מה דעתכם על פקיעת ינואר 2008?
viewtopic.php?f=93&t=6982
מה ניתן לעשות?
Printable View
מה דעתכם על פקיעת ינואר 2008?
viewtopic.php?f=93&t=6982
מה ניתן לעשות?
שחקן ציין אתמול גם בסקירה וגם באסטרטגיה שבועית שהחודש בגלל הנזילות הנמוכה באופציות מפת הפוזיציות היא לא מוחלטת.
הוא גם מציין את האפשרות לסקויז, מצורף ציטוט מהסקירה שלו.
האם הכוונה לסקוויז כלפי מעלה? איך נערכים לזה מי שנמצא בשוקת חודשית?
"ניתן לסכם ולומר, כי בשלב זה הכותבים מחייכים ומאושרים לאור השחיקה המסיבית באופציות אך במבט קדימה בהחלט קיימת עננה אפורה המעכירה את האוירה בשל החשש כי תנועה חדה תלחץ לסגירה ועלולה אף להוביל לסקויז כתוצאה מהיעדר נזילות."
מה שהיה בינואר ההוא זה שפריזמה עלו על הסוחר שלהם בקופות הגמל (שכחתי את שמו כרגע) ששיחק באופ' ופשוט סגרו לו את כל הפוזיציות בבת אחת. אם זיכרוני אנו מטעני הוא היה מלא בפוטים כתובים כי הימר על בלימת הירידות. זה הטיס סטיות התקן לשמיים. פוטים רחוקים פתאום נסחרו ב 300 שקל יום לפני הפקיעה.ציטוט:
פורסם במקור על ידי sun99
פריזמה אחרי זה למעשה התחילה להתפרק עד שנמכרה הפעילות לפסגות.
אין מה לעשות נגד זה.
איציק
גבולות גזרה:
שחקן : ציין בסקירתו כי למטה 1100, בסבירות גבוה.
למעלה ציין את האפשרות לסקויז, עקב העדר סחירות וסנטימנט חיובי.
מקס פיין אומר 1130. נוח לכותבים אומר שחקן וניתן לראות בבירור מהמפה,
נמוך מי 1160.
השאלה כמה "בטוח" זה 1180?
רחוק 5 סטרייקים מפקיעה אדאלית, נמצא בנקודה של שיא אחרון, לכן תהיה שם התנגדות ומאירופה נשמעים רחשים ורעשים במנוע.
מה דעתכם?*
אני העברתי את הרגל העליונה שלי ל 1180 והאמת מרגיש לא בנוח. באופן אישי לא נראה לי שהפקיעה תהיה גבוהה מזה אך הסיכון פה הוא עצום. אם המדד לא ירד לאזור ה 1130-1140 השבוע אני כנראה יעלה ל 1190 או אפילו 1200. עדיף לי לצמצם ברווחים אבל לישון בשקט. אם שחקן חושש מסקויז אז זה אומר משהו.
השאלה היא האם סקוויז יכול להביא את המדד מעבר ל 1200?
מעל 1200 לא בטוח אבל ל-1200 בתנאי השוק הנוכחים (סחירות נמוכה) - בקלות.ציטוט:
פורסם במקור על ידי danfrog1
שוקת רחבה - כשמה היא - אמורה להיות כמה שיותר רחבה ובטוחה.
משהו מוזר קורה בשוק. לדעתי יש סקוויז רציני בקולים.
אתמול, המדד עלה ב 1.3%, והקולים עלו באזור ה 25%.
היום יש עליה של 0.7%, והקולים קפצו ב 110%.
ההסבר שיש לי, זה שכותבים רצו (מלשון ריצה) להתכסות.
ואגב, בין הכותבים הללו אפשר למצוא גם אותי. ההימור על C1180 נכשל. נאמן להחלטתי לחתוך במקרה שקורה משהו שיוצא משליטה, העברתי את ה C1180 היום ל C1190. מבלי להכפיל כמויות, תוך ירידה בציפיות הרווח בסוף החודש. עצוב קצת, אבל זה החיים.
אני מעריך שבכל מקרה, מחיר הקולים צריך לרדת. מספיק מחר יום של דישדוש, והקולים יחתכו. זאת אומרת שמי שמוכר היום, יש לו סיכוי טוב לעשות קופה יפה.
אני אישית עכשיו פעם ראשונה מול דילמה אמתית - הכתיבה למעלה היא ב-1200 מוגן ב-1220. הרווח בזמן יצירת הרגל (הפרש בין מחיר כתיבה למחיר קניה) היה 30 ש"ח. כעת ההפרש הוא 55 ש"ח, ז"א הפסד של 25 ש"ח על כל רגל (כתבתי 5 יח').
כאמור ההתלבטות היא האם לסגור את הרגל של ה-CALL בהפסד של 25 ש"ח ולממן אותו ע"י סגירת רגל ה-PUT (שם יש רווח יפה) או להמתין למחר אח"צ כדי לראות לאן פניה של ארה"ב. אני מניח שאלו בינינו שכתובים ב-CALL1080 נמצאים בדילמה אפילו יותר קשה ...
זאת גישה אצילית! רק מי שמוכן ויודע איך להפסיד באצילות ויושר מידי פעם מבלי להעלות הימור ולעשות שטויות מסוג ללכת על כל הקופה ידע איך להרוויח לאורך זמן.ציטוט:
פורסם במקור על ידי דמי כיס
בקשר להערכתך כי הקולים צריכים לרדת... עקרונית מסכים. אולם כשל המהמר מלמד אותנו כי העובדה שבא 10 פעמים רצוף אדום ברולטה לא אומר שצריך לבוא שחור בהכרח בסיבוב הבא ויכול להיות אדום גם 20 פעם רצוף.
איציק