מה הכוונה סטנדרטית? באיזה מרחק מהרגל של הפוט? 2 או 4 סטרייקים?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
Printable View
מה הכוונה סטנדרטית? באיזה מרחק מהרגל של הפוט? 2 או 4 סטרייקים?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ברור ששוקת כזו לא עושים פעם אחת. אני עשיתי אותה 40 פעם. הניהול (אם בכלל יש ניהול לכזה דבר) זהה לפעם אחת ול 1000 פעמים. אני ממליץ לך המלצה חמה מאד ללכת לקורס. שם תשמע את הדברים מפי הגבורה עצמה. לפני שאתה קובע שהשוקת הזו תפסיד, תענה לעצמך האם לדעתך המדד בפקיעה הבאה יהיה נמוך מ 920 או גבוה מ 1180.ציטוט:
פורסם במקור על ידי chikko
אני עשיתי חצי על 4 סטרייקים וחצי על 6 (שיניתי את דעתי באמצע). ניתן היה לעשות גם את כל ההגנה על 5 סטרייקים באותה מידה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviade
נמוך מ 920 אפשרי , בום אחד והירידות פה יהיו כל כך תלולות,
אם תבצע את השוקת הזו 40 פעם אתה תפסיד קרוב ל 40 אלף שקל !!!
אין אפשרות לתקן מקרה קיצוני כזה , התגובה והמהירות שיקרו דברים ישפיעו על השיקול דעת.
בשביל 3000 שקל יש אלטרנטיבות טובות יותר.
זו דעתי.
במקומך בתור התחלה הייתי מבצע את השוקת שלך רק 10 פעם,
כדי לראות איך זה עובד. (800 שקל רווח עם סיכון של 10000 שקל.)
[quote=דמי כיס]לא מסתדר לי.ציטוט:
פורסם במקור על ידי "צ'יצ'ו":l45y3hf8
67000 ש"ח בבנק זה ביטחונות של 56000 ש"ח (כי בנקים לוקחים 20% יותר). אז נתייחס למספר הזה.
למה אתה מוריד 20%? קח את אותם בטחונות בהם השתמשת לאסטרטגיה שלך. אם אתה עובד דרך בנק אז גם בבטחונות של השוקת שלך לקחו 20% יותר
לפי המחירים כרגע
C1180 עולה 80 ש"ח
C1190 עולה 55 ש"ח
25 ש"ח רווח
C920 עולה 155 ש"ח
C910 עולה 125 ש"ח
30 ש"ח רווח
סה"כ 55 ש"ח לשוקת
כל שוקת דורשת 1000 ש"ח ביטחונות
התקציב של 56000 מאפשר לבצע 56 פעמים. רווח של 3080 ש"ח בלבד, שנותנים כ 5.6%.[/quote:l45y3hf8]
הכנסתיאת הנתונים ל OPTIONLINE וזו התוצאה שיצאה. תקבול של 13400 ש"ח על בטחונות של 67000 ש"ח. אי אפשר להכניס שם כמויות של מעל 99 אז הכנסתיי 99 לכל זוג ועשיתי מכפלות. בכל מקרה יחס של תקבול עבור השוקת לעומת בטחונות היה כ 20%. עבור שקות אחת במרחק של סטרייק אחד הבטחנות הרבה יותר נמוכים מ 1000 ש"ח.
דמי כיס,
השאלה שלי הייתה מהו האחוז הבטחונות מכלל הבטחונות שניצלת לשוקת רחבה? או במילים אחרות כמה אחוז השארת למקרים של תיקונים (מקווה שלא יהיו)?
[quote=דמי כיס][quote="noam_a":3egty6ty]שלום לך דמי כיס.
מסכים שזו אכן אסטרטגיה רווחית רוב רובו של הזמן.
השאלה שאותי מעניינת היא איך אתה מנהל אותה?
מה הנקודות שתתחיל לשפץ את השוקת?
באיזה אופן?
תודה על השיתוף.
נעם.[/quote]
הי נועם
אני כנראה אלך לפי הכללים שדיברנו עליהם כאן: [url="http://www.s-maof.com/Forum/viewtopic.php?f=93&t=4115"]viewtopic.php?f=93&t=4115[/url]
[/quote:3egty6ty]
תודה רבה.
לא ראיתי את הפוסט הזה.
רק נקודה לציון: עדיף להשתמש בסטיית התקן ובהתייחסות למדד מאשר לגזור אחוז מסוים.
מכיוון שבמדד שונה ובסטייה שונה אתה תקבל סטרייקים או רחוקים מדי או קרובים מדי.
לטעמי, מרחק של שני סטיות תקן מהמדד משאיר אותך עם הסתברות יפה מאוד. (96%).
בנוסף, בשום מקרה לא הייתי נשאר לפקיעה, אבל כרצונך.
בכל אופן תודה רבה על השיתןף. מעניין בהחלט.!!
וזה יהיה נכון רק אם עושים הגנות במרחק סטרייק אחד מכל כיוון.ציטוט:
וגם אז הרווח יהיה כ- 600 ש"ח על בטחונות של כ-3000 ש"ח וסיכון מקסימלי של כ-10,000 ש"ח.
אצטט שוב גדולים וחכמים ממני. בשיא הירידות ב 2008 הבורסה ירדה 12% בין פקיעה לפקיעה, ו 15% בתוך חודשי.ציטוט:
גם אם מחר הבורסה תרד 5%, אני עדיין כל כך רחוק מהגבול, שאני יכול לתקן בנחת, ובעלות זולה יחסית.
אגב, השוקת שאתה הצעת הרבה יותר מסוכנת. אם היית עושה אותה בנובמבר, היית צריך להגיע לתיקונים. תיקונים = תשואה יותר נמוכה.
על פי יוסי (המרצה בקורס), שוקת רחבה היא היוצא מין הכלל בנוגע לכלל ה 30%. למעשה הוא סיפר שכשהם היו עושים אותה, הם היו מנצלים את מקסימום האשראי שהיה להם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
אני השתמשתי ב 50% מהביטחונות שלי בשביל השוקת הזו + האסטרטגיה השבועית.