אתה קונה P1090 על כל 2 כתיבות של P1040?
זה תקבול שלילי... למה?
Printable View
אתה קונה P1090 על כל 2 כתיבות של P1040?
זה תקבול שלילי... למה?
אני לא התחלתי כך את החודש. התחלתי בצורה כזו שהיה לי תקבול חיובי ומצד שני היה לי קולים ופוטים קנויים קרוב לכסף, כל זאת לקראת הכנה למחצית השניה של החודש, דהינו לתקופה זאת.ציטוט:
פורסם במקור על ידי gomer
העקרון הינו שתמיד כאשר תהיה תזוזה משמעותית של המדד, ראשית הוא יכנס לתוך איזור הרווח.
אז כבר לפחות בתחילת התנועה לא צריך לחשוש :d אלה לשמוח.
שנית במידה והמדד נכנס לתוך איזור הקנויים שלי אני צריך לחשוב על קירוב הגנות והרחקת כתיבות כדי למקסם את הרווח.
זכור את העקרון כי בשבועיים אחרונים , כתיבות מרובות רחוקות מהמדד נשחקות הכי הרבה.
דוגמא: היום למרות עליה של 0.66 אחוז קול 1150 והלאה סגרו בדיוק כמו סגירה של אתמול.
למרות זאת קול 1130 סגר בעליה של 40 ש"ח.
ראשית החל מאתמול הטאטא מתחילה לתפוס תאוצה ובעליות ירידת הסטיה מורידה את הווגא ולכן בעליות במחצית שנייה של החודש במיוחד בחודש כזה שהחל בסטיה גבוהה.
שתי יווניות מחבקות אותך ומסיעות בעדך הטאטא והוגא.
מובן שתנועה חזקה מדי עליה של ארבעה אחוז ביומיים תגרום לקושי, אבל לפחות יהיה לי קול שמשלם ומצד שני אצטרך לחשוב רק על הרחקת הכתיבות כמו כל אחד אחר שמנהל שוקת רחוקה.
בסוף היום 'נתקעתי' עם הגנות ב 920 ו 970. מה לדעתכם עדיף:
למכור אותם כמה שיותר מהר?
להמר על תיקון וירידות ולנסות למכור אותם יותר ביוקר?
לנצל אותם לכתיבות קרובות יותר?
תחושה שלי, למכור מיד בעיקר כי אני כבר ב 95% ניצול הבטחונות.
(שאר הרגליים: 940\950 , 990\1000 ו 1140\1160 , 1170\1200)
920 כבר גמר את חייו. למעט ירידות ברמה של תקיפה איראנית, אין יותר מה לעשות עם 920. תנסה למכור ותקווה שבדיוק יהיה מישהו שינסה לסגור 920 מכורים. כמה שיתנו, יתנו.
970 מתקרב גם הוא לפירפורי גסיסה אחרונים. גם בירידות משמעותיות מאד, הוא לא צפוי לצמוח. עד סוף השבוע הוא צפוי להתפורר מבלי שוב. למעט מקרה [תקיפה איראנית/התמוטטות כלכלת בריטניה/משהו קטלני באותה רמה] (מחק את המיותר), אין ל 970 מקום לעלות. אז אם אינו משמש כהגנה כלשהי, שווה למכור.
טוב. יום שלישי, שבעה ימי מסחר לסיום.
נקווה לקצת סנטימנט שלילי היום שיהיה אפשר למנף - אני מחכה עם כמה פוטים שמתים לעלות קצת למעלה...
לאחר שיחה עם יוסי בקורס אתמול:
שחקנים רוצים פקיעה ב1090 וקצת. שם הכי טוב להם.
במידה ומדד ממשיך לטפס (לאזור 1120) אנחנו נראה סקוויזים שונים שיקפיצו את המדד למעלה. (כמו שקרה אתמול). במצב כזה הם ימשיכו לכתוב קולים (1160 או משהו באזור), ולא יקרבו פוטים, כי עם המשט של אירן, הודעות מאירופה (יוון = אגח זבל וכו') הם לא נוטים כרגע להתקרב בפוטים יותר מדי.
שימו לב למפת הפוזיציות:
סגירות ב 1130 ו 1140 ומצד שני כתיבות בפוטים 1090, 1100, 1110.
נראה ששחקנים לא לוקחים סיכון בקולים, אבל מה שיותר חשוב הוא שלא נראה שהם יתנו למדד לרדת מתחת ל 1090. הכתיבות בפוטים קצת מפתיעות, כל החודש שחקנים ניסו שלא להתקרב בפוטים ודווקא אתמול כן? נראה קצת מוזר....
dfrog
שימו לב למפת הפוזיציות:
סגירות ב 1130 ו 1140 ומצד שני כתיבות בפוטים 1090, 1100, 1110.
נראה ששחקנים לא לוקחים סיכון בקולים, אבל מה שיותר חשוב הוא שלא נראה שהם יתנו למדד לרדת מתחת ל 1090. הכתיבות בפוטים קצת מפתיעות, כל החודש שחקנים ניסו שלא להתקרב בפוטים ודווקא אתמול כן? נראה קצת מוזר....
אכן סגרו 1130 - 1408 יחידות
ו-1140 - 977 יחידות
אבל עדיין המגדלים ב-1120 וב-1130 מעל 21000 יחידות.
מה זה אומר, השחקנים לוקחים סיכון או לא?
מהמעקב שלי על מפת הפוזיציות, הפוזיציות שיותר רלוונטיות הם אלו שנפתחות ונסגרות ככל שמתקרבים לפקיעה. המגדלים שנפתחו בתחילת החודש הם פחות רלוונטיים, התקבול עליהם בתחילת החודש היה גבוה והם מוגנים ליותר נקודות.
צודק
בכל זאת אם היו חוששים היו מבצעים סגירה יותר מאסיבית ולוקחים את הכסף כבר אתמול.
נראה מה יקרה היום ומחר...