Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות
לא כ"כ ברורה לי האסטרטגיה. כתבת חשוף 5 פוטים וקולים רחוקים למרץ (שזה לגיטימי בפני עצמו, 2% חודשית שהצבת לעצמך זה מצויין), אך מה עומד מאחרי זה? נכון שבגלל ערך הזמן הגבוה באופציות עם פקיעה בעוד חודשיים הן יקרות יחסית אך הטטא באופציות האלו די קטנה בנתיים ולכן גם אם המדד ידשדש הן לא צפויות לאבד הרבה (הכל יחסי כמובן ולא בדקתי את הערכים של היווניות ספציפית לפוזיציה שלך). אתה יכול להסביר את ההגיון של הפוזיציה? אולי אני מפספס משהו?
קאריה:
אתה כל הזמן צוחק ולא יודע למה אבל זה מפחיד אותי. לא שאני מתנגד. ההיפך, שתצחק כל החיים (ואז אולי גם אנחנו נצחק כי אתה תמיד משתף אותנו בהגיגך), אבל כבר בגיל כמה חודשים למדתי שבד"כ אחרי הצחוק בא הבכי, וגם כגודל הצחוק, כך גם הבכי. :d :cry:
אפשר כך.
לאופי שלי זה לא מתאים 1.5 -2% בחודש.
אני בהחלט מוכן לקבל את זה באופן בטוח בסוף שנה.
יחד עם זאת , האם יש מניות רבות, שלא עשו 18% בשנה (בתווך של 5 שנים עם פיזור נכון הן של מניות והן של סחורות ללא מינוף)?
רובם עשו יותר והרבה יותר.
18% בשנה לאורך 5 שנים זה רווח של 129%.
לא חושב שמרבית המניות הגיעו לכך, והחציון וודאי הרבה יותר נמוך.
כדי להגיע ל18% בשנה צריך לקחת סיכונים לא קטנים.
אני אישית הייתי חותם עכשיו על 10% מובטח כל שנה בלי התעסקות (ואם קצת ריבים הייתי מתפשר גם על 8%..)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
אפשר כך.
לאופי שלי זה לא מתאים 1.5 -2% בחודש.
אני בהחלט מוכן לקבל את זה באופן בטוח בסוף שנה.
יחד עם זאת , האם יש מניות רבות, שלא עשו 18% בשנה (בתווך של 5 שנים עם פיזור נכון הן של מניות והן של סחורות ללא מינוף)?
רובם עשו יותר והרבה יותר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
לא כ"כ ברורה לי האסטרטגיה. כתבת חשוף 5 פוטים וקולים רחוקים
למרץ (שזה לגיטימי בפני עצמו, 2% חודשית שהצבת לעצמך זה מצויין), אך מה עומד מאחרי זה? נכון שבגלל ערך הזמן הגבוה באופציות עם פקיעה בעוד חודשיים הן יקרות יחסית אך הטטא באופציות האלו די קטנה בנתיים ולכן גם אם המדד ידשדש הן לא צפויות לאבד הרבה (הכל יחסי כמובן ולא בדקתי את הערכים של היווניות ספציפית לפוזיציה שלך). אתה יכול להסביר את ההגיון של הפוזיציה? אולי אני מפספס משהו?
חמודי ,שים לב איך בלי בושה הם מחקו פוטים 1340
אז אני מדבר על 1220 מרץ ,מנסיון של שנה ,במהלך שבועיים ראשונים זה עובד טוב
בשיתוף קולים 1400 -1420 מרץ
ומשהו אתה מפספף ,זה כי לא ציינתי שבנוסף יש לי או תהיה לי כמה יחידות איסטרטגית שחקן
וכן כמה יחידות איסטרטגיה שלי ,אגב, שמופיעה בשרשור נפרד
כמובן שאני לא אמתין לירידה ל 1250 מבלי לפעול
אבל ברבור שחור יוביל אותי לאפריל ,עם כתיבות קולים יותר עמוקים
שלום לכולם
הערה לאחד המגיבים לפני
2% נטו לחודש, לאורך שנים רבות זו תשואה פנטסטית
גם אני נסחף לעיתים, ועושה תשואה של 3-4%לחודש, אולם בכל תחילת חודש מנסה להגביל את עצמי, כי אין לי עניין להפסיד (זוכר את פקיעת ספטמבר 2010)
ואכן, תשואה של 2% לאורך שנה היא לפחות 25% שנתי (המון)
זאת בהנחה לקחת את הרווחים אחת לחצי שנה ולהוסיף לביטחונות
שבת שלום לכולם
דוד אריאל
ירושלים
קטע.
דווקא ביום חמישי פתחתי בעיקר למעלה.
לא בגלל חוכמה יוצאת דופן. יותר כי לא התחשק לי לפתוח למטה בעליות.
נראה שבפוקס יצא לי טוב. למרות ששום דבר לא בטוח.
צריך לעקוב בזהירות אחרי המהומות מסביב. סיפור לא פשוט. אנחנו תקועים באמצע המזרח התיכון, כשמסביב בוער. לא טוב לנו. לא טוב בכלל.
לכו תדעו אם זה לא יגיע לירדן.
צריך ללכת בזהירות מאד על הפוטים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי רואה ממטר
קאריה:
אתה כל הזמן צוחק ולא יודע למה אבל זה מפחיד אותי. לא שאני מתנגד. ההיפך, שתצחק כל החיים (ואז אולי גם אנחנו נצחק כי אתה תמיד משתף אותנו בהגיגך), אבל כבר בגיל כמה חודשים למדתי שבד"כ אחרי הצחוק בא הבכי, וגם כגודל הצחוק, כך גם הבכי. :d :cry:
רואה ממטר, גרמת לי לבכות מצחוק.... :d :d
חצי כמות מהכמות הרגילה עקב זהירות שלי .
1190-1420
הגנות 3 סטרייקים.
מקווה שהעומק האקסטרא שלקחתי יספיק וישתלם .
אתפלא מאוד אם מחר סטייה לא תעלה עקב הבלגן אצל שכנתנו (אלא אם כן הכל ייגמר שם היום על הצד הרגוע ביותר שספק רב אם תסריט כזה יתממש). סביר להניחח שבגלל זה גם קולים רחוקים יתנפחו (ולא רק פוטים) ואפשר יהיה לקבל פרמיות סבירות אך במרחק גדול יותר מהמדד מאשר בשבוע שעבר. מי שעוד לא פתח, ייתכן מחר יהיה נוח יותר.