שמעון, אכן בכל בוקר אתה רושם בסקירתך את הטווחים ואת היחס בין הקולים לפוטים הן בכמות והן בסכום. זהבאמת האכלה עם כפית ישר לפה.
Printable View
שמעון, אכן בכל בוקר אתה רושם בסקירתך את הטווחים ואת היחס בין הקולים לפוטים הן בכמות והן בסכום. זהבאמת האכלה עם כפית ישר לפה.
כול מה שהגבתי הינואמת ונכון , אשמח שאחד החברם ייפתח סקירה שלי לפני חצי שנה , על מנת שייאשר בעצמו את הנתונים
שמעון אני לא מבין מה התגובה כל כך עניינית לשידרוג.
השירות שאתה כותב סקירות מבורך,וכך גם השירות באתר שאתה רואה גבולות משתנים לפי השחקנים.
הקרדיט הוא פחות מעניין לפחות אותי,וגם אותך צריך לעניין פחות.
החברים באתר יודעים את מי ואת מה להעריך,ועובדה אתה רואה בכמות הצפיות בסקירת בוקר.
אני במקומך לא מעלה את ההערה הזאת כלל
שיהיה כל טוב
יש סיבהלכול מסיבה 4 שנים לא הגבתי , ואם צריך פעם אחת עשיתי זאת , והמבין יבין
למה למחוק זה מצחיק.
אז יבוא שחקן ויגיד ואני כבר 4 שנים מהיום הראשון של האתר אומר איפה תהיה פקיעה ומה הגבולות.
אתה אומר שמיחשבת משהו, אבל שום דבר לא עלה לאויר. הסברנו לך למה המפה שלך שגויה וגם אדם
שלישי שבדק את המפה אמר לך שהיא שגויה אבל תיקח זכויות על מה שתרצה. אנחנו בסה"כ לוקחים כמה אלפי
נתונים, מכניסים למטריצות מסובכות ומציגים מפה בזמןאמת (פרו) ובדיליי של יום לכל השאר. אין אף מערכת בארץ שיודעת
לעשות אלגוריתמים שאנחנו בונים במשך שנים ואם יש לך משהו ממוחשב יותר טוב נשמח להעלות אותו לאתר
לטובת כל החברים.
שקט כאן לומדיםלא לעשות רעש!!!
שקט כאן לומדיםלא לעשות רעש!!!
טדי כאן לא נרשם כלום ננד מה שייש באתר החדש , פשוט ציינתי שאת הנתונים האלה אני מציג כבר שנה
בעקבות עליית האתר החדש שלי , מיחשבתי את כול הפעולות הידניות , וזה חוסך לי 3 שעות עבודת לילה .
זו עובדה שאני מפרסם נתון זה מעל שנה , לא היה בכוונתי שגרוע מהשימחה , רק הודעתי שאני שותף לשמחה ולרעיון .
ראה סקירות חצי שנה אחורה , ותבין טוב יותר
שמעון אני לא נכנס בינך לבין פירסומי האתר
מקווה שאת המסר שלך העברת,ומאחל הצלחה לכולם,לך,לשחקן,ולחברי האתר.
אני יודע מה פירסמת,אישית אני אוהב מאד לקרוא את הסקירות שלך.
שיהיה בהצלחה באתר החדש