-
שתי הערות כלליות:
1. מציע לא לכתוב אופציות ללא הגנה. זה דורש רמת מומחיות גבוהה במיוחד ואין זה מומלץ כלל וכלל.
2. פייסבוק לשוקת זה כמו שמן ומיים. בסטית התקן הנוכחית רק אפל יותר מסוכנת מפייסבוק לכתיבת
שוקת ולכן הייתי בוחר במניות וול סטריט כבדות בהרבה (קוקה קולה כדוגמה) מאשר מניה שלא ניתן לצפות
שבוע קדימה.
ובהצלחה כמובן.
-
מדגיש שוב שזו אסטרטגיה ל20% מהבטחונות הפנויים בלבד
ניתן לקנות הגנה במרחק 3 סטרייקים בכל כיוון.
-
אכן תנודתית...איזה ווליום מטורף.
-
מה היית עושה במצב כזה שי?
-
לדעתי המניה הולכת לעלות עד 30$ עד תאריך הפקיעה הנ"ל.....המניה תעלה עוד מעבר לכך אחרי הדוחו"ת הבאים שיגלמו את כל מערכות הבחירות האחרונות......פייסבוק זה הדבר הבא ויעילות הפרסום שם היא מטורפת....אני ממליץ על קנייה חזקה ומיצעתי עוד לאחר הפסד קשה בינתיים......אני הייתי סוגר כרגע בהפסד של 100% ויותר,כי מי שלא קנה הגנות כפי ששחקן המליץ הולך להפסיד הרבה עד הפקיעה.
-
חתול איך אתה יכול להגיד שיעילות הפרסום שם מטורפת אם כולם אומרים שיש שם יעילות פרסום
גרועה. מחזיקה גם במניה משער 27$ ולצערי לא כזו אופטימית כמוך.
-
את יודעת מאיפה אני הכי שואב את האופטימיות?......מזה שכולם חיכו לירידה חזקה במניה עם תום תקופת הלוק אפ העיקרית.....27??....שער מציאה שלא יחזור יותר....אני אחרי מיצוע ב-33,ורגוע לחלוטין....פייס זאת מניה שצריך להחזיק עד 2020 לפחות.....אם כבר לדעתי עדיף לקנות קולים רחוקים לינואר 2014 שנסחרים במחיר מציאה....חכי לדוחות הבאים תראי מה זו עלייה.
-
לפי ניתוח הטכני בגרף היומי מניית פייסבוק בצמיחה בעוד שגרף שבועי עוד לא הגענו לאיזור הצמיחה ואנו בתחום המדשדש כבר זמן רב.
-
לטכני אין שום משמעות כרגע במניה כמו פייסבוק לדעתי.זה משהו מיוחד עדיין לא מבינים את הפוטנציאל הגלום שם.....זאת החברה הראשונה שתגיע לטריליון דולר.
-
חתול אנגורה
בוקר טוב
קראתי, בחנתי את צוקי גרף ועוד.......
הייתי עושה "קניה" אבל לא חזקה.....
http://chart.finance.yahoo.com/t?s=F...300&height=180
בהצלחה לכלם
יום נעים
רמה