-
1 קבצים מצורפים)
אינסוליין,
עדכון לסופ"ש , 13-6-14
המחיר לא מצליח להתרומם, למרות שכבר נתן 3 איתותים טכניים חיוביים, ללונג,,וכרגע עקב כך אני מתחיל לחשוב על בעייה פונד, ולא טכנית.
המחיר בדרכו ל 192, כתקרה משולשת או לשבירתה !
מקומות טכניים טובים באזור לתמיכה.
192 --180 - 175.
צפי שבועי :
על פניו שני טווחי זמן , , יומי + שבועי, מוכנים לעליות כך שניתן לצפות לתמיכה משולשת ב 192 , אבל במידה והיא תשבר , 180 על הכוונת, ולכן הצפי השבוע , מאוד תלוי באם ייתמך ביום א " ב " על קו ה 192.
קובץ מצורף 3579
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו,
עדכון לסופ"ש , 13-6-14
המחיר משלים החזר של כול העליות ממרץ השנה, זהו סיים !
אבל לצערי מצבו חמור יותר מאז !
שני טוחי זמן גוססים ממכירות יתר , יומי ושבועי, כך שטכנית הגרף מוכן לעליות , לאחר שיירד קצת מה 800.
לא ניתן להוציא צפי , לא ניתן אפילו לקבל הערכה כרגע, אלא רק בזיהוי תחתית.
קובץ מצורף 3580
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע ,
עדכון לסופ"ש , 13-6-14
אין הרבה חדש , המסחר סיים שלילי בסופו של יום , ובכך מתקרב למה שכבר נכתב מספר פעמים, 2706 !
זה גרף נוסף שהתרסק , והתנהגות הגרף דומה אצל כול המתרסקים, יש לוודא תחתית לפני עליות !
צפי שבועי :
להרגיע את הטכני , ולמצוא תחתית.
קובץ מצורף 3591
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
כלל ביו ,
עדכון בתוך יומי,
16-6-14
המחיר ממשיך בריסוק עצמי כאשר אתמול הוא שובר את קו ה 800 , ובכך נותן יעד טכני ל 750.
אין כאן צפי , רמת הסיכון מאוד גבוהה, ובכדי שהגרף יחזור לעצמו עליו להיסחר מעל ה 888 לפחות
קובץ מצורף 3668
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע,
עדכון ל 17-6-14
לא ניתן לברוח מזה !!! החוקים אצל מנייה שמתרסקת, דומים בכול המקרים,!
הזהרתי לא פעם שהמחיר לא יצא לעליות לפני קביעת התחתית והיום המחיר חוזר לבדיקת התחתית הקודמת ב 2706 , ושובר אותה לקראת תחתית זמנית ב 2671.
לא ניתן על פי החומר הטכני , לדעת האם זו התחתי ! יש להמתין ולראות מה השוק יומר.כאשר מכאן הכול שוב פתוח , מהרגע שהתחתית הקודמת נשברה, כך שבהמשך יכול להיות ירידות או עליות
קובץ מצורף 3672
תודה ובהצלחה
-
לוי שלום ,
מרתק , כמו תמיד
-
אכן רמון,
השליטה בחומר הטכני בהחלט מבהירה מהלכים קיימים או צפויים, ועל ידי כך ניתן לנהל סיכונים בהצלחה רבה
תודה לך.
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע ,
עדכון בתוך יומי,
17-6-14
החיפוש אחר התחתית נמשך, כאשר המחיר יורד היום אל ה 2652 , וקובע תחתית נוספת נמוכת מאתמול באופן זמני.
דרוש לגרף מה שנכתב מיד לאחר הנפילה.
"זמן".
קובץ מצורף 3693
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע,
עדכון ל 18-6-14
מזל טוב לגרף!
מצא תחתית חדשה,
ירידה היום עם סגירה מביא את הגרף ליצירת נמוך חדש. 2642.
לא נפסיק לעקוב עד אשר נמצא את התחתית .
קובץ מצורף 3696
תודה ובהצלחה
-
1 קבצים מצורפים)
קמהדע ,
עדכון לסופ"ש, 20-6-14
כול ההזהרות המתאימות היו לפני פרסום ההודעה במשך חודש וחצי, וההזהרות המשיכו כאשר המחיר התרסק, וכרגע המחיר יוצר תחתית חדשה , שכול פעם אני מוריד את הקו התחתון מטה יותר ל 2597.
היום נכנסתי מספר רב של פעמים בכדי לראות און ליין את ה קונים מוכרים, ומאוד מתריד אותי כרגע ש היום במחירים אלא המחזור היה קרוב ל 8 מיליון ש"ח, ולא רק זאת אלא שבמכרז הנעילה ישנם עוד מספיק מוכרים בכדי לזרות סחורה ב עשרות אלפי יחידות,
ואני שואל למה ????? !!! הרי המחיר כבר התרסק, !!!
האם יש משהו נוסף שעדיין לא פורסם??
אני מאריך שכן !
שוב פרט לחפש את התחתית אין לנו כאן טכני, כי זריקת הסחורה היא פונדמנטלית
קובץ מצורף 3730
תודה ובהצלחה