Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...............
דמ"כ, נגמר זה אומר שסגרת את הפוזיציה? עד שזה לא נגמר זה לא נגמר :)
נו טוף. מלבד 4 יחידות P1280 ששוות סה"כ 25 ש"ח ליחידה, כל שאר אופציות פברואר שלי, נעות בין 1 ל 3 ש"ח ליחידה. אז אפשר לאמר שזה כבר נגמר...
כנראה שצדקת.
לא העלתי בדעתי לרגע, שאני אקנה בחזרה את ה 4 יחידות 1280 שלי, ב 100 ש"ח ליחידה, ובסוף עוד אפסיד עליהן.
איזה גרוע אני בתיזמונים החודש. אבל מצטער. לא הולך לשבת 20 נקודות מרחק לפקיעה. גם לא 25.
אגב, מה קרה פיתאום?
לונג סקוויז ? החוזים ירקרקים...
באמת, נראה כלונג סקוויז. יש גם הפרש לא קטן בין ת"א 25 ות"א 75
איזה קטע. ה 1280 שישבתי עליו (עם 4 יחידות כאמור. זה לא ספטמבר. אבל עדיין) שקניתי בחזרה ב 100 ש"ח ליחידה, וכבר הייתי בטוח שאפשר לקעקע לי את הכתובת פראייר על המצח, זינק עד 240 ש"ח ליחידה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
איזה קטע. ה 1280 שישבתי עליו (עם 4 יחידות כאמור. זה לא ספטמבר. אבל עדיין) שקניתי בחזרה ב 100 ש"ח ליחידה, וכבר הייתי בטוח שאפשר לקעקע לי את הכתובת פראייר על המצח, זינק עד 240 ש"ח ליחידה.
240 אמרתי? למה לא 340? אין מוכרים בכלל. המחירים משתוללים. פאניקה.
הא, ספטמבר. הלקח בכל זאת נלמד.
[quote=דמי כיס]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":mkhpl77e
240 אמרתי? למה לא 340? אין מוכרים בכלל. המחירים משתוללים. פאניקה.
הא, ספטמבר. הלקח בכל זאת נלמד.[/quote:mkhpl77e]
350, מחיר אחרון!
סטיית תקן קפצה ל 20%.
מעניין מי מאחורי הדחיפה הפתאומית הזו ? מי שדחף גם בספטמבר ?
[quote=דמי כיס]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":hh1lj7w7
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
...............
דמ"כ, נגמר זה אומר שסגרת את הפוזיציה? עד שזה לא נגמר זה לא נגמר :)
נו טוף. מלבד 4 יחידות P1280 ששוות סה"כ 25 ש"ח ליחידה, כל שאר אופציות פברואר שלי, נעות בין 1 ל 3 ש"ח ליחידה. אז אפשר לאמר שזה כבר נגמר...
כנראה שצדקת.
לא העלתי בדעתי לרגע, שאני אקנה בחזרה את ה 4 יחידות 1280 שלי, ב 100 ש"ח ליחידה, ובסוף עוד אפסיד עליהן.
איזה גרוע אני בתיזמונים החודש. אבל מצטער. לא הולך לשבת 20 נקודות מרחק לפקיעה. גם לא 25.
אגב, מה קרה פיתאום?[/quote:hh1lj7w7]
ככה זה היה גם בספטמבר, רק בכיוון השני... לצערי לא הייתי מול המחשב בסוף היום.
כתוב ב 1270 יחידות בודדות. נקווה לטוב
בצוהריים עוד הצצתי אם יש משהו מעניין למכור למרץ. הכל היה מה זה רגוע ולא היה מה למכור. עד שסיימתי ישיבה בעבודה והסתכלתי על המדדים - חשכו עיניי - צלילה של ממש (ומעניין - רק במעו"ף, ת"א 75 סיים "רק" ב-0.5% למטה). סטייה בשמיים (יחסית כמובן) אבל ההזדמנות למרץ הלכה כי השעה 16:35 :-( ולא נראה לי שאפשר יהיה למכור מחר P1100 למרץ ב-60 ש"ח. מעניין לשמוע דעות מה בדיוק קרה - החוזים היו רגועים (אם כי היתה ירידה בדקס בערך באותן שעות), אך בכל זאת משהו בלתי רגיל קרה פה ...
ציטוט:
פורסם במקור על ידי chizhk
מעניין לשמוע דעות מה בדיוק קרה - החוזים היו רגועים (אם כי היתה ירידה בדקס בערך באותן שעות), אך בכל זאת משהו בלתי רגיל קרה פה ...
החוזים התחילו להתפרק בדיוק אותה דקה