שחקן יקר
ההרגשה שלי מאד כבדה. האם יש מצב שמישהו מחכה לתיקונים שלך כדי לעשות ממך צחוק שוב ושוב? שתי דקות אחרי שפרסמת תיקון המדד קפץ בטירוף. מה הולך כאן? זה לא נראה כמו ציבור רגיל נראה לי שעושים לנו כיפה אדומה. :o
Printable View
שחקן יקר
ההרגשה שלי מאד כבדה. האם יש מצב שמישהו מחכה לתיקונים שלך כדי לעשות ממך צחוק שוב ושוב? שתי דקות אחרי שפרסמת תיקון המדד קפץ בטירוף. מה הולך כאן? זה לא נראה כמו ציבור רגיל נראה לי שעושים לנו כיפה אדומה. :o
קרח יהיה לך מספיק זמן בבוקר ועדיין לא השתמשתי בכספים מ 1040, כך שבכל מקרה לא תפסיד.
חיים - תאוריה משעשעת :) דוקא לא מדאיג אותי באסטרטגיה הזו שהמדד ימשיך לטפס, וזה משרת אותנו כל עוד נצא מחוץ לגבול העליון וכמה שיותר מוקדם. הבעיה אם נדשדש ברמה זו בשבוע פקיעה, אך כשנגיע לגשר נתמודד.
שלום שחקן
כתבת שבשלב הזה של החודש כבר מתגבשת אסטרטגיה לפקיעה. באיזה הקשר הדברים נאמרו? האם בהקשר למצב דהיום שבו עדיין לא ניתן לראות אסטרטגיה כזו?
הי שחקן,
בהתחשב במהלכים האחרונים קשה לי שלא להשוות את ניהול האסטרטגיה למשחק שחמט כאשר האסטרטגיה הינה המשחק וכל אופציה הינה כלי.
אין ספק שאתה אחד השחקנים הגדולים (וזאת עפ"י המהלכים בלבד) ברמת קספרוב או פישר (בובי).
במידה ואשתמש באנלוגיה זו האם יהיה נכון (במידה והשוק ימשיך לעלות) לצפות למהלך דומה בעתיד ? קרי:
הזזת האוכף מ- 1080 ל- 1090 תוך שימוש ברווחים מ- 2 * Put1040 וזאת לאחר קניית ה- 1040 ומכירת 1060 ?
או שאולי אתה מכין לנו הפתעה חדשה ?
לא הספקתי לבצע.
האם בעקבות העליות לאחר התיקון עדיין יש לבצע את התיקון בבוקר כלשונו ?
תודה. :?
שחקן מעוף - אם אפשר לעשות את התיקונים בבוקר, כי עד ששמים לב נגמר הזמן ולא מספיקים לעשות תיקון או להודיע מתי יהא בערך התיקון
תודה על הכל :)
שחקן יקר,ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
אנא תסביר איך זה משרת אותנו אם המדד עולה, הרי מעל 1140 אנחנו במקסימום הפסד?
מישהו יכול לכתוב לי איך ניראית האסטרטגיה לאחר כל השינויים?תודה
אם הצלחתי לעקוב נכון, כרגע האסטרטגיה נראית כך:
P1030+
2P1040-
P1080-
C1080-
2C1110-
2C1120-
C1130-
6C1140+
בדיוק כך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yitz