Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות
עדיין לא פתחתי.
מבחינתי שוקת רחוקה היא מרחק באחוזים - זה מה שנותן את הביטחון.
אולי אחרי שתתגבש המפה אכתוב בכמויות כתנות לפי הגבולות הרחוקים שהעא מצביעה עליהם. נראה. אולי יבוא יום של ירידות של אחוז ומעלה או עליות של אחוז ומעלה ואוכל לגרד משהו באיזו שהיא רגל.
אעדכן אם יהיו התפתחויות.
איציק
איציק- יש לי שאלת תם
אם המדד יעלה או ירד אחוז לצד כלשהו, אתה אמור גם להרחיק את הרגל שאתה מתכוון לפתוח ביחס שווה (שכן אתה מודד את המרחק מהסטרייק באחוזים), אז איך זה אמור לעזור לך?
ינון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי yin
איציק- יש לי שאלת תם
אם המדד יעלה או ירד אחוז לצד כלשהו, אתה אמור גם להרחיק את הרגל שאתה מתכוון לפתוח ביחס שווה (שכן אתה מודד את המרחק מהסטרייק באחוזים), אז איך זה אמור לעזור לך?
ינון
למעשה הוא אינו זקוק לתנועה, אלא לעליה בסטיה.
ואני עדיין חושב ששיטת האחוזים שלו היא בעייתית, מהסיבות שציינתי בעבר..
לגבי אחוזים מהסטרייק (השיטה של איציק). אני חושב שזה לא צריך להיות לינארי. זאת אומרת שזה לא צריך להיות משהו כמו:
שבוע 4 - 12%
שבוע 3 - 9%
שבוע 2 - 6%
שבוע 1 - 3%
(המספרים זה רק דוגמא)
ולמה זה? בואו ניקח מקרה קיצון. נניח שהיינו משחקים על אופציות מרץ שהן 12 שבועות מהיום. האם זה אומר שהיה צריך לקחת 36% (שער 1800)? האם יש מישהו שחושב
באמת
שנגיע לשם עד סוף מרץ? אם לא, אז זה אומר שהמרחקים צריכים להיות שונים. למשל:
שבוע 4 - 12%
שבוע 3 - 8%
שבוע 2 - 6%
שבוע 1 - 5%
ציטוט:
פורסם במקור על ידי yin
איציק- יש לי שאלת תם
ינון
זה אמור לעזור כיוון שאני מודד באחוזים משער הפקיעה האחרון ולא מהסטרייק בביצוע.
אציק
אכן יש צורך בעליה בסטייה. הפרמיות כרגע פשוט מעליבות.
דמ"כ - 3% שבוע לפני הפקיעה זה פשוט קרוב מידי.
איציק
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
אכן יש צורך בעליה בסטייה. הפרמיות כרגע פשוט מעליבות.
דמ"כ - 3% שבוע לפני הפקיעה זה פשוט קרוב מידי.
איציק
ללא ספק קרוב מדי. זה בדיוק מה שכתבתי. שההתקרבות אינה לינארית.
מכרתי היום קצת 1230 מוגן 1190. כמות סבירה. הצלחתי לקבל 80 עד 85 ש"ח ליחידה.
יכול להיות שיבואו ירידות מתישהו. אבל לך תדע מתי. שום מדינה אירופאית לא מתנדבת להתמוטט לנו בקרוב. וגם כשמורידים למישהו דרוג, אז זה כבר לא מרשים אף אחד. בארה"ב מדברים פיתאום על התחממות יתר של הכלכלה.
בקיצור, כנראה שנהיה תקועים באזור הזה בשבוע הקרוב. לכן 1230-1400 מרגיש לי מצויין. הכמויות לא היסטריות, כי בכל זאת, לא מתחשמק לי להתחיל להזיז ולהילחץ. רגוע כרגע. בנתיים נמצא באזור ה 1.2% רווח החודש. מקווה שימשיך בכיוון.
אני טרם פתחתי את השוקת.
יש לי עוד שאריות מהחודש שעבר שפתחתי בינואר.
לא בטוח שאלך על שוקת החודש, אולי על אסטרטגיה לשוק עולה +דשדוש
מוגן עד 1400 למעלה ו-1300 למטה, כאשר את השיא אקבע בערך ב-1350-1360 ששם נראית לי הפקיעה בסבירות הגבוהה ביותר.
אשאיר מקום לתיקונים , ואגביל את ההפסד שלא יעלה על סכום הרווח, שיהיה מדורג, שיהיה מקום לתיקונים.
אלו פחות או יותר הנתונים שינחו אותי לפתיחת האסט'
אם יש למישהו הצעה לאסט' כזו אשמח לשמוע. (אפשרי גם אס' עם בטחונות גבוהים)
תיקון קל היום. לא ממש רציני וגם לא מעיד על העתיד.
ה C1400 שלי נשחק יפה היום. אבל אני לא ממהר להזיז אותו. העליות יכולות בשקט להתחדש מחר מחרתיים.
סתם שאלה באוויר: האם עוד מישהו מתעניין בשוקת הרחבה? על פי הפופולריות של הפוסט הזה, נראה לי שזה לא מה שהיה פעם (שזה בסדר מבחינתי. אני לא מקבל מזה אחוזים ממילא... ) או אולי אנשים פשוט התמקצעו וכבר אין מה להגיד בנושא...