-
חברים יקרים, אם במהלך היום לא כתבתי תיקון או דבר מה דומה זה מאחר ולא מצאתי לנכון לשנות את האסטרטגיה.
בשלב זה, ההתלבטות המרכזית היא האם לגלגל את הפוזיציה (כפי שכבר התחלנו לעשות בתיקון האחרון) או להמתין
לתיקון במדדים.
יהיה עוד זמן להפקת לקחים, אך בכדי לחדד את הקשיים החודש די אם אזכיר כי בבסיסה מדובר באסטרטגיה לשוק עולה,
כשהזינוק במדד הגיע מהודעה לא צפויה. לוויתי כל אסטרטגיה באופן הצמוד ביותר, וגם אם נצטרך לגלוש לאפריל אני משוכנע
שנחזיר ההפסד. כך או כך, צריך לתפוס דברים בפרופורציה - כשנה וחצי שכל אסטרטגיה, ולעיתים מספר בחודש, הינן רווחיות
ולכן זה טבעי שהפסדים גם יהיו מדי פעם בפעם. איני מוותר על הנוכחית חלילה, כשאפשרות ביצוע הבוקס לאפריל היא המעודדת
מבחינתי להמשך החודש, ובמלים פשוטות, אפשרי לסגור בוקס קולים ומאחר ויעד הרווח (במקרה זה כיסוי ההפסד ידוע) לפעול בעיקר
דרך הפוטים.
מבחינת בחירת הכיוון שציין דוד - מאוד לא מדויק. בראשון עוד היינו על 1115 מוגנים עד סביבות פקיעה 1130-1135. איני חושב
שטווח שכזה הוא כיוון אחד, אך לסקוויז חוקים משלו, ולכן שחיקת הפוטים והתיקרות הקולים אינן פרופורציוונאליות ובהתאם הנזק.
-
אנשים הלחץ גדול אבל אני לא מכיר שום אסטרטגיה שאינה כיוונית
ויכולה לעמוד במהלכים שאנו חווים ועדיין להרוויח .
אני מאמין שלמרות המצב הקשה שחקן מעוף מספיק מנוסה ויצליח איכשהו לתקן נזקים.
תובנות מהעניין הנ"ל..
1.לנהל סיכונים .
2.לנסות עד כמה שניתן לא להכנס לשבועות פקיעה .
כלומר עדיף לקחת רווח קטן לפני שבוע הפקיעה מאשר להכנס אליו.
אני
באמת
מחזיק לכם אצבעות שתצליחו לצאת מהשבוע הזה עם כמה שפחות נזק .
תשמרו על הבריאות שלכם ! המקצוע הזה אינו פשוט .
-
שחקן
גם אם היא לא הייתה כיוון אחד
היא עכשיו כיוון אחד
למה אנחנו לא עם P1120 כתוב?
משהו לא ברור קורה.
גם כאשר החוזים יורדים גוף גדול מחזיק את השוק למעלה.
אני מקווה שאנחנו לא לפני עוד סקוויז.
שחקן: אני סומך עליך אבל הלחץ גדול מאוד
הפסד של 37K ל-10 יחידות
-
היי דויד,
לדעתי הם פשוט בסקוויז. אע" שבחול החוזים כרגע מאופסים, כל ירידה מיד מנוצלת לניסיונות לסגירת קולים.
השחקנים רודפים אחרי הזנב של עצמם.
ברגע שהסכר העליון נפרץ, המים זורמים חזק...
להערכתי אין "גוף שמחזיק את השוק". יש פשוט סקוייז.
כשהשחקנים
פועלים
הם בד"כ עושים זאת לקראת הסגירה (לא לבזבז תחמושת סתם...)
אם תהיה מגמה מעט שלילית במסחר החופף בארה"ב, יש סיכוי שיצליחו להוריד את המדד בכמה נקודות.
-
דוד - ככה נראה סקוויז. כבר קצת שכחנו שזה קורה, אבל כשזה קורה זה תמיד לא סימפטי. ברגע שהמדד מתחיל,
מגיע השחקן, ובנזילות הנוכחית די אף בסוחר, המנסה להתכסות על הפוזיציה ומקפיץ את הגלום. כשמהלך זה חוזר
חלילה לאורך כל היום, זה נדמה שתמיד יש מי שדואג להקפיץ את המדד אבל אין כאן גוף חיצוני, וסה"כ חודש הפסד
כפי שקורה אחת לשנה בערך.