Re: שוקת רחבה דצמבר - דיונים ופרשנויות
איזה פינאלה! בשלושת רבעי שעה נסחבו 3% למעלה.
תאוות הבצע משתלטת. יש ריח של תיקון באוויר. ואף אחד לא רוצה להיות הפראייר שישאר בחוץ.
נראה אם התאוריה שלי תעבוד. אם כן, אז מחר יהיה יום ירוק מאד בכל העולם.
אני בכל אופן התאפקתי ולא פתחתי למעלה שום דבר.
למעשה עשיתי יותר מזה. קניתי כבר הגנות בזול למעלה, לפתיחה עתידית.
הימור מוחלט. אבל נראה...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי supgog
היום נראה היה לי כאילו הפניקה בשוק מוגזמת, וביצעתי מספר פעולות שבסופו של דבר מסתכמות להימור על תיקון מעלה.
רכשתי מרווח קולים 1040-1060 (וכתבתי קול 1140 רחוק).
כתבתי 5 יח' ק1190, סתם כי חבל להשאר על ניצול של פחות מרבע מהבטחונות (וגם כך במקרה של עליה, הסטיה תרד וקשה לראות את הקולים האלה צוברים בשר).
כתבתי 3 מרווחי פוט, על 940-930 (למעשה זה שוב הרחקה של ההגנות, היות ואני כתוב ב960).
כתבתי פ820 יחיד (הצלחתי לקבל עליו 145 ש"ח) חשוף. זה הפוט החשוף היחיד שיש לי ואינני מתכוון להשאירו זמן רב.
בינתיים לא הרווחתי מפעולות אלו (לא ביצעתי הכל בתחתית), אך תחושתי היא כי תיקון לאיזור 1040-1050 לפחות בדרך.
אם אראה כי רמת 1000 לא מחזיקה ואנו מתבססים תחתיה, אתחיל להזיז את הפוטים ולקרב את הקולים.
חודש מוצלח לכולם.
http://www.zerosum.co.il/Users/1378/Pos ... Show/18969
יום רע מאוד מבחינתי.
סתם טלטלה שלא לצורך
קניתי מכרתי, קניתי מכרתי, בסוף לאחר כל הקיזוזים
מכרתי 10 יחידות P830 במחיר של 130 ש"ח(מכרתי ביותר אבל קוזז עם הפרשים של קניה ומכירה חזרה של P870)
מכרתי 10 יחידות C11140 במחיר של 153 ש"ח.
הפסד יומי בערך 1500 ש"ח
השוקת ברווח של כ-3.5K
זקוק לירידות מחר.
אם לא אאזן עם קידום פוטים. או שארחיק את 1140
לי באופן אישי היום הסתיים מצויין, מהפסד השוקת שלי עברה לרווח נאה (ביחס לבטחונות לפחות).
להערכתי, מחר בבוקר, אם נמשיך לעלות, תהיה הזדמנות לכתיבת קולים רחוקים (סביבות 1160-1180).
פרט למקרה של עליה רצינית (2% ומעלה), צפויה הירידה בסטיה (שאגב, עלתה היום) לקזז הפסד מהתחזקות העליות ואף לגרום לירידה במחירי הקולים הרחוקים.
מעניין יהיה לראות את השינוי בפוזציות הפתוחות מחר.
DAVID אני עוקב אחריך כבר הרבה זמן ומאד מעריך אותך ואת הידע שלך אבל לפעמים נראה על פניו שאתה לוקה באובר טריידינג. כמו שדמי כיס כתב Don't panic לא חייבים להגיב לכל תנועה של השוק. זה יוצר מצב שתמיד אתה רודף אחריו. מקווה שתיקח את זה ברוח טובה פשוט ככה זה נראה מהצד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
DAVID אני עוקב אחריך כבר הרבה זמן ומאד מעריך אותך ואת הידע שלך אבל לפעמים נראה על פניו שאתה לוקה באובר טריידינג. כמו שדמי כיס כתב Don't panic לא חייבים להגיב לכל תנועה של השוק. זה יוצר מצב שתמיד אתה רודף אחריו. מקווה שתיקח את זה ברוח טובה פשוט ככה זה נראה מהצד.
תודה formula אקח זאת בחשבון.
ההימור שלי הצליח בנתיים (ועדיין זה היה הימור).
מכרתי היום C1140 על חשבון ההגנות הזולות שקניתי בשפל (C1160).
וגם קניתי הגנות זולות ב P870 למכירות החשופות שלי.
סיימתי את ההימור שלי ככה:
מכירה של C1140 ב 470 ש"ח ליחידה (בממוצע), כאשר ההגנות C1160 נקנו מראש ב 130 ש"ח ליחידה.
קניית הגנות מלאות לפוטים P870 במחיר שפל של 150 ש"ח ליחידה.
פעם אחת ההימור מצליח גם לי.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
פעם אחת ההימור מצליח גם לי.
מקווה שבסוף החודש תעלה שוב את החתימה שלך עם משהו בסגנון ספטמבר 2010 - אחוז הרווח 200%
אני גם מקווה מאד...
בנתיים, הפאניקה (גם קניות מוטרפות זו פאניקה) בעיצומה.
אני מחליף הימור לירידות. אבל בזהירות.
אז קניתי שוקת בינונית צרה סימטרית P1000 - C1110.
תיקון לתיקון יכול להביא כמה גרושים.