לוי שלום
אשמח לשמוע את דעתך על פניקס לאחר עלייה של 150%
תודה מראש
אייל
Printable View
לוי שלום
אשמח לשמוע את דעתך על פניקס לאחר עלייה של 150%
תודה מראש
אייל
פניקס 1.
14-10-13
קו ה 1450 הוא התנגדות משנת 2008 , והמחיר נגע בו אתמול, כאשר למעשה היה יום חיובי אתמול עם ניסיון פריצה ומייד עבר למימושים, והסגירה בקרבת ה 0 לא מראה באופן אמיתי את הדרמה, כי כול ההתנהלות היתה בגפ מעלה.
מתנדים ,
1 מתוך 2 מתנדי מגמה רוצה ירידות, ו2 מתוך 3 מתנדי מומנטום רוצה ירידות,
מכייוון שהמימוש החל ממקום " כשר " אני מעריך שהמחיר יתחיל לזלוג מטה היום , כאשר הקו החשוב באזור הוא ב 1350.
הצפי שלי להיום, ירידות.
קובץ מצורף 1701
תודה ובהצלחה
תא" ביטוח.
15-10-13
גרף הביטוח ממשיך את חולשתו הצפויה מהסיקרה הכללית הקודמת, כאשר זהו היום השני ברציפות שהוא לא מצליח לסגור מעל ה 1495. כאשר כול המתנדים הטכניים , מגמה ומומנטום ממליצים עדיין על המשך ירידות , התמיכה הטובה באזור ב 1460.
קובץ מצורף 1715
תודה ובהצלחה
תא" ביטוח.
16-10-13
גם גרף זה הוא מקבוצת הגרפים על המדדים שסוקר בהרחבה, הוא היה שלילי בסקירה וממשיך להיות כזה, כך שהצפי הוא עדדיין מטה.
גרף תא" ביטוח עושה את דרכו ל 1460 ושם יש לבחון שוב את הגרף אם אופצייה למניות המרכיבות אותו לצאת לגל עליות.
קובץ מצורף 1721
תודה ובהצלחה
לוי שלום
האם התיקון בפניקס 1 הסתיים ואנו בדרך לשבור את השיא 1450
או שמתבצע תיקון עולה לירידה לפני המשך הירידות
הניר עדיין לא תיקן שליש מהעליות שקדמו לשיא
תודה מראש
אייל
פניקס 1
06-11-13
עדכון לאחר סגירת המסחר.
בעדכון האחרון שהיה ב 14-10 , נכתב,
"1 מתוך 2 מתנדי מגמה רוצה ירידות, ו2 מתוך 3 מתנדי מומנטום רוצה ירידות,
מכייוון שהמימוש החל ממקום " כשר " אני מעריך שהמחיר יתחיל לזלוג מטה היום , כאשר הקו החשוב באזור הוא ב 1350.
הצפי שלי להיום, ירידות."
ועד כאן הכול נכון !
וכרגע מספר דברים :
הירידות נקטעו, כי המחיר חזר לעליות משום מקום טכני. ולא ירד לתמיכה ב 1350.
כול 5 הנרות האחרונים , הם נרות דוביים ולא שורים.
1400 יוצר התנגדות במשך 3ימי מסחר אחרונים, ובכך , באם לא יפרץ מחר, המחיר צפוי לחזור לירידות.
הדבר היחידי טכני שמחזיק עדיין את המחיר הוא קו מגמה אשר מופיע בגרף , (סגול ) ובמידה וקו זה ישבר, המחיר יתחיל לזלוג מטה לכיוון ה 1350 תחילה עם סיכוי טוב לשבירתו, והמשך ל 1290 , שם נמצא קו מגמה נוסף , ( ירוק ) ובמידה וגם זה ישבר, המחיר צפוי יהיה לגעת ב 1200.
הרבה תלוי במסחר מחר ו ב קו ה 1400 , אם ייפרץ ה1450 בדרך, .
מתנדים ביומי נמצאים עם חולשה רבה , ובשבועי, הם מבקשים ירידות.
התייחסות למה שכתבת :
איני מבין למה אתה חושב שהנייר צפוי להגיע לשיאים !
וגם איני מבין מה ההקשר ל תיקון שליש ! , באם כוונתך לפיבו, אז ערכי פיבו לא חייבים לעבוד בכול תנועה או בכול גרף.
הנייר נמצא במגמה מינורית יורדת , כי הרי כול הנרות של התיקון העולה, לא הצליחו לפרוץ לרגע אפילו את ממוצע 20 החשוב.ובנוסף כבר קיים קו מגמה יורד מינורי , עקב יצירת שיא יורד ראשון , וקו זה יחד עם שאר הדברים יצר התנגדות גם היום למחיר.
רצועות בולינר בדרך לקיווץ , או ירידה.
שים לב להתנהגות המחיר בהקשר לקו ה מגמה הסגול, והגדלתי את הצילום בכדי שיהיה ברור יותר.
קובץ מצורף 1911
תודה ובהצלחה
לוי שלום
הנייר אחרי דשדוש בין 1175 לבין 1350 ולאחר פריצה של הדשדוש
הנייר היה בדרך לתקן ל 1350 ולצבור כח לפריצה של השיא
אך העלייה של הימים האחרונים ניראת לא טוב
ואתה מגדיר זאות כנירות דוביים
תודה מראש
אייל
בוקר טוב,
אני חולק עליך קצת על טווח הדשדוש שציינת !!! ואני חושב שהסיבה לכך שהטווח שלך לא נכון הוא שהנרות היפנים קצת מבלבלים אותך עם הצללים שלהם, והפתיחות בגפ מטה או מעלה.
ראה גרף מצורף על ערכי סגירה, שבו אין השפעה של צל הנר. או גפים.
בנוסף שים לב לקו המגמה היורד המינורי , שכתבתי עליו + קו מגמה עולה שביקשתי ממך לעקוב אחרי שבירות.
ממליץ לכולם בזמן ספק על קווים אופקיים + אלכסונים, להעביר לרגע לגרף ערכי סגירה.
ראה ציולם מצורף
קובץ מצורף 1912
תודה ובהצלחה
לוי שלום
האם אתה משתמש רק בערכי סגירה כדי לקבוע דשדוש או קווי מגמה עולים או יורדים או אופקיים ?
אם אני מסתכל על הגרף שהעלתה למעלה אתמול (עם ניירות יפנים) -
קו המגמה היורד האדום הוא על קצוות הצלליות של הנר
לגבי המניה
בהנחה שקיים טווח דשדוש גם לפי הגרף של שערי הסגירה העלייה עד 1456 עדיין לא הושלמה
לא ציפיתי שהמניה תעלה 125 נק' ברצף אלה תפרוץ , תתקן ותמשיך לעלות
תודה מראש
אייל
היי אייל,
בוקר טוב,
האם אתה משתמש רק בערכי סגירה כדי לקבוע דשדוש או קווי מגמה עולים או יורדים או אופקיים ?
לא, אבל נעזר בהם .
אם אני מסתכל על הגרף שהעלתה למעלה אתמול (עם ניירות יפנים) -
קו המגמה היורד האדום הוא על קצוות הצלליות של הנר
????? מה השאלה ?
בהנחה שקיים טווח דשדוש גם לפי הגרף של שערי הסגירה העלייה עד 1456 עדיין לא הושלמה
לא ציפיתי שהמניה תעלה 125 נק' ברצף אלה תפרוץ , תתקן ותמשיך לעלות
בהגדרות ניתוח טכני בהקשר לדשדוש , נאמר,
ברגע פריצה או שבירה של הטווח , המחיר ינוע חזק ומהר להשלמת היעד.
המחיר לא חייב לתקן !!! הוא יכול , לא חייב !!
במידה והמחיר יחדור עם סגירה בתוך הטווח ה העליון קרי , 1332 , לא יהיה יותר יעד מעלה כפי שהיה בדשדוש , וזה יסגור סופית את השאלה האם היה או לא טווח דשדוש.
לסיום:
אני חושב שגם הניתוח הזה שקיבלת יום ךפני היה מדוייק, וכרגע המחיר שבר את קו המגמה העולה שציינתי, והקו ב 1332 צפוי להיפגש עם המחיר. כהתחלה.
באם יורשה לי , האם אתה בפנים? אשמח לתשובה כאן או בהודעות פרטיות.
תודה ובהצלחה