Re: שוקת רחבה נובמבר - דיונים ופרשנויות
ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
להגיד לכם שאני לא מופתע קצת מחוסר הירידות היום? אני כן. אבל רק קצת. כי כבר ראינו שהבורסה מאד בלתי צפויה.
הסטיה בכל אופן, קצת מרימה את ראשה. 17.2% כרגע. מה שאומר שאולי יש עליות כרגע, אבל גם עליה בדאגה.
מפת הפוז' מצביעה באופן מוחלט על עלייה בדאגה.
ציטוט:
להגיד לכם שאני לא מופתע קצת מחוסר הירידות היום? אני כן. אבל רק קצת. כי כבר ראינו שהבורסה מאד בלתי צפויה.
הסטיה בכל אופן, קצת מרימה את ראשה. 17.2% כרגע. מה שאומר שאולי יש עליות כרגע, אבל גם עליה בדאגה.
האם אתה לומד שעליה בסטיה גורם לעליות?
או שהבנתי אותך לא נכון?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ציטוט:
או שהבנתי אותך לא נכון?
כמעט. עליה בסטיה נגרמת עלי ידי עליה בדאגות :)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי itsikf1
הכתיבות הרחוקות הללו נותנות לי 0.5-1% תזרים, מזומנים טבין וטקילין, בכל חודש על שווי הביטחונות.
10% בשנה רק תזרים מהשוקת הרחוקה - ולדידי שוקת רחוקה כשמה כן היא - רחוקה!.
ובואו נוסיף לזה את התשואה באג"חים ומניות ודיבידנדים על הכסף המשמש כביטחונות - יוצא לי 14-16% בשנה בממוצע תשואה.
מי לא קונה????????
איציק
קונה...אך רק בדיעבד
[quote=דמי כיס]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי david15
ציטוט:
פורסם במקור על ידי "דמי כיס":2hd9u8yr
או שהבנתי אותך לא נכון?
כמעט. עליה בסטיה נגרמת עלי ידי עליה בדאגות :)[/quote:2hd9u8yr]
אהבתי את החידוד
במסגרת תוכניתי "פתח את דצמבר מוקדם במקום להתקרב לסטרייק בשבוע פקיעה", מישהו נתן לי היום 70 ש"ח תמורת P1060 דצמבר. מרחק של 192 נקודות (או 15.3%). נראה לי די סבבה.
ציטוט:
במסגרת תוכניתי "פתח את דצמבר מוקדם במקום להתקרב לסטרייק בשבוע פקיעה", מישהו נתן לי היום 70 ש"ח תמורת P1060 דצמבר. מרחק של 192 נקודות (או 15.3%). נראה לי די סבבה.
דמ"כ, לא עדיף לחכות לסטייה גבוהה יותר? או לחילופין להשתמש בביטחונות לאופציות בחודש הזה?
עכשיו זה זמן השחיקה... היית יכול לכתוב פוט קרוב יותר כבר עכשיו (לא שבוע פקיעה) + ולהשתמש בביטחונות האלה שוב אחרי הפקיעה גם לדצמבר
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
ציטוט:
דמ"כ, לא עדיף לחכות לסטייה גבוהה יותר? או לחילופין להשתמש בביטחונות לאופציות בחודש הזה?
עכשיו זה זמן השחיקה... היית יכול לכתוב פוט קרוב יותר כבר עכשיו (לא שבוע פקיעה) + ולהשתמש בביטחונות האלה שוב אחרי הפקיעה גם לדצמבר
כדי לקבל 60 ש"ח בנובמבר, צריך למכור (כרגע) 1180. קצת יצא לי החשק להתקרב ככה, במיוחד בימים שארה"ב מרביצה 1.5% למטה כאילו כלום. על P1060 דצמבר מגן לי כרגע עודף של P1120 נובמבר שנשאר לי, ושערכו כרגע 6 ש"ח, וחבל בכלל למכור אותו. ובימים שנשארו עד הפקיעה של נובמבר, גם P1060 דצמבר עתיד לאבד הרבה מאד ממשקלו.
לשמחת הכותבים, הסטיה יורדת בשעה זו ל 15.5%...
יאללה. עוד שבוע באזור הזה, ויסגר החודש.
החודש הבא הוא חודש ארוך של 5 שבועות...
המצב קצת לא נוח, כתוב ב 1310. שמתי לעצמי נקודת נסיגה כשהסטרייק יגע ב 1275.
מה איתכם?