Re: כאילו אין שום אסטרטגיה פתוחה הטעונה טיפול...................
ציטוט:
פורסם במקור על ידי me2
טוב, לפחות אתה לא משדר פניקה.
יש כאן כמה חבר'ה עם חתימות המדברות על ניהול מסחר נכון. מציע לך לחשוב קצת על זה.
מצידי חייב לומר שהפסקתי לעשות אסט' של שחקן כמו שהן. לוקח את הרעיון והכיוון ואם מתאים לי בונה משהו שאני מבין ויודע לתקן.
קונקרטית מניח שמחר, או לכל המאוחר בשני, אם לא יהיו ירידות החלטיות, יבוא תיקון שיעלה את שולי הרווח.
הצלחות.
אני כבר לא צריך תיקון
כל הטווח 1290---1200 מספיק לי
תיקנתי מספיק
הבעיה צצה מהכמויות
למרות ש 6 יחידות איסטרטגיה,זה לא בשמיים
ובמצב נורמלי שהשוק נע בין 1200 ל 1240
בכלל לא הייתי זז
התחלתי לזוז כשה 1240 היו כבר עמוק בכסף
good for you.
בכל זאת, מי שלא תיקן לבד, שכפי שאני מניח - רוב המבצעים את האסט', מסתכן בהפסד. שחקן לא ישאיר את האסט' במצב הנוכחי בשלב זה של החודש.
לפיכך יש להניח ולצפות שאם לא יגיעו ירידות מתחת 1230, יצא תיקון היום / מחר.
קראיה, כמובן שאם מגלגלים עושים את זה רק ביומיים האחרונים לפקיעה
יהיה טוב
דוד אריאל
ירושלים
ציטוט:
פורסם במקור על ידי arielmbg
קראיה, כמובן שאם מגלגלים עושים את זה רק ביומיים האחרונים לפקיעה
יהיה טוב
דוד אריאל
ירושלים
אתה טועה
את הגלגולים עושים כשיש עדיין בשר
ואפשר לזוז ב 2 סטרייקים
בשבוע הפקיעה אין בשר
ובקושי ניתן לגלגל בסטרייק של 10
קאריה נראה לי שלא הבנת את דויד.
הוא מתייחס לגלגול לחודש הבא, וצודק.
קאריה, כנראה לא הסברתי את עצמי כראוי ולכן אתן דוגמא
אם קול 1240 יהיה עמוק בכסף (יולי) ונניח השער יהיה 3000, ואנו יום לפני הפקיעה, אני כדי להקטין הסיכון אקנה אותו ומיד אכתוב לדוגמא קול 1300אוגוסט ויחד איתו פול 1120 כך שסכום הכתיבות יהיה דומה לקניה. כאן אני מרחיק את הסכנה לקול שו אוגוסט בתקווה שיהיה דישדוש או ירידות קלות. כמובן גם מסתכן בפול 1120אוגוסט. הוא אמנם די רחוק אבל הכל יכול להיות. דיה לצרה בשעתה מה גם שיש סיכוי סביר שבאוגוסט לא תהיינה תנודות רציניות וכך ניצלנו.
ישנן עוד שיטות וזו רק אחת מהן
בהצלחה לכולם
דרך אגב, אני כבר עשיתי שינוי באסט' וכאשר היה הקול 1240 בסביבות 1650 קניתי אות ומכרתי את הקול 1270. כתבתי עוד מספר פוטים וקולים רחוקים להגדיל התקבולים וכרגע אני אפילו ברווח מאוד קל או הכל יתנהל כשורה ולא נרד נמוך מידי
בהצלחה לכולם
דוד אריאל
ירושלים
את כל השינויים עשיתי על דעת עצמי ללא עצה משחקן וזו הסיבה שלא פירסמתי זאת עד עכשיו
הכוונה לפוט ולא פול. לא קראתי את אשר כתבתי וזו התוצאה
יום נעים
דוד אריאל
היי דוד, למרות שלא ציינת, אני מניח שאתה כותב באופן לא חשוף ועם הגנות (?), אם כן צריך לקחת את עלויות ההגנות בחשבון כמובן.
עלול להיווצר פער גדול בניסיון הגילגול למשל בדוגמא שנתת - פער גדול שבו ק1240 עמוק בתוך הכסף ושווה 3000 לעומת ק1270 שנמכור אותו בסכום קטן, ואילו כתיבות לחודש אוגוסט למשל של ק1300 ופוט נמוך -נניח פ1120 יצריכו הגנות צמודות (יותר או פחות כל אחד לפי הבטחונות שמעוניין להשקיע) .
התקבולים שתקבל - הפערים בין הכתיבות להגנות הם נמוכים ותצטרך הרבה כתיבות לכסות על כל גילגול. בעיה...
המשך יום טוב,
איתי
צודק לחלוטין
בזמן הכתיבה אני רואה ומעריך מה יהיה בימים הקרובים עד חודש, לוקח מרווח ביטחון ומחליט אם לכתוב הגנה ובאיזה מרחק. בעיקר אני כותב הגנה בפוטים על כל צרה שלא תבוא, כמו רעידת אדמה, מלחמה, תקריות חמורות או אסונות כלכליים. אינני רוצה כמעט כל סיטואציה שבו המדד יעלה ב4 שבועות בלמעלה מ10אחוזים.
כל טוב
דוד אריאל
ירושלים