זה יתכן כמובן. אבל יותר סביר שהם רוצים לשחרר ביטחונות על מנת שיוכלו למכור קולים נמוכים יותר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
Printable View
זה יתכן כמובן. אבל יותר סביר שהם רוצים לשחרר ביטחונות על מנת שיוכלו למכור קולים נמוכים יותר.ציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
דמי כיס, מדוע אתה מתיחס לזה כהימור?ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
מה שעשית עם C1260/P1180 זה כתיבת שוקת בינונית, לדעתי אם תתיחס לזה כאסטרטגיה אחת, אז לא הפסדת.
דרך אגב, זה מה שאני עשיתי עם כתיבת C1250/P1180-P1170 מוגן בפוט 1160.
היום הזזתי לאחור את P1180, נותרתי עם 7 P1160 קנוי ו- 5 פוט 1170 כתוב.
לפי החשבון שלי במידה והמדד יעמוד על 1180 3 פוט 1160 יספקו כנגד 2 פוט 1170.
למעשה כרגע חסר לי חצי פוט 1160 :d אני מתלבט לקראת סגירה האם להוסיף אותו ולממן את זה מכתיבת C1250.
יוצא שבנתיים לא נגעתי בכתיבות עקריות של השוקת הרחבה, קולים/פוטים.
אני עדיין לא מרגיש בטוח לבנות מגדל כתוב על קול 1250 :d .
זה היה הימור לכל דבר. את הכתיבה של P1260 עשיתי ממזמן. ואת P1180 ביום חמישי. ולכן אין קשר בניהם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
לי יש את אותו חוסר ביטחון לגבי 1250. מה שאפשר אולי זה לעשות הזזה של כמות קטנה, רק בשביל הטעם.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
בסופו של דבר אני נשאר במקומי היום בצד של הקולים. אני מעריך שיהיו עליות. נראה מה יהיה ביום רביעי. אני מאד לא אופתע אם ארה"ב תמחוק את הירידות של יום שישי ביומיים חופש שלפננו.
ההפרש בין C1260 ל C1250 לא מצדיק הזזה כרגע. אם כבר, אני אזיז ביום רביעי/חמישי (לאחר עליות אם יהיו) דווקא מ C1270. שיהיה קצת טעם להזזה.
אין ספק שהמדד זיגזג לנו יפה היום. כמו שאני רואה, הירידה מתחת ל 1200 הביאה לשוק יושבי גדרות עם קוצים במקום שבו נהוג לשבת.
מכל הכתיבות פה נראה שהחברה מתבגרים
אין את אוירת הפניקה שהיתה בהתחלה
השאלה האם זו התבגרות טובה שנובעת מנסיון ויש לה על מה לסמוך או חלילה עודף ביטחון עצמי שעליו נשלם כולנו. (שימו לב שלפני יומיים היינו בהסטריה כלפי מעלה, כך שבששה ימי מסחר + יום הפקיעה הכל יכול לקרות)
אני היום לא הזזתי רגליים כתוב 1150 וקצת 1160 ובקולים 1270 ו1280. מכיוון ששחקן הנחה להגדיר מראש מה אחוזי הרווח שצוצים להשיג ולא להיות גרידי מדי. הרי שאם אצליח לא לזוז אגיע לאחוז הרווח שהגדרתי לעצמי (2%) על כלל הבטחונות. ולכן אין בדעתי להזיז עוד רגליים אלא במקרה חרום.
אגב, כלל זה של הצבת מטרת רווח והמנעות מגרידיות מעבר לו נראה לי שחמק מכללי השוקת אותם אנו מיישמים.
דמי כיס מה שכתבתי הוא בהסתמך על פרשנות הסקיו : שהרי אם אני אומר שסקיו מחייך מגלם חשש מתנודה חדה{ כפי ששחקן כתב היום באסטרטגיה }, ומה שיוצר את הסקיו המחייך זה בדיוק מה שכתבת : תנועה ערה במיוחד ב-1270 ו-1260 ,
לכן נראה לי כי דווקא החשש מתנודה חדה בהמשך החודש{ולא בהכרח מייד..}, הוא שגרם לנסיון סגירה של 1260 ו-1270 אחרי שבהחלט הניבו רווח יפה !
אמנם אם תאמר כי הכוונה היא לשחרר בטחונות לצורך קידום רגל - הרי שאתה סותר את הפרשנות שכתבתי לסקיו מחייך ??
בתחילה חשבתי כמוך שכוונתם היא לגלגל הלאה , שהרי אםבאמת הם חוששים מתנודה חדה מעלה למה לסגור את 1260 ו-1270 , הרי יש מספיק כתיבות קרובות יותר שאפשר לסגור{ אלא אם כן הם לא הניבו רווח מספק והחשש לתנועה חדה הוא לא מיידי }כמו כן למה שיחששו מתנועה חדה מעלה בעוד ההסתברות הנראית יותר סבירה היא למטה ?! אמנם שוב ההבנה שלך לא מסתדרת לי עם הפרשנות לסקיו ...
היה ביקוש של אלפי אופצייותציטוט:
פורסם במקור על ידי offir
באזורים הללו היום, זאת עובדה. מכאן זו קצת שאלה של ביצה ותרנגולת. יכולות להיות פרשנויות שונות. מה שאני רואה זה שמי שמכר בעבר את האופציות הללו, הרוויח כבר יפה מאד מאד. אני יודע זאת מניסיון אישי. אופציות שמכרתי ב 360 היו שוות היום 60 ש"ח. אז מה זה משנה כבר עוד 5 שקלים לכאן או לכאן . העיקר לשחרר ביטחונות. זאת אומרת ששווה להתפשר קצת במחיר, על מנת לסגור את האופציה. במיוחד כשיש הרבה קונים. זה כמובן גורם לעליה במחיר, שבאה לביטוי בסקיו.
גם לדברי שחקן, השחקנים מכוונים החודש לאזור 1210. זה מחזק את ההערכה שיש גופים שניסו להיפטר מהאופציות הללו. אבל כמובן, שזה הכל ספקולציות, וכל דעה מכובדת.
בוקר טוב!,
עושה רושם שרמת 1200 עדיין איתנה.
מפת הפוזיציות מאוד מעניינת, מישהו כתב 13000 (!!!!) קולים 1230, גבול עליון לפקיעה (או סתם הימור)?
בבוקר טוב!,
עושה רושם שרמת 1200 עדיין איתנה.
מפת הפוזיציות מאוד מעניינת, מישהו כתב 13000 (!!!!) קולים 1230, גבול עליון לפקיעה (או סתם הימור)?
בוקר טוב,
האם נראה לכם שאפשר להתקרב קצת ולכתוב כמה קולים 1250?
אפשר בשביל הטעם, ככה בבודדת. הבוקר מכרתי כמה 1250 בודדים. תפסתי מחיר טוב.
אבל אני לא עושה את זה כרגל עליונה של השוקת הרחבה. זו נשארה עדיין ברובה ב 1270 ומקצתה ב 1260.
אני מניח שאנחנו עומדים בפני תקופה של דישדוש מסויים. הדו"חות הטובים בארה"ב מספיקים כדי לחסום ירידות אצלנו, אבל לא כדי לתת מספיק דלק לעליות רציניות. ההפסדים שספגו שוב אלו שקנו בשיא, מעבה את המחסום העליון.