Re: אסטרטגיית שחקן מעוף לשבוע, 21/9/09
עד כמה שזכור לי זה לא קרה בשבוע שעבר. אכן לעיתים האסטרטגיה מניבה רווח של כ10% במשך מספר שעות. לעיתים מספר ימים. במקרים מועטים נכשלת אבל אז יש אפשרות לתקן או למזער את ההפסד. בנוסף, אדם צריך לקבוע לעצמו, אם הוא מעוניין בכך , stop loss לצאת בהפסד קטן יחסית אם אינו רוצה להתעסק בתיקונים. כל אחד ורצונותיו. אאחל לכולם ובודאי לאלה העוסקים באופציות שנה טובה וגמר חתימה טובה. במיוחד מגיע איחול זה לשחקן שמאיר את עינינו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
עד כמה שזכור לי זה לא קרה בשבוע שעבר. אכן לעיתים האסטרטגיה מניבה רווח של כ10% במשך מספר שעות. לעיתים מספר ימים. במקרים מועטים נכשלת אבל אז יש אפשרות לתקן או למזער את ההפסד. בנוסף, אדם צריך לקבוע לעצמו, אם הוא מעוניין בכך , stop loss לצאת בהפסד קטן יחסית אם אינו רוצה להתעסק בתיקונים. כל אחד ורצונותיו. אאחל לכולם ובודאי לאלה העוסקים באופציות שנה טובה וגמר חתימה טובה. במיוחד מגיע איחול זה לשחקן שמאיר את עינינו
זה נכתב ביום ראשון שעבר ב 10:48 -
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
לא להמתין ולממש בבקשה, גם אם מעט מוקדם מהצפוי.
ככל שהביצוע היה מוקדם יותר כך הרווח משמעותי יותר, ולכן ציינתי
בהנחות היסוד לרכוש על אף שצפויה פתיחה חיובית ובפרט בגלום.
ברכות על הרווחים והמשך שבוע מוצלח !
שוב פעם, ממש לא מנסה להיות קטנוני, סתם להבין אם פספסתי משהו....
צודק. אינני מביט אחורה וגם לא זוכר מה קרה שבוע שבועיים אחורה. שים לב למה שכתבתי בהמשך. יום נעים
דוד
אדום, גם אם היה שבוע שבו אסטרטגיה הניבה תשואה תוך שעות....זה לא המקרה ההאופייני
לפי הזיכרון הממוצע היה יומיים (אל תביא לי מובאות כי זו הערכה)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי adom_ole
סליחה על השאלה, ואני לא מפקפק חלילה, אבל אם זכור לי נכון, בשבוע שעבר היו פה לא מעט שטענו שהאסטרטגיה הניבה רווח של 10% כבר ביום הראשון , לא?
תוך 20 דקות בערך מהפתיחה.