ילמדנו רבינו
כתבת כאן אתמול:
האם זה לא עומד בסתירה עם מה שאתה כותב כאן על הניקיי
תודה
Printable View
ילמדנו רבינו
כתבת כאן אתמול:
האם זה לא עומד בסתירה עם מה שאתה כותב כאן על הניקיי
תודה
תודה על תגובתך אבי, - רק אשאל, איך אתה חושב שישנה סתירה בין חומר השייך לפיבוט יומי , לגרף תוך יומי, אל נושאים אחרים !!!! הנושא שהבאת דוגמה שכמובן אני כתבתי הוא , אילו פיבוט נכונות לחוזה, ואז קיבלת הסבר, אבל בין זה לכך שכאשר ארה"ב ואירופה סוחרות וביפן ישנים והחוזה מייצג את המדד, המרחק רב. אתה מביא דוגמה של מישהו שהולך לרופא שיניים והרופא אומר לו מצבך חמור,- בשיניים -- גוזר את " מצבך חמור", ומלביש על המלצות של קרדיולוג. מכיוון שקראת את אשר כתבתי, אז אתה בטח יודע שישנם פיבוט שונות ורבות על החוזים,, לדוגמה , האם לפי נר יומי , או לפי פתיחה או סגירה של הבורסה, האם לפי שעון ניו יורק, האם פיבוט ללא מרכיב פיבו או עים, ועוד , רב תודות.
אסביר איך שאני הבנתי ותבין למה אני מתכוון בסתירה
במאמר על פיבוט אתה אומר שאי אפשר להתייחס לפיבוט בחוזים, כי אין לו זכות חיים ללא המדד שלו, וכידוע פיבוט זה חישוב של פתיחה סגירה גבוה ונמוך
משמע שסגירה הוא דבר קובע בפיבוט ובכל זאת אתה לא רוצה להתייחס לסגירות של חוזים אלא של המדד בלבד
לעומת זאת במאמר על הניקיי אתה כותב שאם תהיה סגירה בחוזה מעל 12500 אז....
משמע שכן מתייחסים לסגירות בחוזה כן משהו קריטי.
איפה אני לא מבין ?
תודה אבי על תגובתך., אני קורא ליד שמך, שאתה מנהל פורום, יופי, אז ניסיון טוב לבטח יש לך,אתה סוחר בחוזים ??? באם כן, אתה עובד בתוך יומי על פי קווים ופיבוט??? , באם כן , תנסה לשים את הקווים המומלצים על ידי האתר, ותבדוק האם החוזה מכבד אותם או לא, באם כן הכול בסדר, באם לא על תשים אותם למסחר האישי שלך. וזה לגבי נושא הפיבוט בלי לערב שום נושא אחר.----------- (דרך אגב , החוזה תמיד סוגר במרחק קבוע מהדד , כאשר החוזה הוא חדש כמו זה שעומד להתחיל , המרחק הוא בן 5-6 נק" מהמדד, קבוע, והמרחק הקבוע הזה נע בקרבת סיומו של אותו חוזה למרחק נק" אחת בלבד מהמדד כמו שזה היום ! ) ---------חדש -- ----נושא חוזה יפן מול מדד יפן, הסגירה של המדד הייתה על 12445 , אתה לבטח יודע שהתמיכה היא ב 12500 !!!ups , רק 5 נק" לנכס שעולה 12500, (זניח אומנם אבל עם כוונות למקרה ש החוזה ממשיך לרדת )על פריצה ושבירת שווא שמעת בטח, אז ,בוא נסכם, ברשותך, שבלי קשר לשום פיבוט , או סגירה , או פתיחה , , החוזה מייצג את הלך הרוח העולמי של המסחר כאשר המדד שהוא מיצג "יושן " , ובשלב זה כבר ניתן לומר שביום המסחר הבא , המדד צפוי לעלות ולתקן מעלה, למה ??? כי החוזה לא שבר ונתמך מאוד יפה עד עכשיו, אז כאשר יקומו הסוחרים ביפן הם יראו על פי החוזה שלהם ש הרוח היא חיובית, ולא שלילית, ומיד יתחילו לקנות מניות, זה מה זה כזה פשוט . -- לסיכום, !!!! שלי בכול אופן ! החוזה מייצג את המדד אבל החוזה לא חי בזכות עצמו, אלא בזכות קורלצייה עולמית של המדדים העיקריים בעולם שיפן שייכת למשפחה זו כנציגת המזרח, כמו שבאירופה הם רק דקס קאק ופוטסי, ולא מדינות אחרות , החוזה כרגע מייצג את הרוח החיובית בשווקים העולמיים שוב כאשר אבא מדד יושן., ותראה שביום המסחר הבא, המדד פותח בגפ מעלה מעל ה 12500 , בתנאי שרוח חיובית זו תמשיך גם מחר, רב תודות שוב.
בקר טוב עובדיה,
חוזה סגר בדיוק על הנקודה 12,500,
מה זה אומר לדעתך על יום המסחר הבא ?
תודה
בוקר טוב , ותודה על תגובתך . המצב בסופו של השבוע הפך לעדין , וכמובן בתשובותיי אני מתייחס לטכני ולא לדעותיי (איני נוהג להוסיף דעה אישית לסקירות או עדכונים טכניים ) , למעשה המדד סגר ב 12495 - והחוזה בהשפעת החולשה ביום ו" של החוזים העיקריים בעולם , שלמעשה לא המשיכו את ה עליות של יום ה" ב 12499!!!! שניהם , גם המדד ו גם החוזה סגרו עובדתית מתחת ל תמיכה !! על כן טכנית האמרה בוררה , המשכיות מטה , וזו לא רק מטה, זו שבירה של תחתית כפולה ,יחד עם תמיכה אופקית ! מה יכול לקראות מכאן ? . כול פתיחה היום של המדד עם גפ מעלה מעל ה 12500 = כן יוצאים לתיקון , כי אחרת צריכים הם לשבור תמיכה טובה תוך כידי המסחר , ומצב זה קשה יותר , יחד עם זאת כול פתיחה מתחת ל לתמיכה מחזקת את הכיוון הכללי כי אז צריכים המשקיעים והסוחרים לפרוץ התנגדות אופקית , ששוב זה מצב קשה. אחת השאלות החשובות היא מה יומר ברננקי השבוע , ועד אז אין טריגר לשוק לקחת כיוון ולבסוף, חייב לציין שהמתנדים הטכניים אצלי., מדברים וממליצים על המשך ירידות החל מהיום בפתיחה. תודה לך.
עובדיה, תודה רבה על תשובתך המהירה והמפורטת
טרום פתיחת המסחר,
בהחלט מברך על הצטרפותך לאתר,
שבוע טוב
:thumbs-up:
תודה ובהצלחה.
בוקר טוב ושבוע טוב, כצפוי מהסקירה ועדכונים שיצאו לאחריה , גם המדד וגם החוזה פותחים בגפ מעלה מעל ה 12500 , ונסחרים חיובי עד עכשיו כאשר החוזה כבר מתקרב ל 13000 , כך שכרגע אין הפתעות חדשות ועלינו לראות את הסגירה היום בכדי להוציא מסקנות להמשך. תודה.
עדכון נוסף על חוזה הניקאי ,18-06-13 , 1100H, --------- חוזה המדד ניקאי, נמצא גם כרגע פתוח ועובד , למרות היפוך השעות, החוזה נסחר חיובי , כצפוי מהסקירה והעדכונים עלייה, בגרף המצורף, הוספתי קו מגמה יורד בטווח המינורי, + ערכי פיבו בכדי שניתן יהיה לעקוב על התנהלות המחיר, , יש לזכור , המשך עליות , כרי , תיקון עולה, יוכל להתרחש רק בפריצת קו המגמה היורד המינורי + פריצות של ערכי פיבו המסומנים בקווים אופקיים אדומים, וכול עוד ה קו האדום העליון שהוא תיקון 61.8% פיבו לא ייפרץ מעלה , אין חזרה למחירי שיא קודם , והחוזה יחשב כמתקן כול עוד מתחת לקו זה, , תודה ובהצלחה .קובץ מצורף 1356