Re: אוכף מכור - שאלה לשחקן
הי גומר
לא התבלבלתי - אמרתי גול ללל-גרמנים - התכוונתי שהכניסו גול לגרמנים.
טוב ברור שהטרמינולוגיה שלי שונה מזו שלכם.....מודה ועוזבת.
יש תכנית מגירה לשיפוץ בעליות - אבל כמובן אשמח לשמוע הצעות.
אני לא מתרשמת מהזינוק בוול. יותר מידי דרמות לא קונות אותי. נראה אותם שבוע הבא. בנתיים, התטא דופקת 15 ש"ח כל יום ואנו לפני סוף שבוע.
ריקי, אני רגיל לאתר זירו סאם. העלתי לשם שתי גרסאות של ניהול אוכף עם הגנות כפולות.
פתיחה כתיבת 1090 , פוטים וקולים, הגנות 2- קולים /פוטים 1150, 1030 בהתאמה.
1. גירסה לצימצום סיכון, במדד 1060 , מכירת 2 פוט 1030 רכישת פוט 1060, נעילת רווח בירידות.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Positions/Show/5122
2. גירסה למקסום רווח, תוך צמצום סיכון(עקב קבלת תקבול נוסף, אך אם אפשרות להפסד בירידות).
במדד 1060, רכישת פוט 1090 חזרה ומכירת 2 פוט 1060, נותרנו חשופים למטה ב- 6K אך הגדלנו התקבול.
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Positions/Show/5444
(באסטרטגיה זו , המחירים שוחזרו על פי אתר הבורסה ולמיטב זכרוני התקבול מהמהלך היה 1 K בזמן אמת).
תיכנון לתיקונים נוספים: לא נוגע , עד להגעת המדד ל- 1120, אז רוכש קול 1090 ומוכר שני קול 1120 (יש לנו 2 קול 1160 מוכן).
בנקודה של התיקון הראשון כאשר היו ירידות לאזור 1060-1050, יכלנו בנוסף לקרב הגנות קול 1160 תוך תשלום מינימאלי לשוק.
שמי לב כי באוכף "כדאי" להמנע מהזזת הכתיבה עצמה עד כמה שניתן ,לבצע "בלית ברירה". ובנקודות מדד קבועות מראש שהוכנו ברגע פתיחת האסטרטגיה, עד כמה שניתן בלי שהמדד ידלג מעליך.
רצ"ב האוכף שאת עשית:(ראי האם המחירים ששמתי נכונים)
http://www.zerosum.co.il/Users/1141/Positions/Show/5242
כנראה שאת הירידות היה צריך לנצל לקירוב ההגנה בסטרייק אחד בצד הקולים בעלות 200 ש"ח. ואז שוב את במשחק ללא קושי עד השבוע האחרון של הפקיעה.
מוגנת משני צדדים בסיכון מינימאלי.
בהצלחה.
הי סאן,
לא ציטטתי את הודעתך האחרונה (כדי לא לנפח יותר מדי את הדף),
אבל לדעתי עשית יופי של עבודה, מושקעת ועם הסברים לעניין,
פשוט - פוקח עיניים.
מקווה שתוכל להמשיך בכך ולהקדיש לנו ולשלושת האוכפים מזמנך ומהידע האיכותי.
המון תודה על תרומתך הרבה
גיל.
גיל תודה על הדברים.
ניתן לנצל עליות היום לצימצום הפסד פוטנציאלי ברגל תחתונה באופן משמעותי בעלות של 260 ש"ח.
מדד 1087 : רכישת 2 פוט 1040 מכירת 2 פוט 1030.
יכול להיות שיהיו עוד עליות ואז הצימצום יכל להעשות במחיר טוב יותר אבל חישוב סיכון/סיכוי של תשלום 260 ש"ח לצימצום תשלום פוטנציאלי של 2000 ש"ח בפקיעה , לי נראה כדאי.
כפי שאמרנו כעת במרחק 3 שבועות מהפקיעה ניגע ברגל הקול במדד 1120 בלבד.
הי סאן,
תודה על תגובתך.
ממש יהיה מעניין לראות את הניהול של שני האוכפים שיצרת
1. הפאסיבי - עם צימצום הסיכון.
2. האגרסיבי - עם מיקסום הרווח.
אכן שתי גישות מעניינות. נמשיך לעקוב.
אשמח מאוד אם תעדכן אותנו על השיפוצים שלך.
בעצם, אם הבנתי אותך - אתה קונה 2 הגנות במרחק לפי התקבול - 5-6 סטרייקים, ואחכ מנצל תנועה של המדד על מנת לקרב הגנה או להחליף אותה בהגנה יותר קרובה.
יש לזה כללים? האם לא כדאי להמיר את שתי ההגנות בהגנה אחת יותר קרובה?
מתי אתה מחליט על תנועה?
אמרת לא לגעת בכתיבות. עד מתי?
תודה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי red-r
הי סאן,
תודה על תגובתך.
ממש יהיה מעניין לראות את הניהול של שני האוכפים שיצרת
1. הפאסיבי - עם צימצום הסיכון.
2. האגרסיבי - עם מיקסום הרווח.
אכן שתי גישות מעניינות. נמשיך לעקוב.
אשמח מאוד אם תעדכן אותנו על השיפוצים שלך.
בעצם, אם הבנתי אותך - אתה קונה 2 הגנות במרחק לפי התקבול - 5-6 סטרייקים, ואחכ מנצל תנועה של המדד על מנת לקרב הגנה או להחליף אותה בהגנה יותר קרובה.
יש לזה כללים? האם לא כדאי להמיר את שתי ההגנות בהגנה אחת יותר קרובה?
מתי אתה מחליט על תנועה?
אמרת לא לגעת בכתיבות. עד מתי?
תודה
ריקי:
במועד פתיחת האוכף את בעצם קובעת את נקודות המדד בה תפעלי וזאת על פי מיקום וכמות ההגנות. וזמן שנותר עד לפקיעה.
במקרה שלנו אוכף נפתח 1090 2 הגנות 1150 ו- 1030.
זאת אומרת שאת הפעולה הראשונה צריך לבצע במדד 1060 או מדד 1120 מרחק של 30 נקודות מהכתיבה ומההגנה.
ב- 1060 עומדות לך מספר אפשרויות: צד הפוטים (2 אפשרויות כמו שהסברנו למעלה).
צד הקולים קירוב הגנה אחת בלבד (כיוון שיש לנו כתיבה אחת בלבד) תוך תשלום לשוק.
ב- 1120 עומדות לך מספר אפשרויות: צד הקולים רכישת 1090 ומכירת 2 1120 (אם היתה ירידה ורק אחרי זה עליה וזכת לקרב הגנת הקול) זה המצב הסופר אדאלי שאז הית חשופה רק בכתיבה אחת בפועל בצד הקול כנגד הגנה אחת ב- 1160.
האפשרויות הם רבות בהתאם לטעמו של העושה ומידת הסיכון לה הוא רוצה להחשף.
אבל הדבר החשוב ביותר הינו לתכנן מראש מספר צעדים קדימה מה לעשות בשלושת מצבי השוק השונים , דישדוש, עליות ירידות. ובמצב הרבעי הקשה ביותר בו השוק "דילג" מעלך, האם לצאת בסטופ, האם לגלגל, האם להמתין.
היתרון באוכף מוגן זה שמראש יודעים מה ההפסד המקסמאלי ולכן הכי טוב להגדיר זאת כסטופ.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
גיל תודה על הדברים.
ניתן לנצל עליות היום לצימצום הפסד פוטנציאלי ברגל תחתונה באופן משמעותי בעלות של 260 ש"ח.
מדד 1087 : רכישת 2 פוט 1040 מכירת 2 פוט 1030.
יכול להיות שיהיו עוד עליות ואז הצימצום יכל להעשות במחיר טוב יותר אבל חישוב סיכון/סיכוי של תשלום 260 ש"ח לצימצום תשלום פוטנציאלי של 2000 ש"ח בפקיעה , לי נראה כדאי.
כפי שאמרנו כעת במרחק 3 שבועות מהפקיעה ניגע ברגל הקול במדד 1120 בלבד.
בעצם המשכת עם האפשרות השניה, שבה 1K תקבול נוסף מאתמול צימצם סיכון בקולים, הרחיב אזור רווח וגם הגדיל את הרווח בהפוטנציאלי באותו אזור.
אוקי. נראה לי הגיוני מאוד. תודה כבר אמרתי?
בכל מקרה, כולנו נודה לך באם תדווח לנו על השיפוצים היצירתיים שלך, כי אין מה לעשות, האוכפים שלך מחייבים השגחה כעת...... :)
עכשיו לשאלה המתבקשת הבאה - יש לך יעד רווח באוכף?
מתי אתה מחליט לצאת? אם בכלל...
שלום red,
אומנם באיחור רב אבל בכ"ז מצטרף לשרשור ... :P
הכנסתי רק היום ל-zerosum את האוכף המקורי שלך עם התיקונים שביצענו "טלפונית"
http://www.zerosum.co.il/Users/1224/Positions/Show/5448
יוצא לצפון. נמשיך בשבוע הבא.
דורון
הי קולטון,
שמחה שהצטרפת. מוטב מאוחר.....
אכן, האוכף שלך נראה משהוא...רק מה אתה עושה בעליות?
רק להסביר, התחלת כמו האוכף שלי , ועם הזמן והמדד, סגרת אוכפים, פתחת חדשים, והקפדת "לקחת" כסף על הרגל המרוויחה. כך בעצם קיבעת רווח בירידות, ובעליות תטפל בהמשך (בעזרת השם).
יחס סיכוי-סיכון מעולה!
האם אתה מתכנן לפתוח עוד אוכפים? (נראה לי שהכדאיות יורדת במהלך החודש?, והסיכון גדל)
יופי לנו, נהיה מעניין, בסוף עוד נכתיר את הזוכה