כן, אבל זה יוצר בדיוק את הבעיה שבגללה מאיר פתח את השרשור הזה...ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
הזזת הרגל תוך הגדלת כמויות תגדיל לו את הבטחונות הדרושים וכמובן שיחד איתם גם את הסיכון.
שאלתו של מאיר היא איך להימנע מזה?
Printable View
כן, אבל זה יוצר בדיוק את הבעיה שבגללה מאיר פתח את השרשור הזה...ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
הזזת הרגל תוך הגדלת כמויות תגדיל לו את הבטחונות הדרושים וכמובן שיחד איתם גם את הסיכון.
שאלתו של מאיר היא איך להימנע מזה?
הראל צודק.
בקורס יוסי אמר במפורש שבמקרה כזה לא מזיזים את הרגל של ה- Call אלא רק את הרגל של ה- Put לכיוון העליות שוב ושוב עד שהשוקת תהפוך לאוכף ולאחר מכן אפילו ל- X.
הזזת רגל ה- Call תגדיל את פוטנציאל ההפסד ותגרום לעליה חדה בדרישה לביטחונות וזאת בניגוד להזזת רגל ה- put שתקבע את ההפסד המקסימאלי ותגדיל את הרווח ככל שהמדד עולה.
בקורס יוסי אמר גם להזיז את הרגל התחתונה בעת הצורך, אך גם להזיז את הרגל העליונה כשתקרבים לשם, וזאת בכמות גדולה יותר ובאותו סכום- וזה מגדיל דרישה לבטחונות ומעלה את הסיכון באופןחד - וזה בדיוק מה שאני מתחבט כעת.
מכיוון שהקולים מאוד זולים (ונשחקו מאוד אתמול) ומכיוון שההגנות שלך רחוקות ולא צמודות. יש באפשרותך אולי תוך צמצום רווחים לקרב רק את מכירות הקול (שמכרת יקר) להגנות שלהם מרחק סטרייק אחד. זה מקטין מאוד את הסיכון שלך מחד, ומאידך אמנם מצמצם את רווחיך מרגל הקול, אך תוכל במקביל להגדיל את הכמות ללא הגדלת הבטחונות (כל שוקת תצרוך ברגל הקול רק 1Kבטחונות ולא 3K ) וכן עדיין תוכל לקדם את רגל הפוט ולהגדיל רווחים שם.
אני חושב שעדיף לך להישאר במצב הנוכחי ללא תזוזה.
אם בכל זאת אתה מפחד ומעונין לשמור על טווח רחוק אז תחליף בשלב הנוכחי בין רגל ה- 1170 לרגל יותר גבוהה כגון 1190. הגנות כבר יש לך ולכן כפי שאמרו כאן מעליי המהלך הזה אמנם יגרום להפסד קטן, אך לדעתי מדובר בהפסד זניח בהתחשב בכך שרגל הקול כבר נשחקה והכניסה לך רווח כלשהוא. אני חושב שכרגע 1190 בגבול העליון בשבוע הנוכחי מהווה מקדם בטחון נאה ביותר.
אין לך מה להתחבט כי אין לך יותר מדי אפשרויות. זה או להזיז רגל או להישאר. איזה התלבטות יש כאן, כאשר מדברייך ניכר שאתה מעדיף בטחון. אף אחד לא יכול למצוא לך פתרון קסם שיתן לך גם בטחון וגם את אותוה רווח המיוחל.
הפתרון מאוד פשוט.
לא להשתמש ב 30% בטחונות על ההתחלה, אלא רק ב 10% נניח... ככה יש יותר מרווח נשימה
אני בכלל חושב שבחודש הבא אנסה אסטרטגיית שוקת אחרת. אני אפתח שרשור בנושא עד הפקיעה הקרובה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
זו אכן בעיה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי מאיר טל
בגלל שאנחנו מבצעים כרגע שוקת => כתיבה + קנייה + מלא עמלות, מרווחי הרווח שלנו ממש ממש קטנים.
אני חושב שהרחקת רגל שכוללת הכפלת כמויות פחות פרקטית בשוקת. היא יותר פרקטית במצב שבו נניח קנית CALL 1100, מכרת 5 CALL 1150, ואז לאחר עלייה חזקה במדד אתה קונה חזרה את החמישיה וכותב נניח 10 CALL 1200. היכולת להרוויח מהרחקת רגל במצב זה לדעתי גבוהה יותר. בשוקת זה די בעייתי.