Re: אסטרטגיית ינואר - תיקון/מיקסום רווח !
נוצרת אצלי וגם, כך נראה לי, אצל חברים נוספים בעיה:
באופן עקבי הביצועים שלי פחות מוצלחים מאלו של שחקן. מדובר ב 50 שח פה, ו120 שח שם, ומהון להון נבנה פער של מאות שקלים בין מצב האסטרטגיה שלי לזו של שחקן.
ככלל אינני הולך מכות עם תוכנת המסחר ולפיכך אני מבצע ב"מיידי" - אולי זו הסיבה, אבל גם אם זה ההסבר עדיין הבעיה קיימת, ובמיוחד לאור הרווח המצופה, שאינו עולה על מאות בודדות.
אני בהחלט צופה אפשרות שהאסטרטגיה תיסגר בפערים משמעותיים בין המבצעים השונים. (ועוד לא דיברנו על 1060 c ...)
לדעתי כדאי ששחקן יקח את הבעיה הזו בחשבון, הן לצרכי הסטטיסטיקה והן לצורכי פתרונה המעשי.(אולי להימנע מעבודה עם אופציות יקרות, שם הפערים במחיר גבוהים בין שניית ביצוע אחת לרעותה)
גם אצלי קיימים פערים בין הביצוע שלי לזה של שחקן באופן עיקבי
גם אצלי יש הפרש לעומת הביצועים של שחקן,
הפרש של ~200- ש"ח.
מישהו יכול להעלות ZEROSUM?
( אני לא מבין מהם הגבולות רווח/ הפסד )
שחקן שלום,
מאחר ואנחנו כאן גם בשביל ללמוד...
שתי שאלות לי אליך :
א.מה בכוונתך לעשות בהנחה שהעליות ימשכו ונכנס לתחום ההפסד ?
האם נמשיך לקדם את צד הפוטים או שבשלב מסוים נתחיל להתעסק בצד הקולים...
ב. בצענו כעת רכישת P1050 וכתיבת P1100 ,
מדוע לא ניצלנו את התיקון לרכישת P1060 וכתיבת P1110
ובכך בעצם ליצור חוזה נגדי ולפתור את בעיית אי סחירות C1060 ?
או שבעצם זהו השלב הבא...???
תודה מראש
בדיוק היום חשבתי כשתצא ההודעה לסגור את האסטרטגיה ברווח רוב האנשים יהיו פה מופסדים בגלל פער המחירים.
מיקי – יש לנו אוכף 1075 ואם נוסיף את התקבול מכתיבת C1140 פחות ההגנה הרי שזה נמתח לרמת 1080.
אמפירי – המשמעות היא ללכת נגד המגמה. גם לאחר הירידה היו שציינו כי אולי היה מוטב להיפטר מ C160 לטובת כתיבת 2 ממונפת יותר. אם יהיו ירידות זה נכון ואם לאו-טעות. מכיוון שאיני יודע מה יהיה מחר, אני מעדיף שלא לפעול נגד המגמה.
עודי וכולם – אע"פ שאיני מבין את הפרשי הביצוע, ובפרט לאלו המנויים ל SMS, אני לוקח זאת בחשבון ואתיחס לכך בהמשך.
דן – עד 1045, נמשיך להתעסק עם הפוטים היות וזה גבול ההגנה. מעבר לכך, לא ניקח את הסיכון ונתחיל לטפל גם בקולים.
אני רוצה לחדד את הבעיה:
ההנחה הבסיסית היא שצריך לשמור 50% בטחונות.
התחלנו מ-2000
והגענו כבר ל-8000, 9000..
כיוון ששמרתי 60% בטחונות - הייתי צריך (כמו עוד כמה פה..) לקנות הגנות צפופות יותר.
אם נוסיף את הבטחונות והעמלות נוצר הפער הבא:
התקבול של שחקן ליחידה - (עם בטחונות מאוד גדולים, מחירים מאוד טובים וללא עמלות) = 5580
התקבול שלי ליחידה = 4920
גילוי נאות - הייתי בקורס ואני מאוד מחזיק משחקן באופן כללי. הוא תותח אמיתי, אבל הוא לא נוהג לתת מענה לבעיות האלו.
אז אני שואל - יש כאן משהו שיכול לייעץ בנידון?
חן חן לשחקן ולכולם מראש.
שלוםשחקן,
ראשית תודה על כל הליווי, זה אינו דבר של מה בכך ואני מאוד מעריך את זמנך ופועלך.אני לומד ממך ומהחברים באתר כ 3 חודשים.
בשבוע האחרון מטרידה אותי שאלה הבנתית בבסיסה ואשמח אם תוכל לשפוך אור:
מצב היווניות של האסט':
דלתא: 2.21-, תטא: 123, ווגא 111-
הדלתא נראת זניחה מאוד, שלילי אומר שתהיה לטובתנו בירידות
לגבי הווגא, ראשית שלילית. תעבוד איתי בעליות כיוון שירידות מעלות את הסטייה, וכל 1% בסטייה מביא מינוס של כסף (לפי הווגא).
ופה השאלה, אם אני רוצה ירידות (גם עפ הגרף בזירו) אז זה יגדיל את הסטייה שתגרום לי להפסד משמעותי שבערך יבטל את התטא.
ירידות ל 1090 הינם 1.5%, עליה של 1.5 בס"ת (בירידות יחס של 1:1, בעליות 1:0.5), הפסד של 1.5*111 = 166 ש"ח ועוד שחיקה של 123 ש"ח ליום
סהכ הפסד בתרחיש -166 + 123 = 43- שח.
כיצד אתה מנתחים את האסט?
איפה ההגיון?