Re: קבלו אסטרטגיה לפקיעה.נא לשים לב למחירים.
[quote=קאריה]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "קאריה":370xndfv
אולי אני לא מבין ,אשמח לקבל הסבר
במדד פקיעה 1320 חייבים 120 אלף על ה-60 קולים 1300
במדד פקיעה 1300 חייבים 120 אלף על הפוטים 1320
במדד פקיעה 1310 חייבים 60+60 גם על הקולים וגם על הפוטים
כסף קיבלת 100 אלף דרוש 20 אלף נוספים לביטחונות
או שמישהו מצליח לעקוף את התרחישים
:oops: :o :d :twisted:
בבנק
הפועלים
מסרו לי שגם במדד פקיעה 1330 אתה עדיין מפסיד 10 אלף
וכנ"ל גם ב מדד פקיעה 1290
אז מה יספרו לי שאולי הסטיה תעלה ותצליח לסגור לפני פקיעה
או שיש תוכנת גנבים שמסוגלת לבצע את כל האיסטרטגיה במכה אחת
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך[/quote:370xndfv]
קאריה,
מתפלא עליך, האם לא שמעת על "תוכנת גנבים " שנקראת פנטזיה
http://image3.greetingcards.com/dgc/...azySmiley1.jpg
וכן על "מכונה ,שתדאג שאלו יהיו המחירים " אשר שמה בישראל הוא אילוזיה.
http://www.fantasyflightgames.com/ff...smiley-fan.png
[quote=גיל (רעננה)][quote="קאריה":3a5kykpz]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "קאריה":3a5kykpz
אולי אני לא מבין ,אשמח לקבל הסבר
במדד פקיעה 1320 חייבים 120 אלף על ה-60 קולים 1300
במדד פקיעה 1300 חייבים 120 אלף על הפוטים 1320
במדד פקיעה 1310 חייבים 60+60 גם על הקולים וגם על הפוטים
כסף קיבלת 100 אלף דרוש 20 אלף נוספים לביטחונות
או שמישהו מצליח לעקוף את התרחישים
:oops: :o :d :twisted:
בבנק
הפועלים
מסרו לי שגם במדד פקיעה 1330 אתה עדיין מפסיד 10 אלף
וכנ"ל גם ב מדד פקיעה 1290
אז מה יספרו לי שאולי הסטיה תעלה ותצליח לסגור לפני פקיעה
או שיש תוכנת גנבים שמסוגלת לבצע את כל האיסטרטגיה במכה אחת
או שלא מבצעת בכלל
או שיש מכונה ,שתדאג שאלו המחירים שהיא תתן לך[/quote:3a5kykpz]
קאריה,
מתפלא עליך, האם לא שמעת על "תוכנת גנבים " שנקראת פנטזיה
http://image3.greetingcards.com/dgc/...azySmiley1.jpg
וכן על "מכונה ,שתדאג שאלו יהיו המחירים " אשר שמה בישראל הוא אילוזיה.
http://www.fantasyflightgames.com/ff...smiley-fan.png[/quote:3a5kykpz]
כרגיל העברת בקורת.
עד היום עוד לא ראיתי מימך שום תובנה,ושום ראיה לעומק.
כרגיל העברת בקורת.
עד היום עוד לא ראיתי מימך שום תובנה,ושום ראיה לעומק.
אל תיקח את אישי ,סתם התלוצצתי
אין ספק מגיע לך שאפו ענק
על ההתמדה החודשית
ועל ההשקעה,קבל את ברכותי
אתה יותר מענק
משה,
שטויות חביבי, הביקורת שלי, קטנה עליך.
בעניין תובנות, אכן קשה לי מאד להגיע לתובנות כלשהן באשר לאסטרטגיה עתידית, עם מחירים שאין שום מצב שבעולם שיוכלו להתקיים בו זמנית, כלומר, אין מצב בעולם שמישהו יוכל לבצע אסטרטגיה זו בבת אחת (או תוך כמה דקות).
וברגע שמבצעים אסטרטגיה בשלבים, זה יכול להצליח בגדול אך יכול גם יכול להיכשל בהפסד ענק.
מי לידינו יתקע כי באם נבצע רק צד אחד של המשוואה, ונמתין עם צידה השני, מעו"פנו היקר יתגמל אותנו ויאפשר תיזמון נוסף, או חלון זמנים, שבו בדיוק יסתדרו המחירים ה"מומתנים" ויאפשרו לעמוד הן בלו"ז (כלומר, שהפקיעה לא תגיע לפני) וכמובן גם במחיר הרצוי.
בא לך לעשות אסטרטגיות הבנויות על מסחר כיוון, שיבושם לך חביבי ותהנה מכל שקל שתוכל להוציא מהמעו"ף.
אבל מי שאינו מבין עניינים ברמה מספקת, יכול עוד לטעות ולחשוב כי יש סיכוי שיוכל להשיג במציאות את אשר תיכננת ופרסמת באדיבות תוכנות סימולציה המאפשרות כל מניפולציה , בהווה בעבר או בעתיד.
איני בא לטעון שלא ניתן לבצע אסטרטגיות מבוססות מסחר יומי או מסחר על כיוון, אך מי שעושה זאת רצוי גם מאד, לידע אותו אודות הסיכונים בבניית אסטרטגיה בצורה חלקית, תוך המתנה לשינוי כיוון או שחיקה משמעותית, לצורך השלמת החלק השני (וכפי שטענתי, אין סיכוי להשיג מחירים כאלו בו זמנית)
אשמח מאד לשתף פעולה, לנתח ולחוות דעה באם אוכל להבין את הנחות היסוד שבעת הבניה, את כיווני הפעולה בהמשך, וכן מתן התראות או עדכוני שיפוץ/שיפור/תיקון - בזמן
אמת
ולא בדיעבד אך עם מחירים עתידיים.
לעניין הצעות משלי,
אכן כאן הצדק איתך, ואף זכורני כי תיכננתי לנהל אסטרטגיה משלי במהלך החודש הנוכחי, אולם נסיבות החיים (שאותם לא פיללתי ולחלוטין לא תיכננתי) הובילוני למצב בו מרבית עיתותיי אינם בידי, (לו מישהו היה יודע על מה אני מדבר, היה מתפקע מצחוק מתגלגל), כך שבקושי עבור עצמי יכולתי לנהל אסטרטגיה צנועה ביותר, ובוודאי לא לנהל אותה באון ליין, עם הסברים, שאלות ותשובות.
ולסיכום:
אשמח מאד לדעת האם יש חברים באתר אשר הצליחו במציאות גם לבצע את להטוטי המעו"ף של משה, כי הרי אסטרטגיות אלו מפורסמות זה מכבר. אז אם מישהו הצליח לבצע, וגם הצליח להרוויח, אשמח לשמוע, כולל כמובן ניתוח של סיכונים (כי זה נחמד לעשות משהו שהצליח, אך באם אין הבנת סיכונים, זה יותר הימור מאשר תיכנון)
בברכה
[quote=red-r]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי mosheb
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "אל הלא נודע":1av8vsdb
מאוד נחמד שהאסטרטגיה מתחילה עם רווח של 25 אש"ח :!:
במילים אחרות :
או שעשית מסחר יומי - שזה נחמד אבל לא אסטרטגיה לפקיעה
או שסתם תקעת מחירים...
המחירים שתקעתי הם מחירים פחות או יותר שיהיו יום או יומיים ליפני הפקיעה.
אני מחכה למחירים שמופיעים באסטרטגיה ורק אחר-כך מבצע.
אם השוק יזוז לבצע בהתאם לזוז עם האסטרטגיה.
שלא תגידו שאני לא מפנק אתכם.
ואאלה, פינוק
אבל פינוק יותר גדול אם פשוט תתקע את הרווח וסאלמאת - יצאת גדול (כמו תמיד...)[/quote:1av8vsdb]
שאלה ל- Red, או בעצם 2,
1. אם הבנתי נכון התכוונת לומר בערך כך:
האם לא חבל על כל המאמץ, העבודה הקשה, הטרחה שבהקלדה, המחשבה הרבה שהושקעה, ותיכנון המחירים המיטבי, האם לא היה כבר עדיף לדווח לפורום בקצרה, ככה משהו כמעין זה:
"קניתי בעוד יומיים (אל תדאגו, לא התבלבתי, אכן התכוונתי לומר קניתי בעוד יומיים) 50 קולים על סטרייק 1320 במחיר 200 ש"ח ליח', ואתמול אמכור אותם ב- 2200 לזוג , ובהמשך, מכרתי מחר 40 פוטים 1310 ב- 4000 ש"ח לרביעיה (במחיר מבצע של 3+ 1 חינם) שאותם אקנה לפני יומיים ב-1500 ש"ח לשלישיה (אז עוד לא היה המבצע), ובקיצור הרווחתי בסיכומו של חודש ינואר 2011 32,500 ש"ח על אסטרטגיות שביצעתי בנובמבר 2010 עם מחירי אוקטובר (אותה שנה).
הבנת את זה ברוך (למה אפילו אני לא הבנתי את מה שכתבתי בעצמי :d :d :d )
2. מה דעתך על הצעת יעול- גם מה שכתבתי למעלה בסעיף 1 עדיין ארוך מידי, האם לא עדיף לכתוב משהו יותר קצרני, נניח כך:
קניתי ומכרתי, מכרתי וקניתי, ואחרי שסגרתי הרווחתי 32,500 ש"ח , אז See your later dear friends, ונפגש בחודש הבא עם עוד דיווח ממדינת לה-לה-לנד.
משה שלום,
מרבית האסטרטגיה הייתה יכולה להתבצע היום בין השעות 15:30 ל 16:15, לא בכמויות שכתבת כמובן, אבל בכמויות קטנות יותר בהחלט, למעט, P1320 שבאותן שעות נסחר בין 1100 ל 1250, בניגוד לאחרים אני חושב שהיה אפשר עם הרבה סבלנות לבצע,
שאלה, במידה והייתי מבצע והייתי נתקע בלי ה PUT1320 , ונניח ומחר הוא לא יגיע לשער שקבעת 1480, מה ניתן לעשות כדי לתקן ?
תודה
גיל, אני תמיד משחק ברעיון לפתוח אסטרטגיה חלקית ולחכות לשחיקה כדי לקנות ביטחונות זולים יותר וכל פעם אני נתקף אימה מהסיכוי שזה ילך נגדי לכן אני לא עושה זאת...
לדוגמא אתמול שיניתי קצת את האסטרטגיה שלי לחודש והייתי צריך לקנות ביטחונות של 1290P
רציתי לקנות ב 350 אבל המחיר החל לטפס מעלה. ידעתי שאם אני אחכה יום זה ירד (ואכן היום יכלתי לקנות ב 270) אבל הסיכון נראה לי מיותר והצלחתי לקנות ב 350. נכון שהיום זה עומד על 270 אבל זה יכל גם לעמוד על 500...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
גיל, אני תמיד משחק ברעיון לפתוח אסטרטגיה חלקית ולחכות לשחיקה כדי לקנות ביטחונות זולים יותר וכל פעם אני נתקף אימה מהסיכוי שזה ילך נגדי לכן אני לא עושה זאת...
לדוגמא אתמול שיניתי קצת את האסטרטגיה שלי לחודש והייתי צריך לקנות ביטחונות של 1290P
רציתי לקנות ב 350 אבל המחיר החל לטפס מעלה. ידעתי שאם אני אחכה יום זה ירד (ואכן היום יכלתי לקנות ב 270) אבל הסיכון נראה לי מיותר והצלחתי לקנות ב 350. נכון שהיום זה עומד על 270 אבל זה יכל גם לעמוד על 500...
נכון,
אבל כפי שציינת, אתה מודע לסיכונים, עוקב אחריהם ומקבל החלטות , גם אם לא תמיד ההחלטות היו בתיזמון מייטבי, אבל הן היו החלטות מושכלות שנבעו בניהול ומעקב אחר כלל הסיכונים.
לכן כתבתי, שניתן לבצע אסטרטגיות בתיזמון משתנה, כאשר חלק מהרווח מושג בעזרת שחיקה, וחלק אחר בעזרת משחק על כיוון, אבל, כמו תמיד - צריך לדעת ולהבין מה עושים.
נראה לך שיש מצב כי מישהו מבין את את הסיכונים וכיצד לנהל את האסט' של משה, ואם כן, אני מוריד את הכובע בפניו.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי formula
נכון,
אבל כפי שציינת, אתה מודע לסיכונים, עוקב אחריהם ומקבל החלטות , גם אם לא תמיד ההחלטות היו בתיזמון מייטבי, אבל הן היו החלטות מושכלות שנבעו בניהול ומעקב אחר כלל הסיכונים.
לכן כתבתי, שניתן לבצע אסטרטגיות בתיזמון משתנה, כאשר חלק מהרווח מושג בעזרת שחיקה, וחלק אחר בעזרת משחק על כיוון, אבל, כמו תמיד - צריך לדעת ולהבין מה עושים.
נראה לך שיש מצב כי מישהו מבין את את הסיכונים וכיצד לנהל את האסט' של משה, ואם כן, אני מוריד את הכובע בפניו.
כל אסטרטגיה שנתתי עד היום יצאה עם רווחים יפים,ניתן לבדוק לאחור את כל האסטרטגיות.
באסטרטגיה הזאת נתתי מחירים והבהרתי שצריך לעשות אותה בשלבים.
פעם אחת תראה לנו בצוע של אסטרטגיה אחת,דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.
אתה מלא בתירוצים,