית אורדנט הוא אמור להתעדכן אוטומטית (או עם F9), או רק לאחר העתקה מהאורדנט?
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי haimn
RH כל הכבוד!
יש לי שאלה - לא הבנתי לגבי הקובץ שלך, האם בבחירת אופציית אורדנט הוא אמור להתעדכן אוטומטית (או עם F9), או רק לאחר העתקה מהאורדנט?
תודה
לא תעשה העתק והדבק מאורדרנט כאמור בגליון ההפעלה. חזור לגיליון האיסטרטגיה ולחץ על אופציית אורדרנט גם אם היא כבר מסומנת.
אשמח לקבל את הקובץ , משתמש בו ומרוצה מאוד.
אורן
אז מה עכשיו נציף את הפורום ב50 הודעות?
לא צריך להציף, פשוט להשתתף בצורה מושכלת בדיונים השונים.
אם 10000 איש (מספר הרשומים על פי גלובס) רוצים להגיע ל- 40 הודעות תוך שבוע... יותר מ- 5000 הודעות ביום ! גם אם רק חצי ירצו - זה עדיין 200 אלף הודעות.
לשם השוואה - בשרשור הנהדר של דמי כיס על השוקת הרחבה, לדעתי השרשור הנצפה ביותר בכל הפורומים, היו מאז תחילת החודש פחות מ- 7000 צפיות. צפו ! לא כתבו או תרמו - ולדעתי זה יכול להיות של אותו משתמש.
אם כל אחד מאותם 7000 היה כותב משהו (אפילו "תודה על השרשור"- זה כבר לא היה שרשור כל כך טוב... היה מאד קשה למצוא בו את התורמים המשמעותיים.
:d
אשמח גם כן לקבל את הקובץ..
למרות שיש לי רק 17 הודעות.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avsisi
אשמח גם כן לקבל את הקובץ..
למרות שיש לי רק 17 הודעות.
ראה תיקון בפתיח האשכול