לאן אתה הולך?
Printable View
לאן אתה הולך?
תיקון טעות
LIVING AND LEARNING
:-)
ואני הייתי אומר שהתשובה בגוף השאלה - הולך ללמוד.
:-),
בברכה,
עדכון,
אמנם אני יצאתי מהנייר (נסחר מאוד גבוה יחסית לשוק), אך עדיין אחד האגחים הטובים ביותר במתחם ה"סולידיים".
מבחינת בעלי אגח ד, הדוח הוא מעולה.
לכאורה, אין בדוח הרבה פרטים, אך יש בו נתון ספציפי אחד בולט מאוד - קצב המכירות בפרויקט נס ציונה עלה משמעותית (אחת הבטוחות - החשובה יותר). למועד זה מצבת המכירות בפרויקט היא 108/140 (כ-17 דירות נמכרו ברבעון) ונראה כי תוך 3-4 רבעונים כל המלאי יימכר (סוגר את הפארי של האגח), כ-50% מהפרויקט כבר בוצע (מקטין משמעותית את הסיכונים לעלויות לא צפויות) ובסך הכל ממשיך להיראות אגח סולידי עם תשואה יפה עבור רמת הסיכון המסתמנת.
בברכה,
בברכה,
ירידה של 2% במחזור לא קטן היום... אשמח לקרוא תובנות על הסיבה לכך. תודה
תיקון/ביטול הודעה כפולה
הי Yoadw,
האם היתה הודעה? האם היתה כתבה? משהו?
הדוחות (מבחינת הביטחונות) היו מעולים ועדיין אני אישית מימשתי מזמן את כל האחזקה כי האגח נסחר (לדעתי) בטירוף מעל השוק, כפי שנאמר ...
אינני עוקב בזמן אמת (אין לי זמן לבורסה בתקופה של השבועות הקרובים) ולכן אינני יכול לחדש לך דבר. למעשה, אתה יכול באותה הצלחה כמוני לבדוק (לא בציניות, הייתי עושה עבורך את השירות הקטן, אך פשוט חנוק בזמן).
מבלי שבדקתי, אולי זה זמן טוב להפנות אותך שוב ל-post הבא: http://www.s-maof.com/Forum/threads/...מדורגות.
אם אתה מחזיק לפדיון (ללא תלות ביחסיות השוק - כי לדעתי, חנן מור כמעט ולא נפגע במפולת ולכן כיום נסחר גבוה מאוד מאוד ביחס לשוק) אז תחליט אם היתה פגיעה אמיתית באגח או שזהו פשוט שוק.
בברכה,
האם לאחר הירידות האחרונות חזרו כבר אגחי הנדלן היזמי להיות אטרקטיביים?
חנן מור ד - 15.65%
חנן מור ג - 18.7%
גינדי ג - 22.54%
אודה לדעתכם ולאגחים מענינים אחרים...
הי avi,
איני יודע את התשובה לשאלתך ("הפכו להיות אטרקטיביים"?). כל שאוכל לציין הוא את אשר אני מבצע.
חנן מור ג - מעולם לא נגעתי ולא נראה לי שאגע כשיש את חנן מור ד באזור (אין לדעתי מה להשוות בין הבטוחות).
חנן מור ד - אני מחכה לו יותר נמוך (74-75), אינני חושב שהגיע לאיזון עם השוק.
גינדי אגח ג - להערכתי הגיע לאיזון עם השוק, ברוב המקרים הייתי מחכה לו יותר נמוך. בגלל ההודעה החלטתי להיכנס בצורה מכובדת באזור 78-79 (כן, פיניתי קצת זמן היום לרענן את השורות בתיק).
לגבי אגחים מעניינים: האמת, קח אבן וזרוק אותה - לדעתי סיכוי גדול מ-50% שתיפגע ב"אגח מעניין". אם עובר בראשך אגח מסויים, אשמח להתייחס. אציין שהיום הגדלתי בצורה מכובדת מאוד אחזקות בקרדן אגח ד (84), המשכתי להגדיל באאורה אג 1 (27.5) ונכנסתי לדלק נדלן אגח ה (25.8 כמדומני) - תבדוק, אולי אלו יכולים לעניין אותך.
בברכה,
פיראט
תודה לתשובתך המלאה והמפורטת (כרגיל..).
מאחר והאגחים שהזכרת נמצאים בתיקי אני מחפש נוספים להגדלת הפיזור ולכן אשמח אם תציין נוספים.
האם כנפיים ד ב29% תשואה מעניין לדעתך?
תודה מראש