לדעתי הפוך!
המוסדיים (בעיקר מבטחים הישנה) רכשו מניות וגם חוזים במהלך המסחר אמש,כן גם לפי שמועות לא בדוקות זרים,מי שמכר הם בעיקר קרנות שקיבלו פדיונות וציבור רחב שפחד מיום ה"נקסה".
Printable View
לדעתי הפוך!
המוסדיים (בעיקר מבטחים הישנה) רכשו מניות וגם חוזים במהלך המסחר אמש,כן גם לפי שמועות לא בדוקות זרים,מי שמכר הם בעיקר קרנות שקיבלו פדיונות וציבור רחב שפחד מיום ה"נקסה".
סוחר מעוף . כמה זמן אתה בבורסה. אתה רואה שחורות . על מה אתה מתבסס? . בטח קנית פוטים ואתה מת לירידות חדות.
יום א יהיה אצלנו מה שהשוק ירצה בתמיכת הגופים החזקים . והציבור שיש לו משקל רב בימים של פניקה.
אני בבורסה יותר מ 10 שנים, אני ממתבסס על ניתוח טכני ואני לא קניתי פוטים אני עובד עם אסטרטגיה.... (למרות שהירידות באות לי טוב)
אני אמרתי שיירד בסביבות ה 2 אחוז וצדקתי (הנאסדק ירד 1.5)
אני אומר לכם את זה מניסיון תוציאו את הכסף ותברחו כל עוד אתם יכולים כי הבורסה בארץ לפני קריסת מערכות!!! ראו הוזהרתם!!!
וחוץ מזה אתה גם יכול לקרוא כמה הודאות אחורה כתבתי שאין מצב שהבורסה בארה"ב תחזיק עם התמתנות המדדים עד לסיום ובסוף המסחר המדדים יפלו.... :mrgreen:
אם כבר פתחנו בהימורים לגבי מחר (ואלו הם אכן הימורים):
לדעתי נפתח מחר באיזור 1220 כאשר משם נתגלגל ביחס להתפתחויות יום הנכסה.
במקרה של יום שקט ייתכן בהחלט שהירידות יתמתנו ואולי אפילו נזכה לראות ירוק, במקרה ההפוך, ובכן, ייתכן שידידנו סוחר המעוף צודק.
בהצלחה למהמרים.
אם אני אומר לך שמחר יהיו ירידות בבורסה זה לא הימור זה פשוט כל כך שקוף שמי שמבין קמת בבורסה אין מצב שלא יראה את זה! אתה צריך להיות בן אדם הגיוני, אם יש עננים בחוץ אני יודע שיהיה גשם... האם זה הימור?!?!?!
בנתיים, יום הנכסה בוטל גם בסוריה וגם בלבנון.
יוון מקבלת סיוע.
למרות הירידות בארה"ב, פער הארביטרג' חיובי.
דמיח כיס נראה לי שאתה לא מבין מה אני אומר...
זה לא משנה אם הנפילות יבואו מ"יום הנכסה" (אפילו שבביזפורטל כתוב שיהיה מחר ואתה אומר שבוטל) או מהארביטרא'ז העיקר שמחר הנפילות יבואו!!
אז מחר הצעה שלי תמכור את כל המניות או הקולים שיש לך כי אנחנו בדרך למטה. זה כל כך שקוף שאם אתה לא רואה את זה אז אולי הגיע הזמן שתעזוב את הבורסה או תלמד משהו בנושא
נראה לי שנפתח נמוך מחר - סביבות 1200.
אבל אני מהמר שנסגור את הפער עד סוף היום.
נדשדש לנו עד מחר ולפי החוזים בוול-סטריט נמשיך.
מה שיקרה שם - זה מה שיתן את הכיוון.
ולא הייתי דווקא מהמר על המשך ירידות מסיבי - ירד מספיק.
הסנטימנט הוא בהחלט שלילי,
אבל לדעתי בשבוע הקרוב נירגע קצת
אתה אומר שירדנו מספיק אבל הגרף לא אומר כך.... דוקא לפי הגרפים אנחנו בדרך למטה אבל למטה חזק!!! בסביבות ה 1180...