ציטוט:
פורסם במקור על ידי דודו גדסי
שחקן אמר שאם יהיה צורך הוא יכנס ויתן דעתו
חברה אל לחץ הכל בשליטה
Printable View
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דודו גדסי
שחקן אמר שאם יהיה צורך הוא יכנס ויתן דעתו
חברה אל לחץ הכל בשליטה
שחקן עוקב ומודע ואני מבקשת
להמתין בסבלנות גם אם נורא קשה
אנחנו מבינים אתכם.
אם יחליט על שינוי כלשהו הוא יודיע
אנא חכו בסבלנות ואל תעשו דברים על
דעת עצמכם אם אתה לא יודעים.
בהצלחה לכולם
אין לי מה לעדכן או לשנות לפני פרסום הנתונים בארה"ב.
חוץ מזה להירגע, כל האופציות מגודרות וברור מהו הפסד מקסימאלי אז לא מבין את ההגדרות לרע מאוד או גרוע.
שחקן,
אשמח אם תאמר בקצרה אם אתם מחזיקים את המדד.
הבדל גדול בין המדדים.
מחזור קטן, ואמרת שיש לכם המון סחורה.
ליאור.
סחורה יש בלי סוף הבעיה היא בנזילות.
אתם רואים מחזור של חצי מיליארד במניות ותיכף מיליארד באופציות. מחכים שיתפרסמו הנתונים
ואז יתאפשר למכור במידה והנתון יהיה מעט שלילי.
כל הזמן ציינתי שהמוסדיים לא בשוק והיום זו הדוגמא הטובה ביותר. פשוט אין מספיק קונים בשביל לבצע תרגילים כי המוסדיים בחוץ.
עוד קצת סבלנות, חצי שעה ואז נראה לאן פנינובאמת.
תודה.
ליאור ידידי,
מילא ששחקן עדיין לא חייב לאף אחד שום דבר, והכל הוא עושה מרצונו לעזור לאחרים, אבל מדוע לשאול אותו שאלה כל כך מפלילה כמו " אשמח אם תאמר בקצרה אם אתם מחזיקים את המדד" .
ברור שהעליות מלחיצות לא מעט אנשים, אבל אינךבאמת חושב שמישהו יתן לך תשובה, לא משנה מה תהיה התשובה כן או לא, אם מישהו יענה על השאלה הוא צפוי לצרות לא מעטות מהרשות.
בברכה
שחקן באסטרטגיה שהעלית ב1100 האסטרטגיה מפסידה באיזור 6אלף שח וזה אמנם המקסימום הפסד (אחרי התיקון של הרגליים של 1010 ו1030 בפוטים הכתובים ) אבל זה בכל זאת הפסד אם נשאר ככה עד מחר וגם ב1090 אנחנו מפסידים 1500 שח !!!
השאלה ומה שחשוב כדי לייעל זה אם היה אפשר לתקן תוך כדי הימים ואתמול והיום את האסטרטגיה ואם היינו עושים תיקונים אתמול לא היינו מגיעים למצב כזה וכדי שאם נשאר לפקיעה לא נגיע להפסדים כאלה אלא הפסדים יותר נמוכים או אולי רווחים כי כרגע זה נראה שהאסטרטגיה הולכת להפסיד אלא אם כן יהיה נס
קח את זה בתור הצעת ייעול שבמבנה של שבוע אם האסטרטגיה מתחרבשת צריך לתת תיקונים בזמן שיתנו גבולות אחרים לאסטרטגיה למקסם את הרווח
שלום שחקן
למרות שהנתונים יצאו טובים או סבירים זה עדיין אמור להועיל כי הסחירות הוגברה ואז ייש למי למכור
העם לא נכנס בהמוניו
תקן אותי אם אני טועה