ברור.אפילו הוספתי קניות פוט 1190 ועדיין אני לא יכול לכתוב את כל הפוט
1250 שחקן כתב בסוף שניתן להגדיל בטחונות ב10 שקל ??
Printable View
ברור.אפילו הוספתי קניות פוט 1190 ועדיין אני לא יכול לכתוב את כל הפוט
1250 שחקן כתב בסוף שניתן להגדיל בטחונות ב10 שקל ??
אחד מהשניים או שהמצב כל כך חמור בבטחונות או קניית 2 רחוקים אמורים לפתור ת'בעיהציטוט:
פורסם במקור על ידי קרנף
אפשרות שלישית בגלל חריגת בטחונות השעו אותך מכתיבות (גם זה יכול לקרות) וצריך טלפונית להסדיר ת'בעיה וכו'
כמה בטחונות דורשת כל אסטרגטגיה?
אין לי מושג אתה עשית את האסטרטגיה לא אני מה שכן אצל שחקן כתוב 10755 (נכון לעכשיו)
לומר לך את האמת
מדרישת הבטחונות המקוריים (3K) מדובר אכן בקפיצה רצינית בבטחונות (יותר מפי 3) השאלה אם לקחת זאת בחשבון או שקפצת למים עם תיק של 3K
הבהרה לכל מי שמבצע את אסט' שחקן:
אצל שחקן האסט' השכיחה (מזיכרון, לא עשיתי מחקר מדויק) היא בדרישת בטחונות של 2,000-3,000 ש"ח, או פחות במקרה של מכירות קרובות לסטרייק המניבות סכום יאה.
אלא מה, שיטתו של שחקן במקרה שהשוק "נגדו" היא לא לגעת ברגל המפסידה אלא קודם לקדם רגל מרוויחה. קידומים שכאלה בד"כ מוגבלים בתנועה ולכן יניבו תקבול נמוך.
הפתרון המיושם ע"י שחקן הוא לבצע קידום יחד עם הגדלת הבטחונות כך שהתקבול יגדל.
לכן ממליץ לכל מי שמבצע את האסט' לדעת שהבטחונות הנדרשים עשויים / עלולים לעלות אפילו פי 2 עד 3.
כמובן שניתן להקטינם כפי שצוין כבר לפני בשרשור, ע"י קניית הגנות קרובות יותר (והקטנת התקבול והרווח).
לסיכום - תכינו הרבה בטחונות בצד ולעולם אל תשתמשו בכל הבטחונות הקיימים לפתיחת מרבית היחידות שניתן עם הכרזת האסטרטגיה כי זה יכול לסבך אתכם אח"כ.
הצלחות
(אבל מכשלונות לומדים יותר)
לקרנף ,
לפני התיקון בטחונות בפוטים היו 8K . כדי להישאר ב 8k סגור גם את p1190 וקנה p1200 וp1210 .
me2 צודק לחלוטין
בהצלחה לכולם
דוד
אם בסופו של דבר, לאורך שנים, נצליח לעשות כ2-3% נטו, והדגש לאורך שנים, הרי הרווח אדיר. קחו בחשבון שמקבלים ריבית על פיקדון 2-3אחוזים שנתי ועוד חלק מהרווח החודשי בחישוב חלקי של ריבית דריבית, אפשר לעשות על תיק כ30%בשנה. המון. אף קופת גמל, קרן השתלמות או כל קרן נאמנות לא יעשו כך לאורך שנים רבות.כמובן שצריך מיומנות וגם קצת מזל. לחוש מה עומד להיות החודש ולפעול בהתאם
לדוגמא, עד ה2 באוגוסט, למרות שכמעט בטוח שהגרעון בארה"ב יסתדר, יש לנקוט משנה זהירות בכתיבת פוטים באוגוסט