למאיר ורוני,
אולימפיה- מסוכנת,
יכולה להיות כדאית להחזקה עד תשלום ראשון ואז לבחון את המצב.
מתאימה לאוהבי סיכון גבוה.
Printable View
למאיר ורוני,
אולימפיה- מסוכנת,
יכולה להיות כדאית להחזקה עד תשלום ראשון ואז לבחון את המצב.
מתאימה לאוהבי סיכון גבוה.
רם שלום,
סקירה מאלפת! לרגע חשבתי שמדובר בסקירה של מיכה צ'רניאק.
אני אישית מחזיק בסדרה 6, ב-33K ושוקל לממש אותה בקרוב (מחכה שתגיע לאיזור שער 100). נקנתה בשער 45אג', בתקופה שהיא נסחרה בתשואה מעל 120%.
רונן שלום,
א. תודה.
ב. "שיחקת אותה" (הלוואי עלי...)
ג. הכל תלוי במימוש /אי מימוש העסקאות שפירטתי.
מאחל לך המשך הצלחות
משהו אומנם "קטן" אבל שייך גם לב.יאיר...
בלעדי ל"כלכליסט" - תל אביב: 8.3 מיליון שקל לדירה באנטוקולסקי
בפרויקט אנטוקולסקי באוהאוס בוטיק נמכרו כבר 22 דירות, אחת מהן נמכרה השבוע במחיר של 25 אלף שקל למ"ר
אורי חודי
23.11.09, 07:08
שוק מגורי היוקרה בתל אביב לא נח לרגע: בפרויקט היוקרה אנטוקולסקי באוהאוס בוטיק, הנבנה בימים אלה ברחוב אנטוקולסקי בצפון הישן של תל אביב, נמכרה דירה במחיר של 8 מיליון שקל. מדובר בדירה המשווקות כ"וילה עירונית" - טריפלקס גן, המשתרעת על שלוש קומות וכוללת קומת כניסה, קומת מגורים, מרתף וגינה.
בפרויקט נבנו חמש דירות כאלה ועד כה נמכרו שתיים מהן. הדירה שנמכרה תמורת 8 מיליון שקל (25 אלף שקל למ"ר) משתרעת על 320 מ"ר בנוי ו־100 מ"ר
גינה והרוכשים הם זוג רופאים מתל אביב. הדירה השנייה, שנמכרה תמורת 6.9 מיליון שקל, משתרעת על 270 מ"ר בנוי ו־100 מ"ר גינה. רוכש דירה זו הוא בנקאי בכיר, גם הוא תל־אביבי.
יזמי הפרויקט הם חברת ב.יאיר וקבוצת סגולה גדולה הכוללת את הפרסומאית ג.יפית, זאב מוזס ושמואל עטיה. מתחילת שיווק הפרויקט, שאותו תכנן ועיצב האדריכל גידי בר־אוריין, נמכרו 22 מתוך 37 הדירות בסכום כולל של כ־163 מיליון שקל.
הדירות שנמכרו כוללות שש דירות בשטח של 240 מ"ר עם 35 מ"ר מרפסת שנמכרו במחיר ממוצע של כ־8.3 מיליון שקל, תשע דירות בשטח 120 מ"ר עם מרפסת של 10–20 מ"ר שנמכרו במחיר ממוצע של כ־3.5 מיליון שקל; חמש דירות פנטהאוז ומיני־פנטהאוז בשטח מ־180 מ"ר בנוי עם כ־60 מ"ר מרפסת נמכרו החל ב־9 מיליון שקל לדירה.
נכון להיום נמצא הפרויקט, שאותו משווק רוני ליניבקר, בתחילתו של שלב עבודות הגמר כשבניית השלד כבר הסתיימה. מועד אכלוס הפרויקט צפוי לסוף 2010.
קוראים נכבדים,
חברת ב.יאיר פירסמה אתמול דו"ח לרבעון 3.
יש בדו"ח מספר ביאורים "לענייננו..." (מחזיקי האג"ח).
לעניות דעתי (עפ"י הדו"ח) בימים הקרובים נשמע "לכאן או לכאן..." באשר לאחד המימושים המתוכננים.
בתקווה לבשורות טובות ולידיעתכם.
היי רם
עברתי גם אני על הדוחות אני יודע שהחברה פרסמה דיווח מידי על מו"מ בקשר למצודת ירושליים איזה רמז אתה רואה בדוחות להבשלת העסקה?
גולן שלום,
אני דווקא מתכוון להבשלתו של נושא מימוש האופציה לשטח בפרוייקט משרד החוץ.
עיין שוב בביאורים ותמצא שקיבלו דחייה של 3 ימים באחת העיסקאות וזה קרוב ביותר.
הנושא של מצודת ירושלים גם חשוב אך הוא בנפרד, ואם שניהם יבשילו אז "טיסה נעימה.."
קרא את ביאור 3 ו'.
אכן נשמע מבטיח.. בתור מחזיק סדרה 3 אני מקווה שאכן תממוש האופציה לפחות לגבי קבוצות א' ו-ב'. אז יהיה אפשר למכור סוף סוף..
גולן,
אם יתממש להערכתי ישפיע על כל הסדרות, אך אם תקרא היטב את סקירתי תבין שבמיוחד על סדרה 6.
וברשותך שאלה: אם יתממש, למה לדעתך כדאי למכור?
ב. יאיר עומדת להודיע מחר רשמית על ביצוע עסקה בפרוייקט משכנות האומה
http://www.news1.co.il/Archive/001-D...l?tag=14-55-58