Re: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות
נראה כי הירידות של היום, הרגיעו מאד את כל מי שנלחץ מרגל הקול. אותי זה שם במקום טוב מאד באמצע, עם פור קטן לפוטים, שזה אידאלי.
אני רק מקווה, שלא היו כאלו שהתפתו לקרב פוטים יותר מדי, שלא נראה מחר אנשים מתחילים להלחץ, הפעם מהצד השני...
סטיות התקן עלו מעט. כרגע באזור ה 16%. זמן טוב להשלים כתיבות רחוקות.
לא שיניתי כלום היום.....ושמח לעוד יום של ירידות סבירות
כתוב למעלה ב 1250 (לא הזזתי/תיקנתי מההתחלה)
כתוב למטה ב1130 (אחרי שהזזתי פעם אחת מ 1040)
הגנות צמודות. ניצול מלא של בטחונות ברגל הפוט
אפשרות לבצע כתיבות נוספות ברגל הקול
שוקל לבצע ביום חמישי בצהריים כתלות בשווקים, אם ימשיכו ירידות/דישדושים אנצל מלוא הבטחונות ברגל הקול. אם ימשיכו דשדושים לתוך שבוע הבא אקדם רגל הפוט שכן יש חומות של תקווה גבוהות לפי מפת הפוזיציות בסטרייקים גבוהים מ1130
אשמח לקבל הערות/הארות לתוכנית שלי.
הצלחה לכולם.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pinia
לא שיניתי כלום היום.....ושמח לעוד יום של ירידות סבירות
כתוב למעלה ב 1250 (לא הזזתי/תיקנתי מההתחלה)
כתוב למטה ב1130 (אחרי שהזזתי פעם אחת מ 1040)
הגנות צמודות. ניצול מלא של בטחונות ברגל הפוט
אפשרות לבצע כתיבות נוספות ברגל הקול
שוקל לבצע ביום חמישי בצהריים כתלות בשווקים, אם ימשיכו ירידות/דישדושים אנצל מלוא הבטחונות ברגל הקול. אם ימשיכו דשדושים לתוך שבוע הבא אקדם רגל הפוט שכן יש חומות של תקווה גבוהות לפי מפת הפוזיציות בסטרייקים גבוהים מ1130
אשמח לקבל הערות/הארות לתוכנית שלי.
הצלחה לכולם.
רק לפני ימים, דיברת על 1250 כעל "פחד אלוהים". וכמה הזיכרון קצר. לאן תקדמי את הפוטים? 1150? לא קצת מפחיד? במיוחד כשאנחנו על הגובה (ו 1199 זה עדיין על הגובה), הסכנה מלמטה גדולה מהסכנה מלמעלה. ראש ממשלת ספרד יתקע גרעפס ברגע הלא נכון, המשקיעים בוול יבהלו מהגרעפס, ויפילו את כל העולם.
דמ"כ יש לך פיצול אישיות? לפני יום כתבת לי שP1130 נראה לך סביר, בתגובה לחשש שהעלתי על פוזציה שפתחתי :)
בכל אופן אני כתוב P1130 ולא רגוע בכלל. מדובר על פחות מ 6% למטה. ויש עוד הרבה הרבה זמן עד לפקיעה. ה"חומות של תקווה" לא אינדיקציה טובה בשלב זה של החודש, אם השוק יברח מטה אז השחקנים יתכסו על הפוזציה ויגלגלו אחורה. מקווה שהשוק ימשיך לדשדש עד סוף החודש.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsk
דמ"כ יש לך פיצול אישיות? לפני יום כתבת לי שP1130 נראה לך סביר, בתגובה לחשש שהעלתי על פוזציה שפתחתי :)
בכל אופן אני כתוב P1130 ולא רגוע בכלל. מדובר על פחות מ 6% למטה. ויש עוד הרבה הרבה זמן עד לפקיעה. ה"חומות של תקווה" לא אינדיקציה טובה בשלב זה של החודש, אם השוק יברח מטה אז השחקנים יתכסו על הפוזציה ויגלגלו אחורה. מקווה שהשוק ימשיך לדשדש עד סוף החודש.
הוא כותב שהוא ב P1130 ורוצה לעלות עוד. P1130 לכשעצמו נראה לי בסדר. למרות שאני ב P1110 ובנתיים נשאר שם.
אותי משום מה כבר כמה חודשים מפחידים יותר ירידות מאשר עליות.
למעלה אני נמצא ב 1250 וסוף סוף נושם קצת :)
למטה אני נמצא ב 1090 ועדיין מפחד לקרב...
כנראה שאת הקירוב אני אעשה ביום חמישי.
שלום לכולם,
נצלתי היום את הירידות לקדם חלק מרגל הפוט שלי מ - 1110 ל - 1130. נכון שזה לא כל כך עומד בחוקים, אבל המגדלים שנבנו בסביבות 1160 משרים עלי סוג של ביטחון. בנוסף אני נלחם על לצמצם את הנזק שרגל הקול עשתה לי החודש.
כרגע האסטרטגיה עומדת על תשואה שלילית של 1.05 בניצול מקסימלי של הבטחונות, אחרי עמלות.
מקווה שהמדד מפה ידשדש, ואולי חמישי הבא אוכל למצוא דרך לעשות עוד אחוז.
ד.
שלום לכולם,
נצלתי היום את הירידות לקדם חלק מרגל הפוט שלי מ - 1110 ל - 1130. נכון שזה לא כל כך עומד בחוקים, אבל המגדלים שנבנו בסביבות 1160 משרים עלי סוג של ביטחון. בנוסף אני נלחם על לצמצם את הנזק שרגל הקול עשתה לי החודש.
כרגע האסטרטגיה עומדת על תשואה שלילית של 1.05 בניצול מקסימלי של הבטחונות, אחרי עמלות.
מקווה שהמדד מפה ידשדש, ואולי חמישי הבא אוכל למצוא דרך לעשות עוד אחוז.
ד.