אני מאוד מקווה שאני טועה, היום ניראה יום נוח מאוד לשחקנים להוריד את השוק אבל מי שכתב פוטים אתמול ב 1090, 1100, 1110 לא רוצה להפסיד כסף... והשוק לא יורד!ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
Printable View
אני מאוד מקווה שאני טועה, היום ניראה יום נוח מאוד לשחקנים להוריד את השוק אבל מי שכתב פוטים אתמול ב 1090, 1100, 1110 לא רוצה להפסיד כסף... והשוק לא יורד!ציטוט:
פורסם במקור על ידי dfrog
כמו שיוסי אמר - שחקנים לא מתערבים יותר מדי במהלך היום. רק בדקות אחרונות למסחר. שם ההשפעה שלהם גדולה הרבה יותר.
שימו לב, סטיות סביב הכסף ירדו לרמות 18-19. משמעות > לשחקנים אין צפי/חשש מתנודה חריפה.
המעקב אחרי מפת הפוזיציות חשוב, אבל נראה לי אתם מיחסים לזה חשיבות מוגזמת:
1. כתיבות של השקנים הגדולים אלה אוכפים, שהתקבל עבורם תקבול גבוה מאוד,
במיוחד בתחילת החודש, והם מורווחים גם כמה סטרייקים מהנקודה האופטימלית.
2. לשחקנים יהיה יותר קל לנייד אוכף, מאשר שוקת, שפוטנציאל הנזק בה הוא עצום,
אם אתם לא שומרים על כללי השוקת הרחבה. חייבים לקחת מקדם ביטחון
של מספר סטרייקים.
3. מפת הפוזיציות זה כמו חתול והזנב, אנחנו חלק מהמפה, במיוחד בשוקתות הרחבות.
אז כדאי להסתקל על המפה, אם אנחנו לא חורגים מהדעה הכללית על השוק, אבל
זה בכלל לא קובע מה יעשה השוק.
פעולות היום:
סגירת 980-960 ב10 שח ליח'. (פינוי בטחונות תותים)
סגירת 1170-1190 ב20 שח ליח' לצורך פינוי בטחונות קולים למקרה שאצטרך לדלג את 1140 למעלה.
כתיבת עוד 1040-1030. (לקבל חזרה את הכסף ששולם בסגירות + רווח).
כתיבת יחידות בודדות של 1060-1050. סיכון? כן. מחושב? כן. יצליח? סביר שכן, זמן יגיד.
צריך לשים לב שהתטא מתחזקת משמעותית. קולים יורדים אפילו בעליות של 0.5%, אותו דבר קורה לפוטים בירידות.
שימו לב לא לבצע כתיבות עם סיום המסחר. התטא בדקות האחרונות מחסלת פרמיה שהיה ניתן לקבל שעה לפני כן.
חברים מישהו יכול לשלוח לי בפרטי קובץ ריק של הסימולטור של רון?
התחרבש לי כפתור "רכז פוזיציה" וזה הורס את החישובים.
קרה לי גם בחודש שעבר. ייתכן שבעותק שלי יש באג.
תודה!
יוהו,
חציתי היום את נקודת החזר ההפסד של מאי.
כמובן שזה לא אומר שאני אחצה את זה עוד פעם בכיוון ההפוך. אבל מקווה שלא.
לי אין שום חשק להתקרב יותר מהנקודה שאני נמצא כרגע (1150 למעלה ו 1020 למטה). לפחות לא היום. נשאר לי רק למקסם רווח על ידי התעסקות עם אופציות זולות ללא הגנה.
ככה למשל, מכרתי את ההגנות שהיו לי ב 940 והשארתי 970,980 חשופים בצריח, שישחקו בלי הגנה. אולי בעוד יומיים, אני אסגור אותם, ואתחיל להתעלל בהגנה שיש לי ב 990.
יום נחמד של שחיקה.
אבל ה1150 קצת מדאיג. השחקנים מנעו היום פריצה של 1110 אבל אם האמריקאים יכנסו לאופוריה מחר נפתח בגאפ ואז עלולים לקבל שורט סקוויז..... ומשם זה קרוב מדי ל1150.
מישהו יכול בבקשה להסביר למתלמדים שביננו מה זה שורט סקוויז? :Pציטוט:
פורסם במקור על ידי leayael
אם השוק יעלה השחקנים ינסו להוריד את המדד. במקרה שהשחקנים מבינים שהשוק גובר עליהם והם לא יכולים לעצור אותו הם יסגרו/יגלגלו פוזיציות (בעצם יקנו את נכס הבסיס בחזרה). פעולה זו בעצם תגביר את העליות ויווצר שורט סקוויז.