אופיר,
לדעתי הניתוח שלך נכון.
מעניין יהיה לראות כיצד יתנהל שבוע הבא לפי הניתוח הזה.
אם לא יהיו הפתעות מיוחדות, גם אני חושב שנראה פקיעה סביב ה- 1050, פלוס מינוס סטרייק אחד.
יצחק.
Printable View
אופיר,
לדעתי הניתוח שלך נכון.
מעניין יהיה לראות כיצד יתנהל שבוע הבא לפי הניתוח הזה.
אם לא יהיו הפתעות מיוחדות, גם אני חושב שנראה פקיעה סביב ה- 1050, פלוס מינוס סטרייק אחד.
יצחק.
קיבלת בערך 5600-6000
זה נכון שקבלו בערך 5.0k אך אל תשכח שהם קנו הגנות ב-1500 בערך.ציטוט:
פורסם במקור על ידי andreyp
ולכן, הם יעדיפו כמה שיותר קרוב ל-1050 (עדיף מלמטה), שכן כל סטרייק זה 25% מהרווח (בהערכה גסה) ולכן יכוונו לפקיעה האופטימלית.
worse case senerio - הגעה ליום ד' בבוקר מעבר ל-1075 או מנגד מתחת 1025 (ועדיפ כמו שרשמו לפני - מעל 1050 בערב ד')
אחרת, גם החודש הזה יהיה שלהם.
אני אסביר שוב. זה ששחקן עושה רווח יפה גם ב 1040 או 1060, לא משנה את העובדה שב 1050 הוא עושה רווח יותר יפה. השחקנים מסתכלים על הפוזיציה שלהם, בלי קשר לכמות הכסף שנכנס או יצא. הם מכוונים לנקודה הטובה ביותר ככל שהם יכולים. הנקודה הטובה ביותר זו הנקודה שבה בעת הפקיעה, יוצאת מהכיס הכמות הקטנה ביותר של כסף. החישוב אחר כך, אם בסך הכל החודש היה טוב או לא טוב, לא רלוונטי לשאיפה למקסם את הרווח.ציטוט:
פורסם במקור על ידי yurka10
גם אני אסביר שוב. אם קבלת 5.5 אש"ח בתחילת החודש ממכירה ושלמת 1.5 על הגנה נשארת עם 4 אש"ח.אין כל ספק שאם כתבת ב1050 אז זה המצב האופטימלי (מיקסום רווח) לפקיעה אך גם אם פקיעה מתחת ל 1040 (נניח 1035) עדיין אין מקום לדבר על הפסדים אלה על צמצום רווח בלבד
לא כתבתי באף מקום את המילה "הפסדים". אתה מתווכח על המינוח "נזק". לדעתך נזק=הפסד. לדעתי נזק=אי מיקסום הרווחים.
נכון.אני לא רואה באי מיקסום רווח נזק.אם כך אתה חושב אז אתה צודקציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ניתוח מצב - עידכון לבוקר יום ראשון.
הירידות בוול סטריט עשו טוב מאד לשחקני המעוף. אם בשבוע שעבר ראינו את השחקנים נלחמים כנגד העליות, הרי שהיום ניתן לראות את השחקנים מחזיקים בנחת את המדד באזור 1060-1063, מוכרים קולים יקרים ומתכננים את הלחיצה האחרונה לכיוון 1040-1050. מי שציפה לראות ירידות של 2% אצלנו, לא לקח בחשבון את הכח והאינטרס של השחקנים.
מבט במפת הפוזיציות, מראה שהיו המון סגירות קולים בתחום של 1090 ומעלה, ומכירות של קולים יקרים באזור 1070 ו 1080, שזה מייד מעל הכסף. מה שמראה שהביטחון העצמי של השחקנים חזר לחלוטין. בתחום הפוטים, ניתן לראות (מלבד P990 שהוא חריג מוזר, אבל תמיד יש כאלו כנראה), סגירות משמעותיות בתחום של P1010 ומטה. אני מניח שמבט במפת הפוזיציות מחר, תראה שהמגמה הזו נמשכת.
מבט בשוק באופן כללי, מראה שת"א 75 יורד בערך פי שלוש יותר מהמעו"ף. מה שמרמז גם שכרגע השוק נשלט על ידי השחקנים.
כמו שכתבתי בתחילת התרד הזה, השחקנים היו מעונינים בפקיעה ב 1040-1050. היום, השערה זו קיבלה חיזוק רציני משחקן, באסטרטגיה השבועית שלו.
(ואחרי שהוא אמר, מי אני, אסקופה נדרסת שאגיד משהו אחר... )
אני מניח שהשחקנים לא יחזיקו את השוק למעלה עוד הרבה זמן. יתכן שנראה ירידות כבר היום לקראת סיום המסחר או מחר. וזאת מהסיבה הפשוטה שאם וול סטריט תפתיע פיתאום, והכל יכול לקרות בימים טרופים אלו, הרי שלשחקנים יהיה יותר קשה להוריד את המדד ליעד. לכן, רוב הסיכויים שהם לא יקחו צ'אנס, ולא יחכו לרגע האחרון.