-
Re: ארה"ב
yar55 אני שותפה לדעתך למרות שאני מעט סקפטית לגבי רמת ה- 800, סביר לי יותר סביבות 760 עם אופציה ל- 800, לאלה שקונים אופציות מומלץ להיזהר, אפשר להשיג תשואה יפה גם ברכישת כמות מוגבלת מאד, בתנאי שנשארים לאורך כל חודש פברואר, לגבי גבעות, עוד לא הבנתי את החגיגה שם,אבל אפשר לנצל את המומנטום להשקעה זעירה, תוך ניצול האופוריה שקיימת במניה ולאחר רווח מסויים פשוט לצאת. מילות האזהרה תמיד במקום וברמות שציינו אתה ואני
באמת
רצוי מאד להיזהר.שבת שלום לכולם
-
עליזה...את גבעות קניתי בכמות קטנה,ולמה?...כי זו התקופה ב-ה' הידיעה של המניות הקטנות....מדד 25 לא רלוונטי אף פעם בתחילת שנה.המניות הקטנות עולות ללא סיבה מיוחדת....וזה בגלל הסיבה שיירדו ללא סיבה מיוחדת(או שמא נאמר:התרסקו).אני לא ממליץ לאף אחד,כי אין הגין במניות הללו,ונועדו להימור מסויים.
-
תביא בחשבון שהאופוריה הזו עלולה להפסיק מרגע שתצא ההודעה של ישראמקו, לכן עיתוי הוא דבר חשוב במקרה הזה. והיא תחזור לאגורה שוב, שווה הסיכון למי שמוכן לסכן את כל כספו, במידה ויתברר שהכמויות שם מטורפות.
-
ולכן אני מעדיף כמה קולים,מאשר להשקיע בחברה עצמה,ואז יתברר שנפלתי...עדיף להשקיע 3000-10000 בקולים,ולעשות 500%...כאשר בורסה היא במומנטום חיובי,מאשר לשים כסף בחברה שאוליי מורצת....ואני מדגיש:"אוליי"..
-
-
עליזה שאלה .. מאמינה עדיין המשך עליות?
-
עוזי ב- 697 לפי ניתוח של רוני אנו עלולים להתקל בהתנגדות קשה, יחד עם זאת אם תהיה שם פריצה מהירה 720 אחר כך הוא למעלה יודע, בוא נעבור יום ביומו