Re: אסטרטגיית 21/11 - מעל 10% רווח שבועי, נא לסגור במיידי!
הראל,
ברור לגמרי וכולנו חווים את זה.
לדעתי, חסר לנו ידע מסוים על ההתנהלות של הגופים הגדולים ולכן אנחנו כל כך צמאים למידע יומי - שיבהיר לנו את התמונה, שיסדר לנו דברים בראש, שיתן לנו פרופורציה. מה השחקנים עושים, מה הם מכוונים, ואיך לעזזאל ניתן להסביר את המפה היומית (מי יכול לנחש למה כתבו אתמול פוטים על 1290-300 ??)
בקיצור - מילה יומית תתן פרספקטיבה, ותמנע טעויות כאלה כמו שאתה ואני עשינו (גם אני חששתי מסקוויז וקניתי חזרה ושילמתי חבל"ז).
ולסל הקניות החודשי - סבלנות ברזל, ביצים מפלדה, משמעת, תיכנון והמון המון מזל
שאותו אגב, לא קונים בשום מקום...
הצלחות,
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני מבין אותך לגמרי. אין מה לעשות. זה חלק מהמשחק.
לומדים לומדים... מתקדמים יפה לאט לאט,
ואז בפעם אחת מצליחים למחוק את הרווחים (במקרה הטוב, רק של חודש אחד)
לי נכון לעכשיו נמחקו הרווחים של החודש הנוכחי (הייתי ברווח יפה עד שלשום)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel4u
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
אני מבין אותך לגמרי. אין מה לעשות. זה חלק מהמשחק.
לומדים לומדים... מתקדמים יפה לאט לאט,
ואז בפעם אחת מצליחים למחוק את הרווחים (במקרה הטוב, רק של חודש אחד)
לי נכון לעכשיו נמחקו הרווחים של החודש הנוכחי (הייתי ברווח יפה עד שלשום)
מצבך טוב יותר משלי.
אני מחקתי את כל הרווחים. חזרתי לנקודת ההתחלה ויש לי בונוס נוסף - אסט' 7/11 פתוחה ומופסדת.
רואה? כבר הצלחתי לעודד אותך :)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
מצבך טוב יותר משלי.
אני מחקתי את כל הרווחים. חזרתי לנקודת ההתחלה ויש לי בונוס נוסף - אסט' 7/11 פתוחה ומופסדת.
רואה? כבר הצלחתי לעודד אותך :)
מתסכל... צר לי לשמוע שמצבך לא מזהיר :cry:
לא מעודד ממצבך חס וחלילה,
אע"פ שזה היה מצחיק לקרוא (כתבת מצחיק...) :d
red - הדבר האחרון שהיה כאן זה מזל. אם כבר אז חוסר מזל בריצה מ 1218 - 1282. אל תשכחי שיש ברקע מספיק משברים והאמת שבשלב הזה אני חושב שאירלנד היא העניין וממש לא הקוריאות. זיכרו כי המצב אולי ידוע, אך ההפתעה הבוקר היא ההליכה לבחירות עליה החליט הממשל האירי.
7/11 - מחר נדע את המצב. בלי קשר לאסטרטגיה ספציפית, לא פעם היינו בהפסד (גם בשרשור זה) והדברים הסתיימו אחרת.
יש נקודה שעולה מידי פעם, ועלתה גם הפעם מצד RED בנוגע לחוסר ידע על התנהלות גופים גדולים. איני מסכים עם זאת. הגופים אינם רלונטיים לנושא, ורק השחקנים פעילים מרכזיים בשבוע פקיעה. על הפוזיציות שלנו אתם למדים ממפת הפוזיציות, אך הבעיה היא שחלק הימרו על סקוויז נגד השחקנים. מאז ספטמבר זו הגישה השולטת, וזה בסדר, רק שהיסטורית זה לא מוכיח עצמו. זו גם הסיבה שלא תקנתי את אסטרטגיית 21/11 אע"פ שלכאורה היה מקום לדחוף את הפוטים מעלה.
יתרה מכך, אני מעדכן כל העת בשבוע פקיעה וציינתי בעבר שאם יחל סקוויז תצא הודעה בנושאע הן באתר והן ב SMS.
באיזו מערכת / אתר ניתן לראות את השינויים במפת הפוזיציות בזמן אמת?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
...
יש נקודה שעולה מידי פעם, ועלתה גם הפעם מצד RED בנוגע לחוסר ידע על התנהלות גופים גדולים. איני מסכים עם זאת. הגופים אינם רלונטיים לנושא, ורק השחקנים פעילים מרכזיים בשבוע פקיעה. על הפוזיציות שלנו אתם למדים ממפת הפוזיציות ...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
הראל,
לדעתי שם המשחק הוא מזל.
מזל שדווקא היום החליטה צפון קוריאה לעשות בלאגן.
- אני רציתי להוסיף אך ורק כמה מלים משלי, וזאת למרות "ששחקן" כבר התייחס, ולמרות שאני קראתי את תשובתו, אז האם היה כאן מזל? או לא היה כאן מזל?
- אז ככה, אנחנו קיבלנו את ה"SMS" בשעה 09:36, וזה נדיר לקבל "SMS" בדקות הראשונות של הפתיחה, ולכן אני מניח "ששחקן" הכין את "שיעורי הבית", וראה את מדדי דרום מזרח אסיה מתרסקים, ואת הפיוצ'רס של מדדי אירופה באדום בוער, ואת היורו המתרסק ביחס לדולר המתחזק, ולכן "שאלת המזל" עוברת מודיפיקציה לשאלה הבאה:
- "אם זה היה אך ורק המזל, אז האם בסיטואציה ההפוכה היינו אמורים להפסיד על האסט'? כי זה המבחן האמיתי "לטענת המזל", כי אם הכל היה הפוך על הפוך, ואם ת"א25 הייתה מקבלת רוח גבית צפונה לירוק, אז האם היה "שחקן" מרים ידיים ואומר: "מצטער, עלינו לסגור בהפסד?
- לא ולא, כי לא איש "כשחקן" אשר לא ילחם עד הסוף על הצלחת האסט', ואני לא יודע על מה הוא היה הולך, אבל אני מניח שהיינו מקבלים פוטים לשחיקה כדי להפוך את כיוון האסט', או משהו אחר, תודה