בוקר טוב,
למעשה ורדה,
כניסת מנייה לתיק האתר, הוא פועל יוצא של כול העדכונים עצמם שאני מוציא.שאנו כבר ב עשרות מניות, מכלל המדדים בארץ
כך שמספיק לקרוא את המעקב עליהם , בכדי לתפוס את העיתוי החיובי.
תודה ובהצלחה
Printable View
בוקר טוב,
למעשה ורדה,
כניסת מנייה לתיק האתר, הוא פועל יוצא של כול העדכונים עצמם שאני מוציא.שאנו כבר ב עשרות מניות, מכלל המדדים בארץ
כך שמספיק לקרוא את המעקב עליהם , בכדי לתפוס את העיתוי החיובי.
תודה ובהצלחה
בוקר טוב עובדיה,
יש בעיה אחת בתיק המניות, לא רואים את היסטוריית המניות..
בוקר טוב,
אני לא יודע איך רואים היסטורייה !!
אבל אלא הרכישות השניות בלבד גם כך,
כול הפעילות על פי הפורום , זה החשוב
תודה ובהצלחה
תיק המניות ( מניות בלבד) ( ופרט לדיסקונט )נמכר אתמול ב 1200, ואכן כול המניות שהיו בה ירדו במחירים.
נחזור לפעילות בתיק כבר בשבוע הבא , על פי העדכונים שיוצאים בסופ"ש.
תודה ובהצלחה
ערב טוב,
תיק המניות עודכן על הפעילות של היום לקראת מחר.
רב המניות שהיו ביום חמישי חזרו היום לתיק,
כמובן רציתי בכך לוודא שת"א לא יורדת חזק היום ולכן לא היתה סיבה להחזיקם במצב הנוכחי לסופ"ש.
לצערי פריגו לא מראה נתון נכון!!!
על כול שאלה אתם מוזמנים.
תודה ובהצלחה
בוקר טוב,
מספר הסברים לגבי תיק המניות באתר.
מעבר לעדכונים השוטפים ולרב מדוייקים שאני מוציא על כלל המניות, אני סוחר מקצועי בעצמי, ונחשב אגרסיבי, , ומה הכוונה.
הרי המניות מסוקרות ומעודכנות מולכם ועל פי זה גם אני פועל, אבל אני ממתין למניות לא בקווי התנגדות באם פרצו,( לאטים רחוקות כן ) אלא אוהב יותר בקווי תמיכה חשובים ( לאחר מהלך יורד ) ומראים בלימה ברורה. בכדי לקחת כול מהלך שנוצר בהיוולדו.
וזו חלק מהסיבות שלהבדיל מ מנתחים טכניים אחרים שסוקרים מנייה שרק עולה, אני מעדיף לעקוב אחרי היורדות כי שם נמצא פוטנציאל העליות בהיפוך, ולפעול שוב בהיפוך בהיוולדו. ( למרות שאני כן עוקב אחרי חלק מהעולות בשבילכם )
כאשר המנייה היא מהכבדות אני מבצע כניסה בתיק האתר מיד עם הקניה, האמיתית ,אבל כאשר המניות בחלקם הם בסיכון גבוה כמו נניח אבוג'ן, אני לא מעדכן מיד בתיק האתר , ויש לכך כמה סיבות.
1- זה לא בדיוק שרות איתותים פתוח.
2- לגבי מניות בסיכון גבוה אני מעדיף " כרגע " להעביר אותה לאתר לאחר שנראות בטוחות יותר" ,( כי אולי חלק מהעוקבים כן רוצים להיכנס, וכרגע אני מעדיף שייכנסו במקום טכני בטוח יותר.)
3- אין לי כוונות לסחוב איתי אחרים ( במידה וישנם כאלה ) על מנייה בסיכון גבוה ( ואבוג'ן היא כזו, כי אפילו בעדכון האחרון כתבתי " יעד כללי 4800 , מול מתנדים חנוקים במכירות יתר " ) , ולכן את העדכון של אבוג'ן בתיק נעשב רק היום עם שער אתמול ( ומקרה שופרסל דומה ). ומיד עם כניסתה לתיק הגיע עדכון באתר.
4-תיק המניות באתר לא מקיף את כול הכניסות שלי, ( פתיחות ש כזו , היא חדשה גם לי, ואולי בעתיד נוסיף את הכול).
5- אני מחזיק בתיק גם תעודות סל.
6- ואחרון, אשמח לענות כאן על כול שאלה, בהקשר לתיק כולל סיבות כניסה יציאה שכולם טכניות כמובן. כאשר הסברים אלא באים לאחר שיחה עם וולרי , על אותם הדברים.
בנוסף, הסכמתי לפרסם את תיק המניות בתקווה ליצור דיונים על נושאים טכניים ערכיים בפורום האתר, אבל אני מודה שעדיין לא הצלחתי בכך. ולא בהכרח להראות לאחרים שכן אפשר גם בבורסה בת"א, ליצור רווחים על פי עקיבה טכנית
יתכן וכבר בעדכונים בסופ"ש הקרוב, אציין בעדכון הספציפי של אותה מנייה שהיא " בתכנון או על הכוונת לכניסה לתיק בתנאי ש.... ) וזה ואולי יעזור קצת יותר לאחרים אשר עוקבים.
שוב , אשמח לשאלותיכם,
תודה ויום שקט.
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תיק מניות האתר,
קודם כול ממליץ לקרא את ההסברים שהוצאתי היום בבוקר.
שנית, שינויים צפויים בתיק ואולי כבר היום :
1- בזן בשבירה של ה 103 תצא מהתיק,
2- פרטנר במידה ותשבור את ה 2560 , תצא מהתיק. ( על פי הקושי שכבר פרסמתי אתמול בעדכון.)
3- סלקום , במידה ותשבור את ה 4000 , תצא מהתיק, ( על פי הקושי שכבר נראה אתמול ).
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תודה ובהצלחה
תודה על העדכון!
תודה עובדיה !
בוקר טוב,
פריגו יוצאת כבר עכשיו , מהבוקר מהתיק.
סיבה :
1- קטיעת ההמשכיות מעלה.
2- שוברת חזרה מטה שני קווי תמיכה -- 156 --154
כול פריצה של ה 156 פריגו תהיה מועמד לכניסה חוזרת..
כרגע נכון לסגירה בחו"ל היא שלילית
קובץ מצורף 4178
אמן
תודה ובהצלחה,