Re: שוקת רחבה אפריל - דיונים ופרשנויות
אפשר בשביל הטעם, ככה בבודדת. הבוקר מכרתי כמה 1250 בודדים. תפסתי מחיר טוב.
אבל אני לא עושה את זה כרגל עליונה של השוקת הרחבה. זו נשארה עדיין ברובה ב 1270 ומקצתה ב 1260.
אני מניח שאנחנו עומדים בפני תקופה של דישדוש מסויים. הדו"חות הטובים בארה"ב מספיקים כדי לחסום ירידות אצלנו, אבל לא כדי לתת מספיק דלק לעליות רציניות. ההפסדים שספגו שוב אלו שקנו בשיא, מעבה את המחסום העליון.
תודה.
בשלב זה לא כל כך כדאי , אם העליות יתגברו אולי אכתוב כמה...
שלום לכולם,
המעו"ף ממשיך להפגין חולשה, אני לא אתפלא אם יסיים את היום שלילי למרות שפתח בעליה של אחוז. נובע בעיקר ממכירות מניות בנקים אבל לא רק.
כרגע נראה שרגל הפוטים בסיכון יותר גבוה. ממליץ לכל מי שכתוב קרוב (כמו 1180 או 1170) לשקול האם לסגור כעת את רגל הפוטים או לכל המאוחר יום ראשון, לאחר שחיקת סופשבוע. אני אישית לא בטוח שהתמיכה שראינו ל 1200 לא תישבר בימים הקרובים (וול סטריט עלתה אתמול ושלשום ואצלנו המגמה למטה...).
לשיקולכם ובהצלחה.
המעוף נראה חלש...
רגל תחתונה מתחילה להדאיג קצת.
נמצא 80% ב 1150 ו 20% ב 1160. מתלבט אם להזיז לאחור את 1160 גם כן ל 1150 (תוך כדי הכפלה) סה"כ הנזק הצפוי הוא 200 ש"ח + עמלות...
שלום לכולם,
יום ראשון האחרון ניצלתי את הירידות לסגירה של רגל הקול (1270-1290).
התוכנית המקורית הייתה לקנות בחזרה את הכתיבות בתחילת היום ולהמתין עם מכירת ההגנות לאחרי החג. זהו סוג של הימור אך בהינתן המרחק הרב של 1290 לסטרייק הערכתי שהווגא תפעל כקונטרה לתטא ולדלתא ובמקרה הגרוע אפסיד כמה שקלים על כל הגנה, לעומת זאת במידה והמדד יתקן מעלה אוכל שוב לכתוב את 1270 בפרמיה גבוהה יותר. לבסוף המדד תקן במעט באותו יום, אולם סטיות התקן על אופציית הקול 1290 האמירו את מחירה כך שהשתלם לי למכור את ההגנות. בשורה התחתונה סגירת רגל הקול עלתה לי רק 10 ₪ לרגל.
בחרתי שלא לפתוח מחדש את הרגל באותו יום מפני שבכדי לקבל פרמיה הוגנת הייתי נאלץ להתקרב ל – 1250/40, הרבה מעבר למה שאני מוכן להסתכן.
הבוקר המדד תקן מעלה, ואני ניצלתי את ההזדמנות לפתוח שוב את רגל הקול, הפעם בחרתי לכתוב 1260-1280, מהלך שהוסיף לי 55 ₪ לכל רגל והעביר אותי במעט את יעד התשואה החודשי, 8% אחרי עמלות לפני מס.
כעת אני מנצל 97% מהבטחונות שלי בשוקת 1140-1260 עם הגנות במרחק שני סטרייקים. בגלל שהגעתי ליעד התשואה שלי איני מתכוון לגעת יותר באסטרטגיה.
בתקווה להמשך דשדוש נעים לכולנו :) ,
ד.
היי דוד,
8% רווח על שוקת זה פנומנלי! כל הכבוד!
תוכל לתאר את מצב השוקת שלך לאורך החודש? עם מה התחלת, אילו שינויים עשית עד לרווח הזה?
בוקר טוב,
הזזתי היום את הכמה יחידות שהיו לי ב-1160 ל-1150 תוך כדי הכפלות.
למעלה כתוב 1270/1280 וקצת ב-1260
למטה 1140/1150
בהצלחה לכולם
ושוב אפשר לראות כמה שהמסחר התוך יומי בלתי צפוי. התחלנו בירידות שהלכו והתגברו. כבר התחלתי להסתכל על P1170 בעין עקומה. והנה העווית בעין חלפה לה כלא הייתה. כל האופציות נצבעו באדום מבורך.
זה הזמן לתקוע מסמרים במדד. גם אפוקסי מהיר בסדר.
אני כתוב 90% ב1270 עם הגנה צמודה, וב- 1140 עם הגנה צמודה
10% נותרים כתוב ב 1240 עם הגנה צמודה וב 1180 עם הגנה צמודה
מתכוון ללכת עם השוקתות האלה לפקיעה (אלא אם תהיה תזוזה חשודה שמעבר ל 1195-1230
שאני לא צופה כרגע.
אם הכל ילך כשורה זה יהיה חודש שלישי שלי מתחילת העבודה עם אופציות רווחי, כאשר הפעם זה יהיה שיא של 7.25% רווח נטו אחרי עמלות ומיסים.
כמובן הכל תחת ההנחה שהמדד לא יברח לכיוונים לא רצויים.....
מסחר תוך יומי בלתי צפוי כבר אמרתי?
הנה, חוזים בארה"ב עושים גרעפס, ומייד אירופה (ואנחנו) הולכים אחריהם באש ובמים...
עידכון:
עכשיו ראיתי בגלובס שהסיבה לירידות זה איזה גרעון ביוון. מה שאומר שהמעבר לירידה היום הוא אפיזודה חולפת. סתם תגובה אינסטנקטיבית. הרי השינוי הזה בגרעון, משפיע על האמריקאים בערך כמו המחזור של מכולת שמשון בירוחם. בקיצור, אין מה להתרגש.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי עצמאיבשטח
שלום לכולם,
המעו"ף ממשיך להפגין חולשה, אני לא אתפלא אם יסיים את היום שלילי למרות שפתח בעליה של אחוז. נובע בעיקר ממכירות מניות בנקים אבל לא רק.
כרגע נראה שרגל הפוטים בסיכון יותר גבוה. ממליץ לכל מי שכתוב קרוב (כמו 1180 או 1170) לשקול האם לסגור כעת את רגל הפוטים או לכל המאוחר יום ראשון, לאחר שחיקת סופשבוע. אני אישית לא בטוח שהתמיכה שראינו ל 1200 לא תישבר בימים הקרובים (וול סטריט עלתה אתמול ושלשום ואצלנו המגמה למטה...).
לשיקולכם ובהצלחה.
שוב שלום לכולם.
זה מה שכתבתי אתמול. כרגע המעו"ף על 1196, ואנחנו שבוע לפקיעה. זה לא אומר שצריך לפעול בלחץ אבל בגדול חולשת המעו"ף ממשיכה.
המלצה שלי: להמתין עד לקראת 16:00 ואז לפעול, כל אחד בהתאם להערכתו האם וול סטריט תעלה או תרד בסוף שבוע.
בהצלחה.